ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Gül için top atışı ve tüm yurtta aydınlatma
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

bitli kedi
bitli kedi
ben hala umutla darbe bekliyorum çünkü ancak bunca pisliği darbe temizler yoksa 3-5 ay sonra arjantin gibi olacağız.
ama hala wakit warken bir şekilde mücadele etmek lazım
24 Ağustos 2007 13:08   mesajın adresini al  

teşekkürler
teşekkürler
darbe olma ihtimalilini zor olarak görüyorum ama dediğin gibi bir çaresi olmalı mücadele etmenin.
24 Ağustos 2007 13:11   mesajın adresini al  

bitli kedi
bitli kedi
bence darbe ihtimali çok yüksek görünüyor.
çünkü hükümek giderek orduyla zıtlaşmakta.
yeni genelkurmay başkanı seçildikten sonra olacak die düşünüyorum ben.
24 Ağustos 2007 13:17   mesajın adresini al  

babel fish
babel fish
darbe çözüm olsaydı şimdiye kadar 9842038 darbe görmüş olan ülkemiz biraz adam olurdu değil mi? lütfen biraz mantıklı olalım.. darbe, umutla beklenecek bir şey değildir.. biraz araştıralım öğrenelim lütfen.. kaldı ki bu zamanda hala darbe olabileceğine inanmak da naiflikten başka bir şey değildir.. iç ve dış siyasetten bihaber olduğumuzun göstergesidir..
 2   24 Ağustos 2007 14:55   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®
top yerine gulu atsak?
24 Ağustos 2007 15:00   mesajın adresini al  

teşekkürler
teşekkürler
çok yerinde bir davranış olurdu yanına rte tam uyumlu olurlar gittikleri yerde
24 Ağustos 2007 15:03   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®

babel fish demis ki:

darbe çözüm olsaydı şimdiye kadar 9842038 darbe görmüş olan ülkemiz biraz adam olurdu değil mi? lütfen biraz mantıklı olalım.. darbe, umutla beklenecek bir şey değildir.. biraz araştıralım öğrenelim lütfen.. kaldı ki bu zamanda hala darbe olabileceğine inanmak da naiflikten başka bir şey değildir.. iç ve dış siyasetten bihaber olduğumuzun göstergesidir..

arkadaslar ben de her zaman en son care olarak askeri mudaheleyi destekliyorum ama dediim gibi en son care...
her ne kadar memnun olmasam da su anda buyuk oranda temsil gucu olan bi meclis ve hukumet var ( her ne kadar rte ve takiyeci tayfasini kendi idarecim,temsilcim olarak kabul etmesem de .. ).Ben askeri mudaheleyi en son care olarak,artik svil vatandaslarimizn yetersiz kaldii noktada destekliorum,destekliorum cunku Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulmasında,Devrim ve ilkelerin yerleştirilmesinde,Temel Değerlerimizin muhafazasında TSK saygın ve onemli bir konuma sahiptir,bazen bu konum secilmis meclisten bile daha ustun bi konumdur.

simdi arkadasim gelelim senn dediine,Türkiye'de askeri mudaheleler ne bir Fransa,ne bir İspanya,ne bir Kibris ne bir Yunan cuntasi vb... seklinde olmustur.
Askerin yonetimde gozu yok,yonetimi ele gecirmek,otoriterce ulkeyi tek elden yonetmek ...vb...
Zaten Ulu Önderimiz bile askeriye ve yönetimi ayri tutmak icin elinden geleni yapmistir.
TSK Cumhuriyetimizin,Temel Degerlerimizin muhafazasi icin calisir,bunlara zarar verme fiilinde bulunanlara karsi da tepki gosterecektir elbette...

diorum ya en son care die,yurt disinda Ilımlı İslam ulkesi Libos Turkiye diye anilmaktansa Kemalist Laik Ordu yine darbe yapmis die anilmak benim icin daa sereflidir !!!
kaldi ki ic ve dis siyasetin isleyisini teorik olarak ve Türkiye dahil belli devletlerin siyasi olusumlarini toplumlarini vb tarihsel surec icersinde mukayese etmeyi de gayet ii bildiimi idda ediorum...
24 Ağustos 2007 15:51   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®

conquest demis ki:

darbe olma ihtimalilini zor olarak görüyorum ama dediğin gibi bir çaresi olmalı mücadele etmenin.

