ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
rte'den güzel bi manevra diyelim..kıvırma dersek olmaz..Erdoğan’ın kişiselleştirmemesine ve herhangi bir şahsı işaret etmeyen çoğul özne kullanmış olmasına rağmen Bekir Coşkun’u bizzat yazarı olduğu Hürriyet gazetesinin eleştirilerin hedefi haline getirdiğini belirten Beki, şunları kaydetti:
Bu eleştirileri üstüne alan Sayın Bekir Coşkun’un bir yazısında ’Sayın Gül, göbeğini kaşıyan adamın cumhurbaşkanı olacaktır, benim cumhurbaşkanım olmayacak’ şeklinde ifadeler kullandığı doğrudur. Sayın Başbakanımız, Anayasa’nın 104. maddesinde de açıkça yer aldığı gibi seçilmiş cumhurbaşkanının devletimizin başı olarak milletimizin birliğini temsil ettiği gerçeğinden hareketle herkesin cumhurbaşkanı olduğunu vurgulamıştır.
’Benim cumhurbaşkanım değil’ sözünün vatandaşlık hukuku bakımından anlamsızlığını ortaya koymuştur. Sayın Başbakanımızın sözlerinden açıkça anlaşılacağı üzere kastedilen sevmemek, beğenmemek, eleştirmek değildir.
Sayın Başbakanımız, seçilmiş bir cumhurbaşkanını reddetmenin vatandaşlık hukuku bakımından mümkün olmadığı, saygı göstermenin de demokratik ve yasal bir zorunluluk olduğu gerçeğini hatırlatmıştır.
Bunun dışına çıkan yorum ve değerlendirmeler Sayın Başbakanımıza ait değildir.
’Ya sev, ya terk et’ anlayışını Sayın Başbakanımız, hiç bir zaman tasvip etmediği gibi bugün de şiddetle reddetmektedir.
23 Ağustos 2007 01:50
banshee
Ben kulaklarıma inanamamıştım zaten. Demek ki ben yanlış duymuşum başbakanımızın laflarını.
bi siyasetçi bi konuşma yapıorsa onun arkasından gelecek tepkileri tahmin edebilmelidir..edemezsen bööle komik durumlara düşersin..dansözlük figürleri sergilersin..cemaatlerde bunu ööretmemişler sanırım..
23 Ağustos 2007 01:55
gıro ®
o kadar dedim silvio berlusconi ile çok takılma diye....
bak kendine benzetti seni de :D
23 Ağustos 2007 01:57
diela
o bunu hep yapıyo
23 Ağustos 2007 01:58
witchontheroof
işte ben buna zuhahahaah derim :D
23 Ağustos 2007 02:03
witchontheroof
aleni bir kıvırmayı gayet güzel rte gibi paketlemen. :D
23 Ağustos 2007 02:06
_volkan_
dansoz olmaliydi bu adam
demokrasiye tramway de sonra demokrat ol
ataturke kufur et, sonra ataturkcu kesil basimiza
laiklerin kafasini kesicez de, sonra herkesi kucakla
hapse girerken sozlerimin arkasindayim de, cikinca degistim de
kivir yavrum kivir
kivir da, bu adamlar emellerini gerceklestirmeye baslayinca %46 nasil kiviracak durumu onu cok merak ediyuourm ben
123 Ağustos 2007 02:09
witchontheroof
o görüntülerin hepisni izledim.bence sorun medyamız değil her zamanki gibi rtenin kendisidir. gün geçmiyor ki sarsıcı bir açıklamada bulunmasın, gün geçmiyor ki bir pot kırmasın. hala oturduğu yeri hazmedememiştir kanımca kasımpaşada kalmıştır.
23 Ağustos 2007 02:17
kapsül
önce saçmalıyo sonra basın sözcüsü hayır öyle demek istemedi böyle dedi diye açıklama yapıyo!!biri bu herife konuşmayı öğretsin artık yeter saçmaladığı!ya da kendi deyimiyle defolsun gitsin!!
23 Ağustos 2007 02:18
swashbuckler
..hala bunların üstüne halkın tamamını kucaklayacak Cumhurbaşkanı adayı Gül diyebiliyorlar ya...
...tabi..Gerçek Demokrasinin Savaşçısı Gül.. sabaha kadar 'kucak'lar alayımızı artık...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13750
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.