ne biliyim o kadar detaylı detaylı anlatmış. film gibi. olmaz mı? olur. neyese bu hikayenin kahramanı da her önüne gelene yazmamayı öğrenmiştir
buket :) demis ki:
d.o.u.
yaşanılmıcak bişey diil; neler oluyo dünyadaa; sadece sen ve senin hayatından ibaret diil bu dünya...
22 Ağustos 2007 22:40
petite
arkadaşlar bu olay gerçek:) ve yorumlarınız cidden süper:) ama çocuğun olaylardan hiç haberi yok kızda şimdi feci durumda olaylar bukadar karışık ama ben biraz hikayeleştirdim
22 Ağustos 2007 22:43
witchontheroof
baktı ki diğer elemanla olmadı..bari boşta kalmayayım düşüncesi..
katılmıyorum.
22 Ağustos 2007 22:44
rus ruleti
madem çocuğun haberı yok bence aradan çekılsın arkadasların arasını bozmasın dıyelım kı bozuldu arkadaslıkları cocugun arkadasıyla beraber oldu bu adam bu kıza nasıl guvenebılır soylermısın?arkadasıyla gıttıgnde ayartmısta kendını baska arkadasıyla nasıl olmasın ?bugun ona yapan yarın bana da yapar matıgı kurması lazım..dıyleım kı arkadas sılındı asıl tanısmak ıstedıgın cocukla bırlıkte oldun ee bu ortaya cıkamayacak beraber oldugun adama itiraf edemeyceksın hem vıcdanın rahatsız hemde ılıskın temelsız olacak..yanı bence yasak asktan farkı yok..nereden baksan bır hata buluyorsun en ıyısı ıkı cocuguda bır daha gormesın..
22 Ağustos 2007 22:48
*yvaine*
ya ii de insan sevdiinin yanındadırr; seviyosa birliktedir; sevgilinin arkadaşı ne olakii?
daisy=) kaidena demis ki:
hangisi şişman sakallıysa ona dönsün
=D
22 Ağustos 2007 23:39
teşekkürler
Müthiş bir açıklama olay bunlar :D
flamestrike demis ki:
sevgilimin arkadaşı benim de arkadaşımdır
Sevgilimin eski sevgilisi benim de eski sevgilimdir
sevgilimin aşkı benim de aşkımdır :)
22 Ağustos 2007 23:59
n.o.i.e.s.iz
mahmoud ahmadinejad:P
reinforced concrete demis ki:
düpedüz şerefsizlik lan bu!!!!
tez bunu yapanlar vinçte sallandırıla!!!ibreti alem için 2 gün asılı kala!!!
G.I. Gattuso....
(1) 23 Ağustos 2007 00:01
ç@gl@я;
Bu 4 lüden harbi artık bi yol olmaz , bunları artık yeni arkadaşlıklar,yeni 4 ve 4 ün katları gruplar paklar :)
23 Ağustos 2007 00:17
kutay_
alkış...
23 Ağustos 2007 00:50
banshee
kızın arkadaşı en şanslısı...
Zavallımın çevresinde neler olup bitiyor haberi bile yok.
23 Ağustos 2007 00:53
canann
arkadaslar filan karısmıssa zaten bi halt olmas artık ne mevcut ilişkiden ne de diger ark.la baslaması muhtemel ilişkiden ...
23 Ağustos 2007 01:11
*yvaine*
sismaiilll iicee açıldıı... yavaş, utangaçç olandan korkucan hep zatenn :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13742
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!