abcim sivil itaatsizlik die bi eylem var,her ne kadar bu kultur bizde tam olarak yerlesmese de aydin genclerimizin arttiina inaniorum.gerek siddet icermeyen protestolarla,gerek bizim deerlerimize uymayan ab tercumesi yasalara uymayarak,gerekse kisisel cikarlar yerine Türk Toplumunun milli cikarlarini gozeterek belli tepkiler koyabilirz,koymaktayz...
24 Ağustos 2007 15:55   mesajın adresini al  

teşekkürler
teşekkürler
Tepkileri koyuyoruz ama neye yarıyor, seçimler zamanında o kadar protesto miting. birşey değişmedi yine bazıları türkiyenin yarısını oyunu aldı.şimdide baba ogul gibi türkiyeyi yönetecekler.biri cumhurbaşkanı biri başbakan. benim tek umudum gülün üstünden kalkacak dokunulmazlıkla geçmişteki davaların sonuclanmasıdır.
24 Ağustos 2007 16:00   mesajın adresini al  

teşekkürler
teşekkürler
yoksa miting mi hemen yapalım,protesto mu şimdi edelim, tepki mi herzaman. rte ve güle karsı yasalar ve milli çıkarlar çerçevesinde herşeye hazır olduğumu düşünüyorum.Ama bir yerde olmuyor.Bunları başımızdan atmanın fırsatı verilmişken seçimlerde nasıl oldu da milletin yarısının oyunu alabildiler.Bazı siyasetçiler onlara karşı çıkıyorum diyerek yaptıkları şeyler onlara oy kazandırdı. Eğer bunlar yapılmamış olsaydı şimdi dayatmayla değil, yaşanacak bir Türkiye de olurduk.
24 Ağustos 2007 16:02   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®

conquest demis ki:

Tepkileri koyuyoruz ama neye yarıyor, seçimler zamanında o kadar protesto miting. birşey değişmedi yine bazıları türkiyenin yarısını oyunu aldı.şimdide baba ogul gibi türkiyeyi yönetecekler.biri cumhurbaşkanı biri başbakan. benim tek umudum gülün üstünden kalkacak dokunulmazlıkla geçmişteki davaların sonuclanmasıdır.

yilmakla olmaz ki abi,Türkiye daha adam akilli ilk kez boyle buyuk bi eylemle karsilasti.hani eski zihniyet vardir ya eylem yapmayi protesto etmeyi kotu sanan,onlarin karsi tepkileri oldu.ama bu daha baslangic,hakli davamizdan vazgecmemeliiz,her firsatta her yerde kim ne der die dusunmeden deerlerimizi savunmaliyiz,bunlari yaptikca bu bilinc yerlesecek insanlarimiza.
diorum ya bakalim adamlarin yeni donemdeki faaliyetlerini bi gorelim,her ne kadar samimiyetlerine inanmasam da belli kurumlar gibi biz de hadlerini asmadktan sora sabrla beklemeliiz,ama asla kanmadan,yilmadan ...

ayrica Türk Anayasal düzennde Cumhurbaskanliginin cezai sorumluluu ile ilgili 2 temel gorus vardir.
1.gorus der ki ; Cumhurbaskanligi devleti temsil eder,milletvekillerinin yararlandigi dokunulmazliktan yararlanir,yani cezai sorumluluu yoktur.(evleviyet prensibine gore)
2.gorus ise ; Anayasa'da Cumhurbaskaninin cezai sorumsuzluuna dair bi hukum olmadigi icin hukuka aykiri ve suc teskil eden fiillerinden dolayi yargilanir(pozitif hukuka gore)

yani ortada net bi durum yok...

keske dokunulmazlik toptan kaldirilsa ....
24 Ağustos 2007 16:12   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
askeri müdahale en boktan siyasi yönetimden bile daha kötüdür.halk elinde sonunda anlayacak hatasını arkadaşlar,bu adamların çizdikleri o pembe tablo patlayacak bi taraflarında.biraz sabır.
24 Ağustos 2007 16:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009