ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Laboratuvar ortamında 'ruh ile beden ayrıldı'

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

ciyan
ciyan
yav doğru diyosun islam, ilmi dogmadan daha önde tutar doğru dediğin fakat sonuçta islam dininde herşeyin kaynağı Kuran dır ve Kuran da geçen birşeye inanmamak bence çok saçmadır ve Müslümanlık la zıt düşmektedir.
ayrıca ordaki araştırmanın amacı astral seyahatin gerçek olup olmadığını anlamaya çalışmaktır ve astral seyehatte, ruhun bedenden ayrılmasıyla gerçekleştiğine ( veya öle olduğuna inanıldığına ) göre haliyle araştırmanın sonucu, ruhun olup olmadığı konusu gündeme getiriyo. bende sonuçta bu kavrama inanmıyorum ama araştırmada bunun için yapılmış. ama gidipte bi araştırmayla insanların ,ruhun olup olmadığına karşı olan inançlarının karşılaştırılması bence çok yanlış

d.o.u. demis ki:

abi nörolojik bir araştırma yapılıyor millet ruh cin diye atlıoyr. ben de müslümanım ve islam bilimi, araştırmayı dogmadan batıl inançtan daha önde tutar.

24 Ağustos 2007 21:33   mesajın adresini al  

republic army
republic army
amacı astral seyahatin gerçek olup olmadığını anlamaya çalışmaktır ve astral seyehatte, ruhun bedenden ayrılmasıyla gerçekleştiğine ( veya öle olduğuna inanıldığına ) göre haliyle araştırmanın sonucu, ruhun olup olmadığı konusu gündeme getiriyo

abi yapma gözünü seveyim. yani araştırma sonucunda evet astral seyahati ispatladık demiyolar. sadece insan bilinci kendi vücudunu yabancı olarak da algılayabilir bu bir tür yanılsamadır. şimdi o bilimadamları raporlara çok şükür astral seyahati buldukşimdi bu raporu kanal7ye gönderelimmi diyecekler?!?

tamam Kur'an da geçenlere inanırım. ama bilimsel bi araştuımayı yorumlarken de yok arkadaşımın yanınaruh gelmişmiş... biz bunları kamplarda kızları korkutmak için anlatırdık
24 Ağustos 2007 21:37   mesajın adresini al  

my eraser pişişik
my eraser pişişik
evrim diye bi şey oldugu kesin..astral yolculukta olabilir..sonucta insan beyni bu kdr süper ve karmasık olduktan sonra..ama bunun darwinle yada yaratılısla nealakası var anlamadım
24 Ağustos 2007 21:48   mesajın adresini al  

nuisance
nuisance
ya arkadaşlar evrimle astral seyahat arasındaki bağlantı nedir biri bana söleyebilirmi
24 Ağustos 2007 21:53   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
bunun üniversite gençliğiyle ilgisi yok hele abullah gulle hıc yok konu nerelere saptı ya...bırıncısı ha ben dındarmıyım bu tartısılır herkesın dını kendıne allaha ınanırım gereklı dın bılgımde vardır ama bu akp cı oldugum anlamına gelmez hatta onlardan nefret ederım her dındar ınsan sagcı yada akp cı olacak dıye bır kural mı var? bu her solcunun dınsız oldugunu kabullenmek gıbı bır sey...eger dın kıtabı bıraz karıstırırsan cınlerın varlıgından ve fal oklarından haberın olur zaten bunların cıkıs noktası yıne cınlerdır ruhu zaten burda aramana gerek yok onun gerceklıgı her yerdedır eger bunlara ınanmayı cahıllıkle ozdestırırsen ozaman ben derım kı cıkar at gozluklerını cunku bunların varlıgını bılmekle bel baglamak anı sey degıldır ben oldugunu kabul ederım ama bel baglamam cunku akıl dıye bırsey var ve bence herseyden üstundur..
24 Ağustos 2007 21:57   mesajın adresini al  

republic army
republic army
ya burdaadı geçenler saygın üniversiteler. veastral seyahati ruhu falan değil insan beynini araştırıyolar. burda da millet ko9rkunç kamp hikayeleri anlatıyo

rus ruleti demis ki:

bunun üniversite gençliğiyle ilgisi yok hele abullah gulle hıc yok konu nerelere saptı ya...bırıncısı ha ben dındarmıyım bu tartısılır herkesın dını kendıne allaha ınanırım gereklı dın bılgımde vardır ama bu akp cı oldugum anlamına gelmez hatta onlardan nefret ederım her dındar ınsan sagcı yada akp cı olacak dıye bır kural mı var? bu her solcunun dınsız oldugunu kabullenmek gıbı bır sey...eger dın kıtabı bıraz karıstırırsan cınlerın varlıgından ve fal oklarından haberın olur zaten bunların cıkıs noktası yıne cınlerdır ruhu zaten burda aramana gerek yok onun gerceklıgı her yerdedır eger bunlara ınanmayı cahıllıkle ozdestırırsen ozaman ben derım kı cıkar at gozluklerını cunku bunların varlıgını bılmekle bel baglamak anı sey degıldır ben oldugunu kabul ederım ama bel baglamam cunku akıl dıye bırsey var ve bence herseyden üstundur..

24 Ağustos 2007 22:01   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
öyle tabi.din kitaplarında yazan oluşumla,orda anlatılan oluşum aynı olmadığı için insanlar dini reddettğini düşünüo.

şeytan uçurtması demis ki:

evrim tanrı'yı yadsımaz , evrenin oluşumu evrimin konusu değildir...
evrim burdan sonraki olayları ele alan bir teoridir....

24 Ağustos 2007 22:13   mesajın adresini al  

hasix
hasix
what is the matrix?
24 Ağustos 2007 22:21   mesajın adresini al  

mor menekşe
mor menekşe
niye bu kadar uzattınız ki??
var işte...
oluyo
gerçek şeyler bunlar..
24 Ağustos 2007 22:42   mesajın adresini al  

fuchsia
fuchsia
kesınlikle ınanıorum bu olayın bılımsellğine,beyındekı bılınçaltı we bılınçustu denen 2 kapağın bırbırıyle çakıştığı anda gerçekleşebılır ruhla bedenın ayrılması..aynen uykuda olduğu gıbı ama bu şartlı deney olarak yapılmş gıbı geldi bana..
 2   24 Ağustos 2007 22:57   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
nerede yayınlanmış bu peki?

uluslararası bilimsel bir dergide mi?
arkadaşlar yapmayın etmeyin ya..böyle şeyleri tartışmak bile abes..

adamlar nano-teknoloji, yapay zekalarla uğraşıyor...bunlarsa soytarılık...

24 Ağustos 2007 23:15   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
psikolojide bildiğimiz hipnoz yada kokainmanların yaşadığı deneyimlerin farklı
türleri....eski orta asya şamanlarında da bu tip şeyler yaygındı...ama bunlar

beyinin içnde olup biten şeyler..
24 Ağustos 2007 23:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008