Ya işte milletteki falsoda bu noktada bu adamlar 5 yıldır tek başlarına iktidardaydılar.Büyüme de 70/g kuralına göre ve açıklanan oranlara göre(doğrularsa) bizim neredeyse 5 yıl önceden 2 kat daha zengin olmamız lazım ama yok öyle bir şey aç insanımız.E sen gidiyorsun hala bu adamlara oy veriyorsun.Bende bak kafamı cinsellikle bozuyorum seveni hüpüyorlar hüpeni seviyorlar bizim ülkemizde.Birde ne güzel söylemiş Sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlık aydınlığa diye.Bu halk kurtuluş savaşı zamanında açtı ama gelecek nesiller için özgürlükleri için namusları ve ülkeleri için nelere katlanmıştı.Şimdi o halkın torunları neler yapıyor teh.
24 Ağustos 2007 11:32
dogzstar
ben bizim bolgenin trafosunu patlatmayi deneiyecem zaten top atisi da varmis anlamazlarda...
24 Ağustos 2007 11:49
teşekkürler
Normal bir prosedür demirel içinde aynısı yapılmıştı sezeri hatırlamıyorum ama. Hatta demirel seçimden sonra eve gitti prosedür geç başladı diye yazılar çıkmıştı hatırlıyorum.
Ama yapılmaması daha iyi, dogzstar eger Ankara da olsaydım yardıma gelirdim :D
24 Ağustos 2007 12:08
//cehennet_gümrah//
bende tam bu hbri okuduktan snr bavullarımı topluodum:D hani terkediomuşuz ya:) allah kalanlara bu adamla yaşamak için gani gani sabır versiiin:) başa gelen çekilir demeyelim yürüyeliM:D kimle bu türkiyenin yarı nufusuylamı pehh:) hadi bakem yeni cumhurbaşkaNINIZ hayırlı uurulu olsun vatandaşlarım
24 Ağustos 2007 12:21
teşekkürler
evet yaa söyle güsel bir ülke seçsek.
24 Ağustos 2007 12:24
bitli kedi
göz boyama ile kazanılan zaferlerin asla uzun soluklu olacağına inanmıyorum.
halk çıkardığı gibi indirmesini de bilir.
ama önce biraz daha maskelerinin düşmesini beklememiz gerekecek.
daha ilk dakikadan renklerini belli etmeye başladılar bile.
ülkeyi kendi arka bahçeleri ile kullandıklarını we kullanmaya dewam edeceklerini ışıltılı bir şekilde itiraf etme hazırlığındalar.
ah atam ah nerdesin?
kurtar bizi şu kan emicilerden
24 Ağustos 2007 12:27
teşekkürler
Yakındır bi cumhurbaskanı olsun üzerindeki dokunulmazlık kalksın o zaman davaları görecez. O günü büyük bir umutla bekliyorum.
24 Ağustos 2007 12:43
bitli kedi
belki biraz kaba kaçacak ama endişemi tam olarak dile getirecek halk değimi wardır köpek köpeği ısırmaz die.
bu konuda pek umutlu değilim açıkçası senin gibi.
ancak hepsinin kökü kazanırsa bu dawalar gerçekleşebilir.
24 Ağustos 2007 12:47
teşekkürler
Ben ümitliyim çünkü gülün üstünde hala saadet zamanında kaybolan milyonlarla ilgili dava devam ediyor. hatta gecen gün bu konuda göz göre göre yalan söyledi cumhurbaşkanı olacak insan beraat ettim dedi ama dosya hala yargıtayda, davası devam ediyor. Eğer chp peşini bırakmazsa bu işin sonu gelir.
24 Ağustos 2007 12:53
teşekkürler
bizimde ülke arama sorunumuz biter :D
24 Ağustos 2007 12:54
bitli kedi
hehehe
ya eğer erdoğanınkileri hasıraltı edebiliyorlarsa kolaylıkla gül'ünkine de sünger çekerler kimsenin de ne ruhu duyar ne de sesi çıkar.
tıpkı şimdiye kadar ülkesi sessiz sedasız sattıkları gibi.
ülke arama sorunumuz daha yeni başlıyor.
5 sene daha bunlar tepedeyken ülke ülke dolaşmak bile farzdır artık bize
24 Ağustos 2007 13:00
teşekkürler
son çırpınışlarımız işte o da biterse artık ne yaparız bilmiyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.