bir buçuk asırdır kanunlaşamamış bir teori benim düşünce yapıma göre ilgi görmeyi hak etmez..
24 Ağustos 2007 18:09
no control-(bıyıklı)
bilimin ılerlemesı ıcın her teori arastırılmalıdır....kaldıkı gunumuzde dahı evrım teorısı ıcın yapılan arastırmalar sayesınde ınsanlık ve dunya acısından yenı bılgıler bulunmaktadır...bu mantıkla dusunursek bellı surede ıspatlanamamıs bır teorıı kaldırıp atmak gerekır...ayrıca bu teorı ınsanlıgın en merak eetıgı konulardan bırıyse ve sunulmus en onemlı teorilerden bırıyse sayggıyı hak eder bana gore
324 Ağustos 2007 18:13
hayali
o araştırmalar evrim teorisine kanıt bulma çabası haricinde de yapılabilir..insanlığın ilgi duyduğu bu konu hakkında dinler,şarkılar,teoriler,kitaplar,masallar her şey mevcut aralarından herbiri ilgi görmeyi hak etmez..darwin'in türlerin kökeni kitabı ise meseleyle kafası bulanmış herkesçe okunmalıdır,görünenin orada yazılanla farklı olduğu görülecektir..benim için darwin'den önce lamarc'ın evrim teorisi daha ilgi çekicidir..neyse bu şartlar altında evrim teorisinin doğruluğunu kabul en fazla bir inançtır,sözümona bilimsel zeminde ortaya konmuş olması bir şey değiştirmez,basit diğer inançlarla aynı düzeydedir..bir tabu ile,ya da misal musevilik öğretisine inanmakla..
124 Ağustos 2007 18:21
no control-(bıyıklı)
bılımsl bır arastırma ıspatlanmak ıcın yapılmaz...arastırılır objektıf olarak ve sonucu aynen koyulur.nıtekım evrım teorısınınde yanlıs ve dogru yonlerı bulunup ortaya koyulmustur...ama teorıyı cokertecek yada ıspatlayacak kadar genıs bılgılere ulasılamamıstır
424 Ağustos 2007 18:25
mor menekşe
arkadaşlar VAR böyle bir durum...
odamda soyunurken bile korkuyorum artık ya...ya birinin ruhu gelirse diye..arkadaşın yanına arkadaşın ruhu gelmiş...kız ŞoK OLmuş..korkuyOm ben..
24 Ağustos 2007 18:26
no control-(bıyıklı)
ha sen var dıyosan tamam ozaman :DDD
mor menekşe demis ki:
odamda soyunurken bile korkuyorum artık ya...ya birinin ruhu gelirse diye..arkadaşın yanına arkadaşın ruhu gelmiş...kız ŞoK OLmuş..korkuyOm ben..
124 Ağustos 2007 18:32
yabisus
ya bu şimdi hani rüyamızda falan biyerden düşünce irkilirizya, o zaman da ruhumuz orda mı olmuş oluyo,bedenimiz etkileniyo çünkü....aynı şey heralde ama yetersiz bence hala açıklamalar....ya da ben derinini anlayamadım..
24 Ağustos 2007 18:33
yabisus
mor menekşe demis ki:
nası yani ya:S..nası gelmiş..
24 Ağustos 2007 18:34
banshee
ispatlanmış olsa teori olmazdı zaten.
hayali demis ki:
evrim teorisi halen ispatlanamamış bir teoridir..
224 Ağustos 2007 18:39
banshee
Ne alaka? kişiselliğine başlatma. olayla alakasını açıkla, kişisellik bilmem nelik bir mevzu değil zira bak bilim konuşuyor da harbiden anlayamadım şimdi.Sen hiç Albert Einstein'ı bilir misin? O halde bu lafının üstüne bir de onu oku. Hayır ben ucundan kıyısından bir alaka bulmaya çalıştım ama hani saçma o da ondan dedim Einstein oku diye.
rus ruleti demis ki:
ataistlerle evrimciler bir daha okusun:)
124 Ağustos 2007 18:41
hayali
abuso halen bitki olamamış bir hayvandır..bu cümle hatalı değil..
bitki olabilseydi hayvan olamazdı zaten ama hatalı değil..
24 Ağustos 2007 18:42
hayali
objektiftir ama bir teorinin ihtiyaç duyduğu kanıtları ortaya çıkarabilmek için yapılabilir..java adasında bilmem ne kzııl toz kayalarrının dibinde fosil değil de ne arıyorlardı yani..ispatlamak için..ama bu nesnelliği bozmuyor..
no control demis ki:
bılımsl bır arastırma ıspatlanmak ıcın yapılmaz...arastırılır objektıf olarak ve sonucu aynen koyulur.nıtekım evrım teorısınınde yanlıs ve dogru yonlerı bulunup ortaya koyulmustur...ama teorıyı cokertecek yada ıspatlayacak kadar genıs bılgılere ulasılamamıstır
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13781
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.