koalalumpur demis ki:
nothingham forest ta newcastle dan arsenalden buyuk portoda chelseaden buyuk takım yani
hagi ne yapmıs gs gelmeden once yedeklikten kurtulabilmişmi real de barcada ????
galatasaray nottingham forrest gibi alt kümelere mi düşmüştür?yoksa 80lerden itibaren türk futbolunun yükselen takımı mı olmuştur hep? en kötü olduğumuz senede bile size son hafta sendromunu yaşattığımıza göre bizi nottingham forrest'a benzetmenin pek bir mantığı yok sanırım?
hagi gelmeden önce pek birşey yapamamıştır doğru ama şanssızlıkları da olmuştur barça'da, madrid'de, fakat buraya geldikten sonrasına laf söyleyenle futbol tartışmak da pek mantıklı değil. siz alışkınsınız gerçi gelen adamlara bonus, daha önce ne yaptı demelere, ama sonunda az da göt olmadınız hani? anelkanın bonusu olan ribery'nin neler yaptığı ortada, ya da realle şampiyonlar ligini kazanan anelkanın fenere ne kadar faydalı olduğu da ortada,aynı şekilde büyük yıldız ortega'nın da ne kadar faydalı olduğu yine ortada, gelmeden önce ne yaptıklarına değil, geldikten sonra neler yaptığına bakmak (fenerlilerden her ne kadar beklemesem de) daha bir mantıklı sanki.
25 Ağustos 2007 16:30
koalalumpur
ben nottinghamla galatasarayı karsılastırmadım iyi oku basarıyla buyukluk olculur demişssin bende ornek verdim...
roberto carlosta hagi den daha buyuk futbolcu senin dediğine gore kazandığı başarılar bakımından...
tabiki yapacakalrı daha onemli yaptıkları diil ama daha geldiği gibi ''34 yasında adam solbek bi işe yaramaz milyon dolarlar çöpe gitti''gibi sözleride siz solediniz gormeden nasıl yorum yapabiliosunuz
peki porto mu buyuk chelsea mi bi cvp versene
25 Ağustos 2007 16:41
thuringwethil
büyüklük elbette başarı ile ölçülür ama ülkelerin, takımların özel durumları da vardır, nottingham tarihine bakarsan elbette başarılıdır ama günümüze de bakmak gerekir..
roberto carlos dünyanın bizim gördüğümüz en iyi sol bekidir, aksini söyleyen yalan söylüyordur benim gözümde, fakat bu adamı 34 yaşında son iki senesinde getirmek benim gözümde milyon dolarları çöpe atmaktır..zaten roberto carlos halen eskisi kadar iyi olsa ne madrid onu bir türk takımına bırakır, ne de carlos madridden türkiyeye gelir..
porto ile chelsea'yi karşılaştırmak da apayrı birşey..bir kere ikisi çok farklı ülkelerin takımları.. ikinci olarak da chelsea'nin nasıl bugünkü chelsea olduğu herkesin malumu..abrahamovic gibi biri gelmeseydi chelsea'nin başına, bugün durumu aynı olmayacaktı, haa şahsi olarak sorarsan icadiyespor bile chelsea'den büyüktür gözümde..
peki büyüklük neyle ölçülürmüş bunun cevabının senden alalım? tahmin edebiliyorum aslında bir fenerlinin büyüklük tabirini..ilk olarak fenerim sarı kuşumun büyüklüğü ölçülemez denir, haa ölçülürse de stad, yıldızlar, kombine ile diyerek devam ederiz.. =)
25 Ağustos 2007 18:08
buraak
bu kupaları türkiyede başka bi takım daha görebilir mi ???
25 Ağustos 2007 21:08
witchontheroof
resimlerle 7 yıl geriye gittim sanki...
nasıl bir sevinç ? nasıl bir coşku ?
(: ve tek kaynağı galatasaray :)
hep söylemişimdir uefa kupası veya süper kupa bir daha gelecekse eğer, türkiyeye bunu getiren takım yine galatasaray olacaktır.
bu bir dilek değil, perşembenin gelişini çarşambadan görmek sadece.
en yüce başarılar layık sana...
avrupanın kralı oturacaktır yine tahtına (:
225 Ağustos 2007 22:30
oshey
ne gunlerdı beee
26 Ağustos 2007 00:00
hightower
yahu bu kdr şeyin üstüne bu ezik fenerliler hala yorum yapabiliyor bn ona inanamıyorum..ezikliğin bu kdrı..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13793
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.