| |
-glycerine-
|
tabi cnm kimseyi alakadar etmez kimin kaç yaşında evlendiği,hatta aileler isterse yedi yaşında kızlarını bile evlendirebilir,hukuk ne karışır devlet ne karışır,özgürlükler ülkesi di mi?o kızın geleceği,eğitiminin bilmem nesinin hiç önemi yok.regl olmuş o zmn kadındır.akıl mantık çerçevesinde konuşalım arkadaş,bna sorgu meleklerini fln karıştırma şimdi.zaten sıkışan dinin arkasına saklanıo.
|
|
24 Ağustos 2007 15:25
|
|
| |
-glycerine-
|
ilerde kızın olursa da aman diin okula mokula gönderme,regl olur olmaz evlendir,sorgu meleklerine ne dicen sonra?
|
|
24 Ağustos 2007 15:27
|
|
| |
-glycerine-
|
bi de alkışlamışlar yaw.size bilimsel bilgiyi fln öğrettiler mi ünide?nolduğunu kavrayabildiniz mi?gidin evlenin arkadaş nie okuosunuz ki :)
|
|
24 Ağustos 2007 15:36
|
|
| |
__&h@k@n&___
|
Neden bu kadar uzamış bu konu anlamıyorum din işinize gelmiyorsa işinize gelen şeyleri yapın arkadaşlar burası dini tartışma yeri değil ... Bırakın herkes dinini özgürce yaşasın yav... Hiç sivil anayasa tartışmalarını görmüyormusunuz hiçbiriniz adamlar her dine yasal güvence getirmeye hazırlanıyorlar ... Daha siz ne şeriatından ne gericiliğinden bahsediyorsunuz yav insanlar nasıl bu kadar kör olabiliyor yav anlamıyorum sizi ... Sizin gibiler yüzünden Türkiye hep böyle kalıyor işte başarılı başıörtülü kadın yok evet müsade mi ediyorlar ki olsun bu tam bir populizm yav... Okullara giremesinler, çalıştıkları yere giremesinler meclise giremesinler ondan sonra sen tut başarılı başörtülü kadın yok de güzelsin yav .... Sizin gibilere ne denebilirki ama bu da senin düşüncen saygı duyuyorum...
|
|
2 24 Ağustos 2007 15:38
|
|
| |
psikolojik manyak
|
_volkan_ demis ki:
benim gittigimi bildigin halde ben gittikten sonra Yarim saat daha cevap vermissin
bi de cikip ben varken edemedigin laflari etmissin
Cikip benim sana asildigimi iddia edecek kadar saçmalamissin
Kaliten burdan belli
|
sen olurken de bu lafları ediyorum, merak etme
1) ben 15. sayfadayken sen 16. sayfada oluyorsun, ''siz''desek daha iyi olur cunku en az 3 kisi yazıyorsunuz dolayısıyla benim bir sayfa geriden TÜM mesajlarınızı cevaplamam da zaman alıyor ve sen gittigini söylediginde ben ondan haberim olmadan mesajlarını cevaplamaya devam ediyorum ta ki o mesajına gelene kadar
2) konu örtünme konusu, sen bunu defalarca carpıttın, erkek erkege ilişkiye kadar getirdin
3) ben empati yapıyorum,kadınların öyle durumlarda ne dusundugunu de dusunebiliyorum. öyle olmasaydı türbanlı bir kadının onun inancı yuzunden giyinisie hakaret edildiginde tepki göstermezdim bu dabuna kanıttır
4) dini bilgin yok, dolayısıyla senin gibi birine bir durumu anlatmanın bu kadar uzun sürmesi normaldir
5) senin kisisel cinseö tercihini konusmayacaksan devam edebiliriz,onun icin uygun siteler var.. bu siteye yakısır degil.. üstelik dedigim gibi esprisisini de yapma, kimse senin nasıl icgudulerin oldugunu bilemez burada ''ben homoyum'' dersen ben sana baska bir yerde ''ulan homo'' dersem kırılma gucenme.. sen alıskın olabilirsin böyle esprilere ama karsındakiler olmayabilir
ve :-) yuklenme diye birsey yok, ben burada tek kisiyim, ustune yuklendildigini iddia ettigin kisi 3-4 kisi.. eger butun bu rakama ragmen volkan'ın üstüne yukleniyormusum gibi bir hava olusuyorsa ne ala.. ayrıca dedigim gibi,isin birde cinsel boyutu var.. ki bu en cirkin olanı
ve 6) tekrarlıyorum leman burada puştluk yapmıs :-)
|
|
1 24 Ağustos 2007 15:47
|
|
| |
|
|
-glycerine-
|
adam 2 satır yukarda,bir kızın kadın olabilmesi için adet görmesi yeterlidir demiş,sen de burda saçmalamışsın.tabi inan ki,okullarda türban yasak olduğu için kadınlar başarılı olamıo bu ülkede.Zaten Atatürk onlara en büyük kötülüğü yaptı,haketmedikleri şeyleri insanlara vermiceksin.15 yaşında kız evlendiren,kadını ikinci planda gören,dayak yesen bile kocandan ayrılıp eve dönme diyen,kıza tecavüz edip öldüren,okula yollamayıp evlendirmeyi tercih eden zihniyetin hiç suçu yok di mi?bütün sorun türbanlıların üniversitelere girememesi.vah vah.peki İranda neden başarılı değil kadınlar?orda neden taşlanıolar,öldürülüolar?orda heryere girebiliolar örtüleriyle?
