evet nedir bu gösteriş bu abartı ?
daha doğrusu niyedir ?
bu arada psikolojik manyak
protestodur isteyen katılır isteyen katılmaz.
katılmama gerekçesi de kendini ilgilendirir.
tkpnin bildiri dağıtmasıyla ne alaksı var şimdi olayın ?
24 Ağustos 2007 01:29
kapsül
cumhuriyet karşıtı biri için cumhurbaşkanlığı kutlaması.....tuhaf......
24 Ağustos 2007 01:30
psikolojik manyak
_volkan_ demis ki:
evet Abdullah Gul icin yapilacak torenlerle ilgili engin dusuncelerini bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz
TKP'nin dagitti bir kac bin kagit seni bu kadar geriyorda, tum gece boyunca butun turkiyede harcanacak elektrik hic dokunmuyor.. ilginc
rica ederim, bu tür protestoların çürük oldugunu istersen her seferinde tekrarlayabilirim.
sen o protestoyu elektrik harcanıyor diye yapmıyorsun, adamın cumhurbaskanlıgını sözde protesto etmek icin yapıyorsun
24 Ağustos 2007 01:34
psikolojik manyak
witchontheroof demis ki:
bu arada psikolojik manyak
protestodur isteyen katılır isteyen katılmaz.
katılmama gerekçesi de kendini ilgilendirir.
tkpnin bildiri dağıtmasıyla ne alaksı var şimdi olayın ?
her halde ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun, TKP örnegini neden verdigimi.
24 Ağustos 2007 01:36
witchontheroof
her halde ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun, TKP örnegini neden verdigimi.
abi çürük veya değil protestodur bu onun bunun için yapılmaz.
protesto etmek için yapılır !
biz çevreyi kirletmiycez ondan yana bi endişen varsa için rahat olsun ;) :Pp
24 Ağustos 2007 01:37
_volkan_
ben de zaten protestoma neden katilmiyorsun demiyorum.. katil katilma banane..
Abdullah Gulle ilgili bir baslikta alakasiz bir sekilde TKP bildirilerinden bahsetmissin ve bunun yerlere gittigini falan soylemissin
bende diyorum ki, Maddi acidan bakildiginda TKP bildigilerinden 100.000 lerce kat daha pahaliya patlayacak bir olay, neden seni hic germiyor? bir kac bin afis geriyorda...
224 Ağustos 2007 01:38
witchontheroof
_volkan_ demis ki:
Abdullah Gulle ilgili bir baslikta alakasiz bir sekilde TKP bildirilerinden bahsetmissin ve bunun yerlere gittigini falan soylemissin
bende diyorum ki, Maddi acidan bakildiginda TKP bildigilerinden 100.000 lerce kat daha pahaliya patlayacak bir olay, neden seni hic germiyor? bir kac bin afis geriyorda...
+1
senin kurduğun alakadan daha çok ilgili olduğu kesin. en azından harcanan para adına.
tkpnin yaptığı protesto değilki adı üstünde bildiri. bilgilendirmek için dağıtıyorlar.
ama bir yaran var ki araya bi tkp sıkıştırdın.
bi de parantez yasaklansın. sansürcü baskıcı zihniyet her yerde.
24 Ağustos 2007 01:42
psikolojik manyak
_volkan_ demis ki:
bende zaten protestona katılıp katılmamamın acıklamasını yapmadım. baslık acmıssın, bende sacma diyorum ve bir örnekle gösterdim. katılmamam nedenim protestoyu sacma bulusum da degil, siyasi neden. olay bu. düsünce özgürlügü deniliyor buna
diyorumki TKPnin bildiri dagıtmasıyla böyle cılız bir protesto yapılması arasında pek fark yok. ve, istedigin olsun.. ikisinde de zaiyat var.. ama.. asıl önemli olan nokta, sen Gül'ü protestonu bu enerji tasarrufu ardına gizlemeye calısarak yapmaya calısıyorsun.. onu kullanıyorsun
124 Ağustos 2007 01:44
_volkan_
bende zaten protestona katılıp katılmamamın acıklamasını yapmadım. baslık acmıssın, bende sacma diyorum ve bir örnekle gösterdim. olay bu. düsünce özgürlügü deniliyor buna
diyorumki TKPnin bildiri dagıtmasıyla böyle cılız bir protesto yapılması arasında pek fark yok. ve, istedigin olsun.. ikisinde de zaiyat var.. ama.. asıl önemli olan nokta, sen Gül'ü protestonu bu enerji tasarrufu ardına gizlemeye calısarak yapmaya calısıyorsun.. onu kullanıyorsun
dusunce ozgurlugu sadece senin icin yok arkadasim. sana ve AKP savunucularina ozel bir kavram degil. ayrica dusunce ozgurlugunun icinde Afisler Yere gidecekse ya da dusunce sacmaysa dusunemezsin diye bir kuralda yok. Benim protestomun senin beni elestirinden daha mantikli oldugu kesin
Ayrica sanirim azicik okusan iyi olur. Zira sen TKP bildirilernin cevre zararindan bahsetmeden once, ne once ne sonra, gul protestomu enerjinin arkasina siginarak yapmaya calismadim. acik acik dusundugumu soyledim. acik acik bu adami hic bir sekilde icime sindiremedigimi soyledim ve bugune kadar yapilmayan bir uygulamanin, bugun gul icin yapilmasini sorguluyorum. Benim cikardigim tek anlam sudur, Cumhuriyet mitinglerine ve karsi cikanlardan resmen oc almadin, Sizi bi guzel s..tik demektir baska bisi degildir..
