ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
birisiyle tanışıyorsunuz bisüre sonra o buluşma gerçekleşiyor ama yalnz gitmek istemedğiniz için yanınızda bir arkdaşınızı daha götürüyorsunuz oda bunu duynca yanına bi arkadaşını alıp geliyor...hazırlanıyorsunuz buluşma yerine gidiyorsunuz yavaştan sohbet başlıyor herkes kendi arkadaşını tanıtıyor sonra gelen arkadaşlar yerine asıl kişilerle arkadaşlar sohbete başlıyorlar işte asıl sorun orda başlıyor siz sevgiliniz olucağını düşündüğünüz insanın arkadaşından etkileniyorsuuz ve hareketlerinden çaktırmadan buna cevap alıyorsunuz ama o gece herşey olması gerektiği gibi herkes olması gereken kişiyle günü bitiriyor ama iki kişinin aklı biribirinde...günler geçiyor bu dörtlü daha sık görüşmeye başlıyor ama sadece o ikisi herşeyin farkında diğerleri yakın arkadaşları olduğu için hiçbişeyden nem kapmıyor...sonra bigün siz sevgilinizin akadaşını köşeye çekip bi konuşma yapıosunuz mutlu olmadığınızı ilşkinin heycanını kaybettiğini ve daha pek çok şeyi söylüyorsunuz ayrılmak evet aklınızda sonra karşı tarafa aniden bi soru soruyorsunuz benden etkileniyormusun?oda başka zaman olsaydı evet ama en yakın arkadaşımın sevgilsiyken böle bişey düşünmem bile diyor..tekrar görüşmenizde sevgilinizde görmediğiniz ve aslında hep özlemini duyduğunuz bişey görüyorsunuz şevkat..ve tüm konuştuklarınız için pişmansınız ama gelin görünki en yakın arkdaş çoktan herşeyi yetiştirmiş oluyor..sevgiliniz ayrılık mesajları atıyor siz durumu kurtarmak için herşeyi yapıorsunuz defalarca peşinden sürüklinyorsunuz ama onun aklı çok karışık bi karar vermek durumunda....bi tarafta arkadaşının anlattıkları bi tarafta arkadaşını yalanlıcak sözler ve davranışlar...
(1) 22 Ağustos 2007 21:52
9a 6
ahahaha:D
22 Ağustos 2007 21:56
tbc
action yaptı..
22 Ağustos 2007 21:58
tuğçé
kuzenimin başına aynen de geldi..sonu güsel bitmiyoo...tabe o benim kuzenin m.llığıda olabilir:D
22 Ağustos 2007 22:01
windowsmediaplayer
Durum sakat cidden..Ama şunu unutmamak gerekir durum kendi mutluluğunsa gerisi teferruattır..Çok önemli insanlar olmadıkça kendi mutluluğun için başkalarını üzmelisin hele bu konuda hoşlanmadıın sevgilini iki kere üzmelisin..Rol yapmaktan iyidir..
22 Ağustos 2007 22:01
kertenkelebek
seninle alakası yoktur tabi ?
(1) 22 Ağustos 2007 22:02
e = m . c²
yahu sonuna doğru karıştırdım ben...sonunda nooluyo biri bana özetleyiversin...
22 Ağustos 2007 22:02
hayda.bre
Of offff klaus el att nerdesinn :)
22 Ağustos 2007 22:02
kertenkelebek
peki bacım bizden ne istiyosun ?
napardınız mı siz olsanız ?
22 Ağustos 2007 22:04
aslan67
şahane olmuş:)bu hikayedeki kişiler ve kurumlar hayal ürünü değil değil mi?
ayrıca bunun filmi ne zaman vizyonda?:)
22 Ağustos 2007 22:04 ~ 22 Ağustos 2007 22:06
kertenkelebek
of of bu başlığı geyiğe açacaktın ki..
22 Ağustos 2007 22:04
kertenkelebek
ben böyle bir Brezilya dizisi anımsıyorum ama..
