| |
rasskoo
|
şimdi birden aklıma geldi de bu aslında sözsüz bi karikatür yane bütün yorumlamalara açık bi yapıda. sözsüz karikatürde verilmek istenen mesaj açık değildir (tabe çizgiye göre değişmekte genel geçerden bahsediyorum). mesajı karikatürü gören kişi kendi kafasında kendine göre oluşturur.
ve bence yukarıdaki leman karikatürü hayrünisa gül'e pek benzememekte. genç çizerimiz libido elektra vs. vs. gibi freud ereksiyonuyla güne başlamış ve anasına playboy .ros.ularının giydiği tavşanlı bi şapka takmıştır olay budur abartmaya gerek yok
|
|
23 Ağustos 2007 15:20
|
|
| |
cihann
|
tayyipler alemi iyiydi hostu da burda bence b.kunu çıkarmıslar..hani türbanla playboy bağdaştırılacak bişey değil..playboy tavsanı laikliğin modernleşmenin simgesi mi ki??
|
|
1 23 Ağustos 2007 19:48
|
|
| |
camellia
|
bence de abartılmış...kimin eşi oldugunu,ne olacagını vs vs hepsini bir kenara bırakalım herşeyden önce bu kişi bir bayan ve kişilerin kendi tercihlerine böyle bir yaklaşım bence çok rencide edici...
|
|
1 23 Ağustos 2007 19:54
|
|
| |
diela
|
çizilirken ne düşünüldüğünü bilemem ama biraz ağır olmuş sanki :S
|
|
23 Ağustos 2007 19:55
|
|
| |
_volkan_
|
benden calmislar fikri :)
dava acacaktim ama severim keretlari vazgectim
pfelconte demis ki:
bana volkan'ı anımsattı
:)
|
|
|
23 Ağustos 2007 19:58
|
|
| |
|
|
gıro ®
|
karşı olduğum şey abdullah gülün zihniyeti...karısının başının kapalı yada açık olması şu an için beni bağlamaz(öncelik meselesi)....önce zihniyet sorunu hallolsun sonra türbana gelinir bence...lemana da tavsiyem bol bol abdullah gül karikatürü çizmeleri yönünde...çünkü cumhurbaşkanı abdullah gül olacak karısı değil...
hoş zihniyet sorununun çözülmesi için zaten akp başka bi aday çıkarmak zorunda ama...neyse...
|
|
23 Ağustos 2007 20:06
|
|
| |
lucy luyi
|
dondurma gibi, tavşan kulağının da seks objesi, çağrışımı olarak dayatılmasından dolayı; bildiğimiz şirin tavşan kulağı, hakaret namına olmuş burada diyorlar. yok artık canım.(=
ne şeker şeymiş.
canım marul çekti, kısır yapmayı bilen mi var?
|
|
1 23 Ağustos 2007 20:08
|
|
| |
$ahßaz mari.... =))
|
kimse ona suclu gözüyle bakmıyo kı zaten
cekidownnnnnn adamım demis ki:
ya bence bu kadarda olmas yaaa kadının ne sucu var amk....
|
|
|
23 Ağustos 2007 20:11
|
|
| |
buz mavisi
|
reinforced gattuso demis ki:
karşı olduğum şey abdullah gülün zihniyeti...karısının başının kapalı yada açık olması şu an için beni bağlamaz(öncelik meselesi)....önce zihniyet sorunu hallolsun sonra türbana gelinir bence...lemana da tavsiyem bol bol abdullah gül karikatürü çizmeleri yönünde...çünkü cumhurbaşkanı abdullah gül olacak karısı değil...
hoş zihniyet sorununun çözülmesi için zaten akp başka bi aday çıkarmak zorunda ama...neyse...
|
bende bole dusunuorum.millet ne de meraklıymıs turban tartısmaya hem karısılmasın deerler hemde dillerınden dusurmuolar.iyice magazınlestırdıler durumu bıde yok hayrunnısa hanımın bılınmeyen yonlerı yok bılmem nelerı dıe ana haber bultenlerı var ya..
|
|
23 Ağustos 2007 20:13
|
|
| |
_volkan_
|
Sanirim leman
bu kapagi, en son haberlerde cikan Hayrunisa Gul'un Parisli bir modaciya elbnise yaptirirak turbani modernlesme yoluna gitmesi, islami cizgiye uzak ama yine basi ortulu bir imaj arayisinda olmasiyla cok ilgili
Leman bu habere gore kendi yorumunu yapmistir. Tebrik ederim. Dogru bulur ya da bulmam; Saygi duyarim
Simdi Demokrasiden bahseden AKP lilerin tazminat davasini gorelim
Bide ozgurlukten bahseden arkadaslarin, Lemana en agir para cezasi verilmeli yazisini dehsetler icinde okudum
kendisiyle celisen bir halkiz biz
|
|
1 23 Ağustos 2007 20:19
|
|
| |
ot
|
ozgurluk ile hakaret arasındaki ince cizgi...
|
|
1 23 Ağustos 2007 20:34
|
|
| |
ot
|
ya derginin icini okuyan var mı? neymis anlami karikaturun. sey olmasın: ulan ne takıyorsunuz bu ortuye bu kadar. bir playboycu olsa da cumhurbaskaninin esi siz de rahatlasaniz:)
cıplak kamusal alancılar...
|
|
23 Ağustos 2007 20:36
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|