ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Rte'nin manevrası...
donme kivirma rte
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

hightower
hightower
rte'den güzel bi manevra diyelim..kıvırma dersek olmaz..Erdoğan’ın kişiselleştirmemesine ve herhangi bir şahsı işaret etmeyen çoğul özne kullanmış olmasına rağmen Bekir Coşkun’u bizzat yazarı olduğu Hürriyet gazetesinin eleştirilerin hedefi haline getirdiğini belirten Beki, şunları kaydetti:
Bu eleştirileri üstüne alan Sayın Bekir Coşkun’un bir yazısında ’Sayın Gül, göbeğini kaşıyan adamın cumhurbaşkanı olacaktır, benim cumhurbaşkanım olmayacak’ şeklinde ifadeler kullandığı doğrudur. Sayın Başbakanımız, Anayasa’nın 104. maddesinde de açıkça yer aldığı gibi seçilmiş cumhurbaşkanının devletimizin başı olarak milletimizin birliğini temsil ettiği gerçeğinden hareketle herkesin cumhurbaşkanı olduğunu vurgulamıştır.
’Benim cumhurbaşkanım değil’ sözünün vatandaşlık hukuku bakımından anlamsızlığını ortaya koymuştur. Sayın Başbakanımızın sözlerinden açıkça anlaşılacağı üzere kastedilen sevmemek, beğenmemek, eleştirmek değildir.
Sayın Başbakanımız, seçilmiş bir cumhurbaşkanını reddetmenin vatandaşlık hukuku bakımından mümkün olmadığı, saygı göstermenin de demokratik ve yasal bir zorunluluk olduğu gerçeğini hatırlatmıştır.
Bunun dışına çıkan yorum ve değerlendirmeler Sayın Başbakanımıza ait değildir.
’Ya sev, ya terk et’ anlayışını Sayın Başbakanımız, hiç bir zaman tasvip etmediği gibi bugün de şiddetle reddetmektedir.
23 Ağustos 2007 01:50   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Ben kulaklarıma inanamamıştım zaten. Demek ki ben yanlış duymuşum başbakanımızın laflarını.

Yuh be!
23 Ağustos 2007 01:52   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
 1   23 Ağustos 2007 01:54   mesajın adresini al  

hightower
hightower
bi siyasetçi bi konuşma yapıorsa onun arkasından gelecek tepkileri tahmin edebilmelidir..edemezsen bööle komik durumlara düşersin..dansözlük figürleri sergilersin..cemaatlerde bunu ööretmemişler sanırım..
23 Ağustos 2007 01:55   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
o kadar dedim silvio berlusconi ile çok takılma diye....

bak kendine benzetti seni de :D
23 Ağustos 2007 01:57   mesajın adresini al  

diela
diela
o bunu hep yapıyo
23 Ağustos 2007 01:58   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
işte ben buna zuhahahaah derim :D
23 Ağustos 2007 02:03   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
aleni bir kıvırmayı gayet güzel rte gibi paketlemen. :D
23 Ağustos 2007 02:06   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
dansoz olmaliydi bu adam
demokrasiye tramway de sonra demokrat ol
ataturke kufur et, sonra ataturkcu kesil basimiza
laiklerin kafasini kesicez de, sonra herkesi kucakla
hapse girerken sozlerimin arkasindayim de, cikinca degistim de
kivir yavrum kivir

kivir da, bu adamlar emellerini gerceklestirmeye baslayinca %46 nasil kiviracak durumu onu cok merak ediyuourm ben
 1   23 Ağustos 2007 02:09   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
o görüntülerin hepisni izledim.bence sorun medyamız değil her zamanki gibi rtenin kendisidir. gün geçmiyor ki sarsıcı bir açıklamada bulunmasın, gün geçmiyor ki bir pot kırmasın. hala oturduğu yeri hazmedememiştir kanımca kasımpaşada kalmıştır.
23 Ağustos 2007 02:17   mesajın adresini al  

kapsül
kapsül
önce saçmalıyo sonra basın sözcüsü hayır öyle demek istemedi böyle dedi diye açıklama yapıyo!!biri bu herife konuşmayı öğretsin artık yeter saçmaladığı!ya da kendi deyimiyle defolsun gitsin!!
23 Ağustos 2007 02:18   mesajın adresini al  

swashbuckler
swashbuckler
..hala bunların üstüne halkın tamamını kucaklayacak Cumhurbaşkanı adayı Gül diyebiliyorlar ya...

...tabi..Gerçek Demokrasinin Savaşçısı Gül.. sabaha kadar 'kucak'lar alayımızı artık...

romeo
23 Ağustos 2007 02:38   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009