abi en boktan derken bu adamların şu anki yönetiminden bahsediorm zaten :) bunun daha boktanı ülkenin bölünmesi,anayasayla oynanması olur,orda da bi saniye arkadaşım deriz zaten.bnm anlatmaya çalıştığım başka bişi.bırakalım bu halk yaptığı hatanın ekonomik ve sosyal sonuçlarını bi görsün,hatalarının acısını bi çeksin.din siyasete karışınca neler oluomuş,insanların gözü nası boyanıomuş bi görsünler.
mephisto ® demis ki:
ayrica kardesim ben de zaten ekonominin ii olmadiini defalarca dile getrdm,bu politika boyle devam ederse 2009da buyuk bi ekonomik krz olacak ... ama son gunlerni yasio gorunurde ii ekonomi...
benm kastettiim tam olarak senin ekonomik acidan karsi olman diildi,mesajin cok geneldi
askeri müdahale en bo*tan siyasi yönetimden bile daha kötüdür...
bende genel olarak annatmaya calstim...
ayrica olaya sadece ekonomik acidan baksaydm darbeyi siddetle bile savunablrdm,kibris cikarmasndan sora bze uygulanan ambagolar nedenyle kendi sanayimizi gelstrmistik... keske kendi varliklarmzi kullanmayi bileblsek ... neyse konu basliktan baya bi uzaklasti ))
24 Ağustos 2007 16:46
bitli kedi
aslında bir bakıma da haklısın -glycerine- üstlerine gidildikçe meywe weren ağaç taşlanır sözünün arkasına sığınıyorlar.
ama tek korkum halkın yanlışını anlamasını beklerken beklentinin geri tepmesi.
24 Ağustos 2007 16:48
bitli kedi
bu arada son dk haberi size.
gül beklenen oya bu oturum da da ulaşamamış ayrıca 2. tur oylamasında 10 oy gerileme kaydetmiş
24 Ağustos 2007 16:49
**mephisto** ®
-glycerine- e;
desteklediimden diil ama hala yasayan uygulamalar cok kan doktuu icin caga gore ufak ufak deiserek hala yasamakta.ancak senn verdiin orneklerde ki pek halk icin halka ragmen uygulamalara girmio.
ayrica sen yatirim yaptikca karsi taraf buna hep zarar verdi,sen doktor ogretmen yolladkca onlari ya yaraladi,ya oldurdu... neyse derin mevzular bunlar,bi ara sennle msnden konusurz ya da uygun bi baslik altnda konusurz.
24 Ağustos 2007 16:50
-glycerine-
tmm kardeşim.
mephisto ® demis ki:
-glycerine- e;
desteklediimden diil ama hala yasayan uygulamalar cok kan doktuu icin caga gore ufak ufak deiserek hala yasamakta.ancak senn verdiin orneklerde ki pek halk icin halka ragmen uygulamalara girmio.
ayrica sen yatirim yaptikca karsi taraf buna hep zarar verdi,sen doktor ogretmen yolladkca onlari ya yaraladi,ya oldurdu... neyse derin mevzular bunlar,bi ara sennle msnden konusurz ya da uygun bi baslik altnda konusurz.
24 Ağustos 2007 16:52
nuisance
ya bunca tepkiye rağmen adamlar hala dediğim dedik gözlerini yumup ilerliyolar Bi insanda nasıl bir mide vardır ki cumhurbaşkanı olmasına bu kadar karşı çıkan milyonlar varken utanmadan hala aday olabiliyor
24 Ağustos 2007 18:30
souvereign jr.
Dışişleri’nin ilan ettiği programa göre; Gül oyunu kullanıp evine gidecek ve sonuç açıklandıktan sonra Meclis’e askeri törenle girecek. Milletvekillerinin ayakta karşılayacağı Gül için o gece tüm yurtta ‘aydınlatma’ ve 101 pare top atışı yapılacak.
ben o saatte ışığımı söndürürüm ne aydınlatması! seçimlerde de görülmemiş birşey yaşandı sanki Türkiye, Dünya Kupası'nı kazanmış gibi sokaklara döküldü kornalar havai fişekler... nedir bu ya? sevinirsin kutlarsın ama bu kadarı da fazla... bundan önce de kutlama yapan bi parti oldu mu ki , ben hatırlamıyorum!? :S
24 Ağustos 2007 19:51
bitli kedi
eh yaptıkları bu kutlamak gayet anlamsız ama sonuçta seçimi kazandıklarında da akp genel merkezinde lazer gösterileri ile kutlama yapmışlardı bütün gece.
boynuzumuz kulağı geçiyor imajını weriyorlar büyük bir yüzsüzlükle
24 Ağustos 2007 19:56
comandante
3 gündür Kayseri'deyim ve burada gördüklerim beni gerçekten üzüyor. Kale'ye dev bir Gül ABDullah posteri cumhurbaşkanlığı forsuyla birlikte asılmış. Cumhuriyet Düşmanı Cumhurbaşkanı.
24 Ağustos 2007 19:57
bitli kedi
%46 çoktan başlamış anlaşılan faaliyetlerine
24 Ağustos 2007 19:59
barış baykul
:)Bu arada yeni sivil anayasayla beraber cumhurbaşkanlığına dokunulmazlık hakkı tanınıyor.İlginç bir sivillik anlayışı var bizim milletimizin.
25 Ağustos 2007 08:41
cizıs
bunlarin isleri gucleri sov, baska hicbir bok degil.. Tam amerikan yonetim sistemine dogru ilerliyoruz, populer kultur gibi bisi, her seyleri buyuk torenlerle, gosterisli gosterisli olaylarla kutlama isini bunlardan once yapan hic olmamisdi..
nede olsa; Bos teneke cok ses cikarirmis
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.