yoksa enerji tasarrufunun arkasina falan sigindigim yok. Adam Kurtulus savasi kazandiktan sonra ulkesine donuyor olsam, Diyecem ki Butun elektrik helal olsun. ama bu adam icin diyebilecegim tek birsey var.. Benim Cumhurbaskanim olmayacak.. ve oldurselerde bi yere gitmeyecem
24 Ağustos 2007 01:47
psikolojik manyak
witchontheroof demis ki:
tkpnin yaptığı protesto değilki adı üstünde bildiri. bilgilendirmek için dağıtıyorlar.
ama bir yaran var ki araya bi tkp sıkıştırdın.
bi de parantez yasaklansın. sansürcü baskıcı zihniyet her yerde.
adam elinde bildiriyi havaya kaldırarak birseyler aleyhine sloganlar atıyorsa bu bildiri dagıtmanın yanında bir protestodur. bu 1
iki, sansürcü zihniyet ile parantezin ne alakası var? ücüncüsü ise, asıl sizin bir sekilde yaranız olmalı ki halen kılıf olarak verdigim TKP örneginde takıldınız. adamlar 1% oy bile almamıslar, bunun neresinde yaram olacak :-) asıl protesto amacınızı cesurca söyleyemediniz.. bundan sonra soyleseniz de anlamı kalmayacak
124 Ağustos 2007 01:47
_volkan_
asıl protesto amacınızı cesurca söyleyemediniz.. bundan sonra soyleseniz de anlamı kalmayacak
birinci sayfaya donup okursan, sen gelmeden cok once soylendigini anlarsin
24 Ağustos 2007 01:48
witchontheroof
adam elinde bildiriyi havaya kaldırarak birseyler aleyhine sloganlar atıyorsa bu bildiri dagıtmanın yanında bir protestodur. bu 1
iki, sansürcü zihniyet ile parantezin ne alakası var? ücüncüsü ise, asıl sizin bir sekilde yaranız olmalı ki halen kılıf olarak verdigim TKP örneginde takıldınız. adamlar 1% oy bile almamıslar, bunun neresinde yaram olacak :-) asıl protesto amacınızı cesurca söyleyemediniz.. bundan sonra soyleseniz de anlamı kalmayacak
dikkatini çekerim ne demişsin ; 'bu tıpkı kadıköy'de TKPlilerin sacma sapan bildiri dagıtmalarıyla..'
şeklinde devam ediyor.
sen atılan sloganlarla bağlantı kurmadın ki.
dağıtılan bildirilerle kurdun ve yarattığı çevre kirliliğiyle.
bizde sana ne bildirinin protesto olduğunu, ne de bizim protestomuzun kirlilik yarattığını söylüyoruz.
yani alakasız bir örnekti seninkisi.
yaran var derken hoşnut değilsin antipatin var anlamında söyledim onu. parantez içinde bir de belirtmişsin ya yasaklanmalı bildiri dağıtmaları diye hah işte o sansürcü zihniyet oluyor.
son olarak bi şeye takıldığımız felan yok sadece tkpnin konuşulacağı yer değildi burası. hiçbir şekilde konuyla ilintili olmayan bir örnek verdin.
biz de alakası olmadığını söyledik.
asıl protesto amacı mı ?
psikolojik manyak herşeyin ne için olduğu gayet açık değil mi ?
hatta bi de bu protesto için başka bi konu daha var sitede.
neyin altında ne arıyorsun ?
önce tkp şimdi asıl amacınız felan ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.