ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > sezer çölaşana üzüntülerini bildirdi
sezer colasan helal
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

witchontheroof
witchontheroof
Sürpriz görüşme!

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, geçen hafta işten çıkarılan gazeteci yazar Emin Çölaşan'a üzüntülerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Sezer, bu sabah veda ziyaretleri için Çankaya Köşkü'nden ayrılarak protokol yolundan Farabi Sokağa girdi. Bu sırada gazeteye almaya yaya olarak giden yazar Emin Çölaşan'ı gördü. Bunun üzerine konvoyu durduran Sezer, makam arabasından inerek Emin Çölaşan'la ayak üstü 10 dakika kadar sohbet etti.

Edinilen bilgiye göre, Çölaşan'a “geçmiş olsun” dileğinde bulunan Cumhurbaşkanı Sezer, “Sizi evinizden aradım ulaşamadım. Eşinizle konuştum, yaşananlardan üzüntü duyduğumu bildirdim. Gerçekten üzgünüm. Bakalım bu işin sonu nereye varacak” dedi. Sezer'in Çölaşan'la görüşmesini yoldan geçen vatandaşlar da merakla izledi.

Cumhurbaşkanı'nın bu desteği karşısında duygulanan Çölaşan ise Sezer'e teşekkür etti.

kaynak ;
http://haber.mynet.com/detail_news/detail_news.asp?type=Actuel&id=N91398&date=22Agustos2007&pages=0

22 Ağustos 2007 16:14   mesajın adresini al  

olympos
olympos
yazık olmus çölaşana
cumhurbaskanı bile üzülüyor..
neler dönüüyor arkadas
22 Ağustos 2007 16:17   mesajın adresini al  

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
iste bu adam benim cumhurbaskanım ama dier kanı bozuk tahta kurusu asla benm cumhurbaskanım olmuycak
22 Ağustos 2007 16:20   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
$ahßaz mari*** :) demis ki:

iste bu adam benim cumhurbaskanım ama dier kanı bozuk tahta kurusu asla benm cumhurbaskanım olmuycak

çabuk terk et lan ülkeyi :D
22 Ağustos 2007 16:22   mesajın adresini al  

fresya
fresya

zaten sezer tam bir beyefendiydi...

not$ahßaz mari*** rte ambargo vericek sana :P

22 Ağustos 2007 16:34   mesajın adresini al  

daisy=) **solminör**
daisy=) **solminör**
sust...recep tayyip erdoğan duymayanzi...

22 Ağustos 2007 16:43   mesajın adresini al  

elif*
elif*
ÜLKEYİ TERKETCEKMİŞİZ..ederim ilk fırasatta ederim!!!!! ama o herif bnm cumhurbaskanım olmıcak !
22 Ağustos 2007 16:45   mesajın adresini al  

kapsül
kapsül
bu kadar iyi insanların olduğunu bilmek bile bana hala biraz umut veriyo...
22 Ağustos 2007 17:37   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Birisi bana soru sorsa, hani olur ya günü birinde yabancı biri soru yöneltse: Sizin cumhurbaşkanınız kim ?...

Lan ben ne derim. Onun ismini söylerim heralde. Hayır ne yapılır ki..
22 Ağustos 2007 17:38   mesajın adresini al  

allrightsreserved
allrightsreserved
keske sezerde zamanında demirelin yaptıgı gibi 5+5 yapabilseydi
:(
22 Ağustos 2007 18:10   mesajın adresini al  

hayali
hayali
cumhurbaşkanı tüm türk vatandaşlarının cumhurbaşkanıdır..beklenen sivil anayasayla tamamen sembolik hale getirilecek bu makam için aylardır koparılan yaygaralar bizi öylesine oyaladı ki bundan sonrası için bile böyle hazımsızlık tartışmaları...isteyen hazmetsin isteyen etmesin..merkez bankası başkanlığı için yaşanılanların aynı yaşanıyor,oysa bekleyip yönetim tarzını takip etmek gerek..sırf geçmişte yaptığı laiklik karşıtı konuşmaları ve eşinin başörtüsünü dayanak gösterip bu bizi temsil edemez demek ne kadar önyargılı bir tutum,görevini icra kabiliyetine baksa bu değerlendirmelerimiz..cumhurbaşkanının eşinin başörtüsünü gündem için bu denli ilahlaştıracak kadar şekilci bir toplum mu olduk?medyanın yapay gündemlerinin oyununa düşüyoruz yine,ucuz muhaliflerin..abdullah gül'ün cumhurbaşkanlığına muhalefet edilmelidir ama bunu temellendirmede eşinin şeklini şemailini kullanmak aptalca..

bu adem dedikleri,
el ayak baş değil..
adem manaya derler,
suret ile kaş değil..

bırakın eşini değil adayın kendisini tartışalım..bırakın adayın şeklini değil şu ana kadarki hizmetinin cumhurbaşkanlığı adaylığı için yeterli olup olmadığını yargılayalım..bu kadar şekilci bir toplum mu olduk bu bakış açılarından sıyrılıp?
 1   22 Ağustos 2007 18:14   mesajın adresini al  

$ahßaz mari.... =))
$ahßaz mari.... =))
sust...recep tayyip erdoğan duymayanzi...

aman isi gücü yokda gelip bizle mi uğraşanzi :DD
22 Ağustos 2007 19:41   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009