| |
kapsül
|
öncelikle bizim gibi insanlardan nefret etmene saygı duyuyorum sen bilirsin beni ilgilendirmez umrumda da değil zaten....bu kapakta eleştirilen nokta bu hanımın türbanı modernleştirmek için modacılara başvurmasıdır.yani çıkıpta senin karına olsa nasıl olurdu gibi bi laf anlamsız....
um anjo demis ki:
lemandan köşke çıkınca türban için çözüm önerisine bir katkı :))) senin karın olsaydı aynı durumda genede hoşuna gider miydi
ya da
bence çok modern çağımıza uygun
bak atıl kutoğlu'na bayılmasına gerek yok o paraları...leman yazarları halletmiş çoktan işi ahah:)
bunu yazan arkadaş aslında hemcinsim olduğun için utanıyorum!! ya sen olsaydın türbansız ama playboy tavşanı bu çok mu hoşuna giderdi sende elbise almaktan mı kurturuldun gerri zihniyetlilik aslında bunları yazanlarda
ne olursa olsun o bir bayan kocası ne zihniyette o ne zihniyette olursa olsun böle bir şeyi kabul edemem etmiyorumda siz bay bayan çok bilmişler asıl sizlerinde kafaları körelmiş öyleki anca atıp tutmaya aklınız eriyo sizin gibi insanlarda nefret ediyorum!!!!!!!!!!!
|
|
|
24 Ağustos 2007 01:25
|
|
| |
-glycerine-
|
örnek verin arkadaşlar bna,istediğinz kadar hakaret edebilirsiniz umrumda değil ama lütfen bna bi örnek verin.
|
|
24 Ağustos 2007 01:35
|
|
| |
-glycerine-
|
klasik sözler.birz araştırma yaparsan cvbını alırsın laga luga.saçı günah sanan zihniyet.erkekleri bir saç telinden bile tahrik olabilecek hayvanlar yerine koyan zihniyet.size gülüyorum :)
|
|
2 24 Ağustos 2007 01:36
|
|
| |
-glycerine-
|
adam bal gibi çizmiş işte.sen toplumla,türbanı modernleştirecez die dalga geçersen,türban anca böle modernleşir demiş adam.eline sağlık.almak isteyen msjı alır.
|
|
3 24 Ağustos 2007 01:38
|
|
| |
no control
|
yahu kımsenın dını ınancı ve bu ınanc dogrultusunda kendı ıcın yaptıkları kımseyı ılgılendırmez
|
|
2 24 Ağustos 2007 01:42
|
|
| |
|
|
-glycerine-
|
adam 15 yaşında kızla evlenmiş 15.Sizin modern türbanlı hayrünnisanız,15 yaşında babası tarafından 30 yaşında bi adamla evlendirilmiş.Bu adam şimdi cumhurbaşkanı olacak.Ne yapacak?böle yaşayan bi adam napabilir bu ülke için?kadına bakış açısı nedir bu adamın?hiç bunları düşündüğünüz yok.anca boş boş laflar.vay efendim beynini örtmüomuş,beynini de örtüo beyefendi.bal gibi beynini de örtüo.bunların kafalarına örttükleri,öle teyzelerimizin,hepimizin ninesinin taktıklarından değil.irandan ithal bunlar.özel yapım.saçının telinden utanan,15 yaşında liseyi terk edip,30 yaşında bir amcayla evlendirilen MODERN TÜrk kadını.TÜrk kadınına da bu yakışır alkıııış alkış.alkışlayın birbirinizi.
|
|
3 24 Ağustos 2007 01:43
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
işte böyle söyleyerek çağdaş ve modern bir zihniyete sahip olduğunu sanan bir kişilik..
bu tamamen insanların seçme özgürlüğü ile ilgili bi durumdur.kendi kararını kendisinin vermesi ile ilgili bir durumdur.ne alakası var söylediklerinle...biraz düşün lütfen..
sen kndine gül biraz...
-glycerine- demis ki:
klasik sözler.birz araştırma yaparsan cvbını alırsın laga luga.saçı günah sanan zihniyet.erkekleri bir saç telinden bile tahrik olabilecek hayvanlar yerine koyan zihniyet.size gülüyorum :)
|
|
|
1 24 Ağustos 2007 01:44
|
|
| |
-glycerine-
|
tabi ki ilgilendirmez abi.bn dini siyasete alet eden,örümcek kafalılardan bahsediorm.yoksa başörtüsü hep vardı bu ülkede.bu abuk subuk bağlama şekli yeni çıktı.milli görüş tarzı.bi de moderni var bunun.şimdi hazırlıkları tmmlanıo.
no control demis ki:
yahu kımsenın dını ınancı ve bu ınanc dogrultusunda kendı ıcın yaptıkları kımseyı ılgılendırmez
|
|
|
24 Ağustos 2007 01:44
|
|
| |
tkakv
|
Mısırlı Zeyneb el Gazali, yazar Meryem Cemile, Uluslar arası Müslüman Kadınlar Birliği Genel sekreteri Hatice Haface, İslamî Sosyal Servisler alanında dünya çapındaki isim Şahine Sıddıkî, Akademisyen ve aktivist İngri Mattson, Sosyal Bilimler ve ekonomi uzmanı akademisyen Maha Genaidi ve benım bilmediklerim yeterli mi senin için
-glycerine- demis ki:
örnek verin arkadaşlar bna,istediğinz kadar hakaret edebilirsiniz umrumda değil ama lütfen bna bi örnek verin.
|
|
|
24 Ağustos 2007 01:45
|
|
| |
-glycerine-
|
tabi tabi inan bütün kadınlar kndi kararlarını kndisi verir emin ol.barbie bebeklerle oynayacağı yaşta gerdeğe giren kızlar da hep kararlarını kndileri verdi.
|
|
2 24 Ağustos 2007 01:45
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
bunun sorumlusu bir bez parçası mı yoksa zihniyet mi...
gayet açık demi....
|
|
24 Ağustos 2007 01:47
|
|
| |
-glycerine-
|
o bez parçasını yaratan o zihniyet zaten.
|
|
24 Ağustos 2007 01:48
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|