bende varım... benim cumhurbaşkanım değildir die ben daha evvel söylemiştim zaten...
23 Ağustos 2007 23:47
kafamagöre
devletın parası nere gıdıoo amk aydınlatma yapılcakmıs o ampullerı alıp sokmak lazzım rte yee
23 Ağustos 2007 23:53
mmc
bende varım gidip bizim burda olduğumuz göstememiz gerekiyor. bu ülke sayipsiz değil
23 Ağustos 2007 23:56
nuisance
o aydınlatmaların paralarını biz vericez nasılsa
24 Ağustos 2007 00:07
_volkan_
yeter olsun istemiyorum bu cumhurbaskanini
Acik Turkiye dusmani bir insani bu ulkenin cumhurbaskanligi koltugunda, bir digerini basbakanlik koltugunda, ulkeyi babasinin mali gibi satanlari bakanlik koltugunda gormek istemiyorum artik
yaziklar size %46
24 Ağustos 2007 00:10
elif*
o benım cumhurbaskanım olmıcak 10.kezde olsa yazıorum....
vatandaslıktan cık dıyen böceğede 1 çift sözüm var... bağlasan durmam!!!!!!!!!!
24 Ağustos 2007 00:17
diela
way way way...bu ne beklentiymiş böle...demek türkiye yıllardır böle bi adamı bekliyomuş.herkes pek bi sevinçli şu suratsz herifi köşkte görmeye..
adam geleneklere bile uymuyo frak giymiyo ya..nesi varsa frak ın böle giyilmicek yasak mı o da yani nerde yazıo??
ankarada patlatıcaklarmış havai fişekleri bence o parayı yerine koyup su sistemini düzenlesinler..
24 Ağustos 2007 00:21
_volkan_
oldursen gitmem
elif* demis ki:
o benım cumhurbaskanım olmıcak 10.kezde olsa yazıorum....
vatandaslıktan cık dıyen böceğede 1 çift sözüm var...
bağlasan durmam!!!!!!!!!!
24 Ağustos 2007 00:29
allrightsreserved
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı!
İşte; bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Mustafa Kemal Atatürk
24 Ağustos 2007 00:40
psikolojik manyak
bakıyorum da herkesin astığı astık kestiği kestik
en kötüsünden bile olsa bunca verilen tepkiler mantıklı olsaydı somut bir adım görürdük, ama protesto ha protesto.. bu tıpkı kadıköy'de TKPlilerin sacma sapan bildiri dagıtmalarıyla (alanlarda 10 sn icinde yere atıyor zaten), hic bir ise yaramadılar partileri adına.. 0.22% oy aldılar, önceki secimde 0.59%du yanlıs hatırlamıyorsam
(bu arada... sırf cevre kirliligine neden oluyorlar diye sadece TKP icin bildiri dagıtmak yasaklanmalı)
124 Ağustos 2007 01:16
_volkan_
evet Abdullah Gul icin yapilacak torenlerle ilgili engin dusuncelerini bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz
TKP'nin dagitti bir kac bin kagit seni bu kadar geriyorda, tum gece boyunca butun turkiyede harcanacak elektrik hic dokunmuyor.. ilginc
24 Ağustos 2007 01:24
hightower
camilerde bütün gün hoparlörden kuran okunsun o gün..müslüman olmayanlar ülkeden çıkarılsın..vatandaş ise vatandaşlıktan çıkarılsın..gülü sevmeyen istemeyen hapse girsin..aydınlar idam edilsin..tüm okullar imam hatip olsun..başı açık kızları genel eve alsınlar..sadece başı kapalılar özgür kalsın..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.