ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  insanlık ayıbı
dogal denge canilik insan hayvandir insan ayi
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

aynen_kanka
aynen_kanka
İnsanlık ayıbı

Bingöl’de serinlemek için suya giren bir ayı onlarca köylünün taşlı-sopalı saldırısına dayanamadı. Çalıların arkasına saklanarak kurtulmaya çalışan savunmasız hayvan iki saatlik işkenceyle öldürüldü

Bingöl’ün Yedisu İlçesi’nde tüyler ürperten vahşet! İlçeden geçen Peri Suyu Sorik mevkiinde öğle saatlerinde serinlemek için suya giren ayı, onlarca köylünün taşlı sopalı saldırısı sonucu öldü. Aşırı sıcaklar ve kuraklık nedeniyle halsiz kalarak çareyi suya girmekte bulan onlarca kiloluk ayı, insanlık dışı bir vahşetle karşı karşıya kaldı. Su kenarındaki gitgide kalabalıklaşan köylülerin attığı kaya parçaları ve fırlattığı sopalardan kurtulmaya çalışan çaresiz hayvan, zaman zaman nehir kenarındaki çalılıkların arkasına saklanmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Tam 2 saat boyunca aralıksız taş ve sopa darbeleri alarak kanlar içinde kalan hayvan başına aldığı son taşın ardından öldü.

CEZASIZ KALMAYACAKLAR

Vahşetin duyulmasının ardından açıklama yapah Çevre ve Orman Müdürü Bedrettin Taşkesen, “Konuyla ilgili soruşturma başlattık. Suyun içindeki bir hayvan vahşice katledilmiş. Hayvanların bu şekilde öldürülmesine izin vermeyeceğiz” dedi. Taşkesen, vahşete katılan kişilerin jandarma yardımıyla belirleneceğini de dile getirerek, “Bu kişiler tespit edildikten sonra her biri için 251 YTL idari para cezası ve mahkemeye intikal edildikten sonra suçlar uygun görüldüğü takdirde de her biri için tazminat bedeli olarak da 18 bin YTL para cezası ile cezalandırılacaklar” diye konuştu.

Aydın ARIK / BİNGÖL

~ 380 gün   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
ayı saldırıp alayını bi zükseymiş o zaman görürdüm ben taş atmayı...

ayı senden benden daha insan

teşekkürler
teşekkürler
evet yaa haberi dün izledim. bunlara para cezası versen ne olacak kiii. asıl bunları taşlamalı.

shepnem&zeki müren
shepnem&zeki müren

ern
ern
üff bee :@ videoyu izlememekte yarar var bi de kameraya çekmişler +o(

ukerila
ukerila
 2   ~ 380 gün   mesajın adresini al  

karpuz
karpuz
çok hüzünlü..eğitilmemiş ya da eğitilmek istenmeyen bir varlık olarak :insan evladı

çokrail
çokrail
bizi dağa, ayıları da bizim evlerimize yerleştirmeleri lazım aslında.
 1   ~ 380 gün   mesajın adresini al  

_lulu_
_lulu_
nassı bi vahset bu ya ınanmıorm.....cahil olmak zor işte.ne yapacklarını bılmıolr we sacmalıolrrr.bıkez daha o gzl we manidar söz aklıllara geliyor.eğitim şart!!!!!!!......

fralulet.gozde
fralulet.gozde
çok kötüydü yaf=(

koalalumpur
koalalumpur
buyuk marifet helal olsun koca ayıyı oldureblmişler...Alkıslıyoruz...

kafamagöre
kafamagöre
aksam ızledım acıdım be garıbım hayvana ah o sudan cıksaydı onlarla grup yapardı da cıkamadı garıbım :/

aslan67
aslan67
o ayıysa ona vuranlar ayıoğluayı..

midman
midman

bu heriflere ayı dersek ayılara ayıp yaaa

aslan67 demis ki:

o ayıysa ona vuranlar ayıoğluayı..

aslan67
aslan67
hatta bu başlığın adının ayılık ayıbı olması lazım bence..

çünkü ortada herhangi bir insan yok..

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008