__&h@k@n&___ demis ki:
Neden bu kadar uzamış bu konu anlamıyorum din işinize gelmiyorsa işinize gelen şeyleri yapın arkadaşlar burası dini tartışma yeri değil ... Bırakın herkes dinini özgürce yaşasın yav... Hiç sivil anayasa tartışmalarını görmüyormusunuz hiçbiriniz adamlar her dine yasal güvence getirmeye hazırlanıyorlar ... Daha siz ne şeriatından ne gericiliğinden bahsediyorsunuz yav insanlar nasıl bu kadar kör olabiliyor yav anlamıyorum sizi ... Sizin gibiler yüzünden Türkiye hep böyle kalıyor işte başarılı başıörtülü kadın yok evet müsade mi ediyorlar ki olsun bu tam bir populizm yav... Okullara giremesinler, çalıştıkları yere giremesinler meclise giremesinler ondan sonra sen tut başarılı başörtülü kadın yok de güzelsin yav .... Sizin gibilere ne denebilirki ama bu da senin düşüncen saygı duyuyorum...
|
|
|
24 Ağustos 2007 15:55
|
|
| |
çau bella
|
leman ın yaptığı büük terbiyesizliktir başka hiç bişi demiorum eer bu modernlikse buyursun modern olduğunu düşünen bütün arkadaşlar alsın kafasına tavşan kulağı takıp sokaklarda gezsin!!!
|
|
1 24 Ağustos 2007 15:59
|
|
| |
çau bella
|
yaa 15 yaşında kendi rızasıyla mı evlenio insanlar sence? diosunki babası okutmamış 15 yaşında ewlendirmiş sen ozaman ki hayat şartlarını nerden bilyosun kii o dönem cehalet kol gezio adam yapıo 15 çocuk sen okutsun diosun hangi durumla hangisini???
|
|
24 Ağustos 2007 16:02
|
|
| |
-glycerine-
|
türbanı modernleştirince türban modern mi olacak peki?
istanblue/bosphorus demis ki:
leman ın yaptığı büük terbiyesizliktir başka hiç bişi demiorum eer bu modernlikse buyursun modern olduğunu düşünen bütün arkadaşlar alsın kafasına tavşan kulağı takıp sokaklarda gezsin!!!
|
|
|
24 Ağustos 2007 16:14
|
|
| |
çau bella
|
ne alaka yaa türban türbandır kardeşim ne yapıcaksında modernleştirceksin???
işte tepesine tavşan kulağı geçirmek eer modernlikse öle olduğunu düşünen arkadaşlar gayet güsel bi şekilde kullanabilir!
ayrıca yapılan terbiyesizlik şudur olayların içinde başörtüsüde geçio önce ki sayfalarda şunu da hatırlatyım bi çok insanın ananesi babaneside başörtüsü kullanyo ayıptır böle şeyler at gözlüğüyle bakmak yerine insanlar biraz daha objektif olsunlar!!!
|
|
1 24 Ağustos 2007 16:22
|
|
| |
psikolojik manyak
|
aslında türbanı modernlestirelim demek de cok büyük yanlıstır, eger Gül'ün eşi bunun icin modacılara basvurmussa durum komiktir, aynı zamanda onu modacıya götürmeye iten zihniyet te komiktir. türban sabittir, onun modernligi geriligi filan olmaz. bu aynı Islam'ı ılımlı Islam tabirine sokmak gibidir ki bu da cok yanlıstır. Islam Islam'dır, türban turbandır. ve ege bir yunan gölü degildir, bir kere denizdir- (ege'nin yunan gölü oldugunu iddia eden yunanlılara süleyman demirel'İn verdigi cevap :-)
|
|
24 Ağustos 2007 16:23
|
|
| |
-glycerine-
|
abi başörtüsü bu ülkede yıllardır takılıo zaten ama türban biliosn özel bi tarz.milli görüş tarzı.ne yapıcaksın da modernleştireceksin sorusunu,gül'e soracan bna değil.onun karısını modernleştiriolar şu anda :)
|
|
24 Ağustos 2007 16:24
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|