| |
başrahip ve şürekası
|
:)
daha önceki bir yazımda şöyle bir cümle kurmuştum:'kendi demokratik öngörüsü olmayan halk ya cahildir ya cahil bırakılmıştır ya da o kadar demokrat değildir.'......ki bu cümleyi seçimden öce kurmuştum seçimde az buçuk olabilecekleri düşünüp....seçimden sonraki beklentilerim kopan kellelere bakılırsa -ve daha kopacak olan- oluyor gibi.....mizah basını ve akp,bence daha da sertleşecekler.......sonra ne mi olacak?
çifte standart güdümlü demokrasi
pragmatist demokrasi
sandığımız kadar demokrat değiliz....
|
|
23 Ağustos 2007 20:46
|
|
| |
_volkan_
|
sen okudun mu icini?
..ot... demis ki:
ya derginin icini okuyan var mı? neymis anlami karikaturun. sey olmasın: ulan ne takıyorsunuz bu ortuye bu kadar. bir playboycu olsa da cumhurbaskaninin esi siz de rahatlasaniz:)
cıplak kamusal alancılar...
|
|
|
23 Ağustos 2007 20:52
|
|
| |
e = m . c²
|
penguenin kapağı da güzeldi..:))
|
|
23 Ağustos 2007 21:10
|
|
| |
asmode
|
baya sexi ollmuş beaa :DDdppp
|
|
23 Ağustos 2007 21:19
|
|
| |
e = m . c²
|
|
|
23 Ağustos 2007 21:25
|
|
| |
|
|
_lulu_
|
ewt penguenin kapagida cokk gzl olmuss:) basarili adamlar:)
|
|
23 Ağustos 2007 21:51
|
|
| |
dr_fb_li
|
ya abdullah güleü yapsınlar ya ayıp hakketen yaptıkları yuh aq
|
|
2 23 Ağustos 2007 21:58
|
|
| |
tembel teneke
|
hakaretin bu kadarına yorum yapamıyorum
|
|
2 23 Ağustos 2007 22:18
|
|
| |
damla
|
|
|
23 Ağustos 2007 22:28
|
|
| |
souvereign jr.
|
onların yaptığı hakaretlerin yanında hiç bile. çok güzel bi kapak olmuş. hakkaten kapak gibi olmuş =)
|
|
23 Ağustos 2007 22:39
|
|
| |
babel fish
|
başka bir başlık altında türbanla ilgili olarak bir zamanlar o zaman ben de sincap olduğuma inanıyorum, sincap kıyafetiyle üniversiteye girsem nasıl olur demiştim.. fikrimden esinlenmişler =P
kaldı ki hiç ne büyük saygısızlık diye geçirmedim içimden.. zaten kendisi zamanında yeterince kapak toplamıştı aihm'den.. benim kabullenemediğim şey, zamanında aihm'ye dava ettiği devletin, şimdi first lady'si olacak..
|
|
23 Ağustos 2007 23:30
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
ya bnm anlamadığım nokta şu.
çok yanlış yerlerde takılıp kalıyo gerek medya gerek insanlar.
şimdi söz konusu olması gereken olay bir bez parçası değil.sorun yapılması gereken hayrünisa mı neyse onun kafasındaki bez parçası değil abdullah gülün kafasının içindeki düşüncelerdir.ve tartışılıp üstüne konuşulması gereken de budur...
işte sistem bu noktada da devreye girip insanları yalnış yerlere yönlendirip amacına ulaşmış oluyo...
bnm görüşüm bu...
bir noktaya takılıp asıl problemi unutmayalım....
|
|
1 23 Ağustos 2007 23:41
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|