Kesin çalıntı senaryo :Pp
aslan67 demis ki:
şahane olmuş:)bu hikayede kişiler ve kurumlar hayal ürünü değil değil mi?
ayrıca bunun filmi ne zaman vizyonda?:)
22 Ağustos 2007 22:05
aslan67
ben böyle bir Brezilya dizisi anımsıyorum ama..
Kesin çalıntı senaryo :Pp
natalia oreiro varsa izlerim bak:)
22 Ağustos 2007 22:06
*yvaine*
yerse :D
ii de zatenn; yakın arkadaştan hoşlanılıyomuş, ilişkiinin heycanı kalmamışş bırak ayrılsınnn... hayır ayrılıyorum dedikten snr mı değerli olduu çocukk?...
22 Ağustos 2007 22:07
tuğçé
ya bunun ileriki bölümlerinde çocuk ayrılıyo zavallı ama pişman..tabe bunun yanında aslında çocuğun takıldığı bi başka kız daha varmış...kız arkadaşıda yamuk yapınca aynen tekmeyi basıyo..ama gel görkii tekrar dönmek istiyo kıza..kız ise boşta ne yapsın..ama bizimkisi gururlu çıktı allahtan da kabul etmedi bi daha..tabe çocuğu tamamen terk de etmedi sürükledi peşinden...bi kaç ay daha takıldılar.. şimdi sadece çağrı atıyolar birbirlerine:D:D ilerde msn adreslerini engellerler sonra da silerler..te allam ne günlere kaldıkkk
22 Ağustos 2007 22:08
aslan67
son açılan ipucuna bittim yalnız:)
22 Ağustos 2007 22:08
kertenkelebek
kurda dalgalanma mevcut..
hep hükümetten hep
buket :) demis ki:
yerse :D
ii de zatenn; yakın arkadaştan hoşlanılıyomuş, ilişkiinin heycanı kalmamışş bırak ayrılsınnn... hayır ayrılıyorum dedikten snr mı değerli olduu çocukk?...
22 Ağustos 2007 22:09
tuğçé
tabi diğer yakın arkadaşta kızı daha sonra arıyo bayağı ama kız hepisini birden peşinde sürüklemekte kararlı..yahu bide güsel kız namıssızz..:Pp
22 Ağustos 2007 22:10
kertenkelebek
bacım sen kaç kere izledin bu diziyi? hangi kanal veriyo söylesen ya.. :)
tuğçé demis ki:
tabi diğer yakın arkadaşta kızı daha sonra arıyo bayağı ama kız hepisini birden peşinde sürüklemekte kararlı..yahu bide güsel kız namıssızz..:Pp
22 Ağustos 2007 22:11
aslan67
bunun üzerine şöyle bir muhabbet geçer:
-huu komşu bizim fransua var yaaa:O
-ayol nolmuş kız söyle çatlatma insanı?
-natalia'ya boynuzu geçirmiş..
-aaaa vay şerefsiz..
-natalia da bunalımda haliyle yeni birisini ayartmış
-şıllığı görüyor musun kıııızz?
-dur hele daha neler olacak
-anam bu berezilya dizileri adamı gangıren eder gangıren..
tuğçé demis ki:
ya bunun ileriki bölümlerinde çocuk ayrılıyo zavallı ama pişman..tabe bunun yanında aslında çocuğun takıldığı bi başka kız daha varmış...kız arkadaşıda yamuk yapınca aynen tekmeyi basıyo..ama gel görkii tekrar dönmek istiyo kıza..kız ise boşta ne yapsın..ama bizimkisi gururlu çıktı allahtan da kabul etmedi bi daha..tabe çocuğu tamamen terk de etmedi sürükledi peşinden...bi kaç ay daha takıldılar.. şimdi sadece çağrı atıyolar birbirlerine:D:D ilerde msn adreslerini engellerler sonra da silerler..te allam ne günlere kaldıkkk
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13742
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!