pfelconte demis ki:
Kazakistan'daki okulunu gördüm. Okul panolarını gördüm.
Bazı şeyler kitaplarda yazmaz. Sözde Atatürkçülerin sınıf tahtasını üstünde kimin resmini astıklarına da gördüm.
benim bildigim kazakistanda da , jamaikada da, afrikada da Atatürk'ün resmi var sınıflarda. aksini iddia ediyorsan bunu kanıtlaman gerekir bir sekilde, yoksa sadece bir iddia olarak kalır
23 Ağustos 2007 14:29
psikolojik manyak
avrupa'nın bazı konularda (türban ve okul konularında) Türkiye'den daha demokratik oldugunu söylüyorum
23 Ağustos 2007 14:30
banshee
Şu adama da hoca falan demeyin. İyi olmuş, kapansın okulları vatan hainin.
123 Ağustos 2007 14:30
pfelconte
mesela Türk öğrencilerinin öğrenim gördüğü okullarda tenefüslerde Türkçe konuşmayı yasaklamak gibi
ya da
Ermeni soykırımı yoktur demeyi yasaklamak gibi
ya da
...
psikolojik manyak demis ki:
avrupa'nın bazı konularda (türban ve okul konularında) Türkiye'den daha demokratik oldugunu söylüyorum
23 Ağustos 2007 14:32
psikolojik manyak
pfelconte demis ki:
mesela Türk öğrencilerinin öğrenim gördüğü okullarda tenefüslerde Türkçe konuşmayı yasaklamak gibi
ya da
Ermeni soykırımı yoktur demeyi yasaklamak gibi
ya da
...
ben iste buna karsıyım, eger yurtdısında bir ülkede yasayacaksak oraya dil konusunda uyum saglama sartı getirilmesitaraftarıyım. almanya'da 25 yıldır yasayan ama halen almanca bilmeyen vatandaslar var, bu tüzden ister Türk ögrencilerinin ögrenim gördükleri özel okullar olsun ister devlet okulları olsun egitimin almanca yapılmasını ya da almanca agırlıklı olmasını uygun görüyorum. aynı konu su sıralar abd'de de tartısılıyor, meksikalılar okullarda salt ispanyolca verilmesini istiyorlar. ispanyolca ögrenim gören meksikalı göcmenler de dogal olarak o ülkede uyum sorunu yasıyor
ermeni soykırımı yoktur diyen fransa'yı konu dısına itiyorum, o özgürlüge darbeydi. almanya ya da ingiltere'yi avrupa'nın cogunlugu olarak baz alabilirsin
23 Ağustos 2007 14:39
kapsül
bence direk fetoyu kapatmak lazım!!!
323 Ağustos 2007 14:41
geronimo
fetoyu kapatsan ne olacak fetocular fetodan daha fetocu..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13752
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.