petite sonunu merak ettim sonra ne oluyor ? eheh eheh
bir de şeyi anlamadım madem rutinleşmiş, heyecanını kaybetmiş ilişki ve en yakın arkadaştan hoşlanmaya kadar gitmiş. çocuk ayrılmak için msj attığında bu çaba niye ?
kendi yaptığını kendine yedirememek mi deniliyor buna ? :)
22 Ağustos 2007 22:13
*yvaine*
peki o yakın arkadaşş; arkadaşına kızın duygu ve düşünceleirni sölerkenn, kendi verdii karşılıı da anlatmış mı?
(1) 22 Ağustos 2007 22:14
olympos
olmaz olamaz ,,
22 Ağustos 2007 22:15
tuğçé
valla bizim hikayede anlatıyodu..hatta o iki yakın arkadaş..artık eski iki yakın arkadaş....:(
witchontheroof demis ki:
petite sonunu merak ettim sonra ne oluyor ? eheh eheh
bir de şeyi anlamadım madem rutinleşmiş, heyecanını kaybetmiş ilişki ve en yakın arkadaştan hoşlanmaya kadar gitmiş. çocuk ayrılmak için msj attığında bu çaba niye ?
kendi yaptığını kendine yedirememek mi deniliyor buna ? :)
22 Ağustos 2007 22:16
*yvaine*
valla kız bayya bi saçmalamışş...
22 Ağustos 2007 22:18
yüce ins@n
arkası yarın mı
22 Ağustos 2007 22:20
olympos
olur olur sen bana güven..
cok kötü bişey aslında aynısı senin basına gelse, ama tersetn düşün
en yakın arkadasşın ve yanındaki kız arkadaşın ...
rezillik o kodar söylüyorum
22 Ağustos 2007 22:23
rus ruleti
bence haketmiş kız..yaptığını evırdım çevırdım empatı kurdum hıcbıryerıne hak veremedım acıkcası..hıcte ahlaklı degıl bence..kıza da iyi olmuşş
22 Ağustos 2007 22:24
aslan67
hayret senden bunları da duyacak mıydım ben?:D
rus ruleti demis ki:
bence haketmiş kız..yaptığını evırdım çevırdım empatı kurdum hıcbıryerıne hak veremedım acıkcası..hıcte ahlaklı degıl bence..kıza da iyi olmuşş
22 Ağustos 2007 22:28
n.o.i.e.s.iz
bu ne ya yalan rüzgarı gibi?!? bu yaşanmış bi olay mı? kurgu mu?
bu durum omsaydı zaten soğuduğu için ayrılmayı kabul ederdi. hatta işine gelirdi. ama bu durumda ayrılmayı kabul ederse içine düştüğü durumu da kabul etmiş olacak. olaydan sıyrılmaya çalışıyo gibi geldi bana.
22 Ağustos 2007 22:34
*yvaine*
d.o.u.
yaşanılmıcak bişey diil; neler oluyo dünyadaa; sadece sen ve senin hayatından ibaret diil bu dünya...
22 Ağustos 2007 22:34
rus ruleti
ayrıca aslan ben dogruya dogru derım merak etme burda erkegın hıc hatası yok femınıst olmadıgımı soylemıstım sana:)
22 Ağustos 2007 22:37
yüce ins@n
o zaman e = m . c²'nin ispatını sonuçlandırıyorum
x=a,
y=b ise x=b'dir
22 Ağustos 2007 22:39
aslan67
baktı ki diğer elemanla olmadı..bari boşta kalmayayım düşüncesi..
bu durum omsaydı zaten soğuduğu için ayrılmayı kabul ederdi. hatta işine gelirdi. ama bu durumda ayrılmayı kabul ederse içine düştüğü durumu da kabul etmiş olacak. olaydan sıyrılmaya çalışıyo gibi geldi bana.
22 Ağustos 2007 22:39
aslan67
1-2 kanıt daha bulmalıyım buna inanmak için:)
rus ruleti demis ki:
ayrıca aslan ben dogruya dogru derım merak etme burda erkegın hıc hatası yok femınıst olmadıgımı soylemıstım sana:)
22 Ağustos 2007 22:40
n.o.i.e.s.iz
ne biliyim o kadar detaylı detaylı anlatmış. film gibi. olmaz mı? olur. neyese bu hikayenin kahramanı da her önüne gelene yazmamayı öğrenmiştir
buket :) demis ki:
d.o.u.
yaşanılmıcak bişey diil; neler oluyo dünyadaa; sadece sen ve senin hayatından ibaret diil bu dünya...
22 Ağustos 2007 22:40
petite
arkadaşlar bu olay gerçek:) ve yorumlarınız cidden süper:) ama çocuğun olaylardan hiç haberi yok kızda şimdi feci durumda olaylar bukadar karışık ama ben biraz hikayeleştirdim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13742
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!