ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Insan hafizasinin en gelismis yonudur belki de kokulari ne kadar eskiden duyulmus olursa olsun algilayip, o kokuyla ilgili anilari hatirlayabilme.
Cok kisi gozyasi dokmustur bunun yuzunden.
17 Aralık 2005 22:05
damla
ya var böle bişi...evet yaaa...mesela ne biliim babamın parfümünü sürerse bi erkek yandı:D sarılır dururm artık:D bide mesela ananem annem in parfümleri fln kalıcı oluo erkek arkadaşlarında öle..ağlıasım gelio msela birinin parfümünü duyunca birinde.fln fln..ama aklımız tutuo hafızada önemli yada korkulan insnaların kokularını bu parfüm olmayadabilir.
17 Aralık 2005 22:16
lee_hooker
Peter Süskindın Koku adlı kitabını okumadıysanız tavsiye ediorum... konuyla alakalı
17 Aralık 2005 23:04
mert
olayın bi başka ilginç bi boyutu olması da her insanın kendine has bir kokusunun olması..öyle bi olay ki bu olay..o kokuyu duyduğunuz zamanlarda aklınıza sadece o kokuyla bütünleştirdiğiniz insan gelir..ve bunun kaçar yolu yoktur..istesenizde istemeseniz de o nu düşünürsünüz..
ayrıca bi insanla ne kadar yakın bi ilişki içindeyseniz onun kokusnun o derece fazla duyarsınız..
o kitapta çok çarpıcı bi kitap..başkahramanın sayko olması ilginçti..;)
17 Aralık 2005 23:28
$
Hic olmadik zamanlarda ortaya cikmalari da kotu birer tesaduf degil de nedir?
17 Aralık 2005 23:43
e.n.a.
ben çoğu parfümün adını bilirim ve hemen ayırt edebilirim
24 Aralık 2005 04:57
moviebiker
insanın kendine özel kokusunun en çok olduğu yer burun çevresiymiş.
24 Aralık 2005 16:55
şule seda
ya evet ya:( / :) bu ii midir kotu mu bende bunu cozemedim...sıkıldım walla sole tepkiler vermekten'aaa bu hazirligimin kokusu','bu issiz gecelerin'(bi sabun kokusuna solemisimdir bunu)orta okul spor salonunu hatirlarmi insan bi kokuyla,ama o zaman o deo yu kullaniyosa dersten cikip..bende ole oluyo iste. bi de sevgilinden ayrildikten sonra eline sinmis onun kokusu varki....elin burnuna yapismis ole geziosun... :))))
24 Aralık 2005 17:15
yasin altunkaynak
kükürt kokusu, bana hep o yeri hatırlatıyo
23 Mayıs 2006 15:23
berfu
ben cok fena yemek kokusu alirim..en alengirli yemekleri bilem hemencik tanirim..ac miyim ne :)
23 Mayıs 2006 15:31
demlik
stada gübre döktükleri zaman memleketim geliyo aklıma mis gibi tezek kokusu :)) ustune koku tanımam
123 Mayıs 2006 15:35
dda
ewet yaa bazen yanımdan biri geçiyo yolda aaa bu onun kokusu die dönüp bakıyorum bile :)) hatta we hatta bi kere ağlamıştım bile onun kokusunu duyunca:)) napiim :ppp sadece onun kokusunu diil yakın arkadaşlarımın kokularını da duyunca kendileri hemen aklıma geliorlar:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1375
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.