aslan67 demis ki:
o ayıysa ona vuranlar ayıoğluayı..
24 Ağustos 2007 13:21
aslan67
hatta bu başlığın adının ayılık ayıbı olması lazım bence..
çünkü ortada herhangi bir insan yok..
24 Ağustos 2007 13:38
teşekkürler
konu ile ilgili haberi okudum da 3 kişiyi göz altına almışlar. ve haberin devamı okuduğumda ağzım açık kaldı. bu insanlıktan nasibini almamışlara kişi başı 251 YTL ceza keseceklermiş.
24 Ağustos 2007 14:16
panik_yok
hepsi ayı bunların
24 Ağustos 2007 15:46
psikolojik manyak
dogu ve guneydogu'da ayı saldırılarına maruz kalıpa ölen cok köylü var, bunu orada yasamayan bilemez bu olaya hayvanseverlik gözüyle bakar sadece.. ben hic gitmedim ama anlatılanlara göre durum vahim, dolayısıyla bir nebze köylülere de nefs-i müdafaadan hak vermek lazım.. ama yöntem kötü, tüfekle uyusturucu igne filan kullanmaları gerekirdi
hayat bu, NG gibi.. hayatta kalmak icin hersey
24 Ağustos 2007 15:56
aynen_kanka
bu doğada ekolojik dengeye zarar veren biz insalar ekolojik dengenin hakimi hayvanları bitkileri ve bütün canlıları öldürerek onların kıymetlerini bilmeyerek sonumuzu hazırlıyoruz...
24 Ağustos 2007 15:56
fresya
bugün okudum şüpeheli 3 kişi tutuklanmış...Ya o hayvancağız can çekişirken Kameraya alana ne demeli????????? yuhh diyorum ya...sırf cahil iğrençlik başka bir şey değil....
24 Ağustos 2007 16:14
çau bella
ayıoğlu ayılar a.q ağzım açık kaldı izlrken bu ne biçim bi vahşet arkadaş anlamıorum!
24 Ağustos 2007 16:16
uaxoy
anaları doğurmamış sıçmış bunları..o.ospu çocukları süvmekten ağzım yoruldu
24 Ağustos 2007 17:36
_queen®_
bende dün haberlerde izledm.. nasıl da acımadan vurup taş atıyolardı ya:( kendileri ayı asıl.. vicdansız ayılar..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13773
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.