güya dokunulmazlık kalkacaktı. korkaklıktan başka bişi diil...
barış baykul demis ki:
:)Bu arada yeni sivil anayasayla beraber cumhurbaşkanlığına dokunulmazlık hakkı tanınıyor.İlginç bir sivillik anlayışı var bizim milletimizin.
26 Ağustos 2007 01:54
cugo
gecen gun dusundum acaba dedim bu akp zihniyetini toplican biyere onlar ayri biz ayri yasicaz ama turkiyenin hangi bolgesine surmek lazim bulamadim bi dogu olabilir akdeniz ,marmara,ege ve karadeniz bize kalabilir sanirim ha bide onlar bizim tarafimiza gecemesin belli bir sure 10 yil kadar da bole olsun sonra bolgeler arasinda ki ekonomi siyaset din yasam kalitesi vs gibi seyleri karsilastirsak .. ne kadar imrenirlerdi bizim tarafa gecmeye radyo ve televizyonlarimizi dinleyip izliceklerki bu imrenme dahada articak ,, ciddi dusunuorum ulkeyi terk etmeyi ama en azindan bole bisi olursa kalabilirim sanirim .
27 Ağustos 2007 17:59
karakoncolos
gül suları ve okunmuş güllü lokumlarla kutlanmasını beklediğim güllü cumhurbaşkanı dönemi!
28 Ağustos 2007 10:32
nuisance
adamlar cumhuriyeti devirmeye başlangıçlarını kutluyolar çünkü cumhurbaşkanı bahane
souvereign demis ki:
Dışişleri’nin ilan ettiği programa göre; Gül oyunu kullanıp evine gidecek ve sonuç açıklandıktan sonra Meclis’e askeri törenle girecek. Milletvekillerinin ayakta karşılayacağı Gül için o gece tüm yurtta ‘aydınlatma’ ve 101 pare top atışı yapılacak.
ben o saatte ışığımı söndürürüm ne aydınlatması! seçimlerde de görülmemiş birşey yaşandı sanki Türkiye, Dünya Kupası'nı kazanmış gibi sokaklara döküldü kornalar havai fişekler... nedir bu ya? sevinirsin kutlarsın ama bu kadarı da fazla... bundan önce de kutlama yapan bi parti oldu mu ki , ben hatırlamıyorum!? :S
29 Ağustos 2007 13:27
comandante
Dün Cumhuriyet meydanında Ege Ordu Komutanlığı 101 pare top atışı yaptı. Eminim ki onlarında içi bizim gibi kan ağlayarak yaptılar bu merasimi.
29 Ağustos 2007 13:39
tohunç
msjları okuyorum bu gülü seven yok mu kantinde :)
29 Ağustos 2007 13:41
çığlık
ah benim saf milletim ah benim kandırılmış halkım!!daha fazlasını sölemek istiyorum ama söyleyemiyorum,,nasıl bu kadar kör olunur yaa,nasıl??hiç kimsede kalmadımı milli hassasiyet,ama kimene ki,vatan elden gidiyomuş topraklarımız satılıyomuş kime ne:::öyle bi halkki bu önüne konan iki torba unu başlarına geçirilen torbaya değiştiler,evlerine iki torba kömür girerken arka kapıdan giden 2 her bir iki metrekare toprak parçamız umurlarında bile olmadı...uyanın artık bee,bu adamlar sizi soydu soğana çevirdi,sonra önünüze koydukları iki torbaya sizi satın aldı,,,ah diyorum keşke gidecek başka bi vatanım olsa da banane desem kendileri istediler ne halleri varsa görsünler desem ama diyemiyorum işte allah kahretsin diyemiyorum...bu halka herşey müstehak ,daha bunlar az bile,her şey çok iyiye gidiyo,istikrar sağlandı diyenler,,,en iyisi bu diyenelr siz de göreceksiniz yakında ,az kaldı merak etmeyin..ama bakalım o zman vatan diye bişey kalacakmı...bu konuda hiç ılımlı olamayacağım,akp ye oy verenin benim gözümde pkk ya,abd ye destek verenden hiç bi farkı yoktur...sakın bana abartıyosun demeyinn,hepimiz bunun böyle olduğunu biliyoruz...böyle devam ederse normalde hiç onaylamayacağım askeri darbenin olması kaçınılmaz....
29 Ağustos 2007 19:20
dianarabago
üyelerin bu katmerli müdahiliyeti muzaaf bir zıtlaşmadan kaynaklanma sebebiyeti ile gül ü sevenler müdahil olmamıştır zannımca
klaus tohunç - t & t demis ki:
msjları okuyorum bu gülü seven yok mu kantinde :)
29 Ağustos 2007 19:31
-glycerine-
dianarabago türkçe konuşsan olmaz mı ya?
29 Ağustos 2007 19:46
dianarabago
sn. glycerine;
kouşmuş olduğum dil öz be öz türkçedir. tarihimizdir atamızdır. dilimde yabancılaşmış bir kelime görememekteyim. şahsınıza kızamıyorum ve hak veriyorum zira biz, konjuksiyon, aplikasyon, kominikasyon, ettend etmek gibi fiileri konuşmaya zorlandırılmış bir sistem altında ezilmekteyiz, v yerine w kullanmaya dahi başladık maalesefki.. hal ve ortamın vaziyeti bu şekilde tecelli etmişken, şahsımın kullandığı bu kelimeler bize türkçe değilmiş gibi gelmekte sizde haklısınız sn. glycerin yerden semaya kadar haklısınız... lütfen yanlış anlamayın zira tepkim size değil sistemedir, emperyalizmedir.
-glycerine- demis ki:
dianarabago türkçe konuşsan olmaz mı ya?
29 Ağustos 2007 20:12
çığlık
türkçe konusundaki hassasayetini gerçekten çok takdir ettim yalnız merak ettiğim tek birşey var:'DIENARABAGO' kelimesi de mi türkçe,aklıma takıldı da..hani pek tanıdık değil..o açıdan
29 Ağustos 2007 21:27
dianarabago
şahsınızın takılmış olduğu takma ad herhangi bir dile ait olmamakla beraber şahsıma has bir 'takma ad' dır. bir kelime olmaktan ziyade acibe bir kısaltmadır. emperyalistl hasımlarımıza karşı hassasiyetimi takdirinizden dolayı minettar kaldım.
bluemoss87 demis ki:
türkçe konusundaki hassasayetini gerçekten çok takdir ettim yalnız merak ettiğim tek birşey var:'DIENARABAGO' kelimesi de mi türkçe,aklıma takıldı da..hani pek tanıdık değil..o açıdan
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.