ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Hangi Burc Ne Tur tatil Yapmaktan Hoslanir?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
Yay
Yay burcunun seyahat etmeye karsi muthis bir tutkusu vardir. Ne kadar uzak ve egzotik yerlere giderse o kadar cok heyecan duyar. Alaska'dan Kenya'ya tum uzak ulkelere gitmek ister. Zit burcu Ikizler gibi kafaca zorlanmaya ve yenilige ihtiyaci vardir. Yolculuga cikmadan cok once gidecegi yerin kulturu ve tarihi hakkinda bilgi toplar.

yolculuktan nefret ederim

Lisan konusunda oldukca yeteneklidir ve gidecegi ulkenin insanlari ile hic olmazsa biraz sohbet edebilecek kadar o ulkenin dilini ogrenmek ister.

hoh hoh ho diyorum buna

Atletik Yay burcu, tatil programini bol fiziksel aktivitelerle doldurmalidir. Bol aktiviteli, spor faaliyetleri olan tatil koyleri Yay insani icin idealdir. Dogada yuruyusler, tenis oynamak, yuzmek, kosmak, at binmek ve spor salonunda aerobik dersleri ile cok mutlu olacaktir.

ben dı mı atletik dı mı......zaten beşgen vucudum vardır.....beni görenler bilir...ama ters beşgen.....
22 Ağustos 2007 19:35   mesajın adresini al  

japon harikası
japon harikası
aslan burcu mu gece hayatını seviomuşş test ettimm onaylamadım!
22 Ağustos 2007 19:47   mesajın adresini al  

japon harikası
japon harikası

evet en büyük koç burcu :)

cinmax demis ki:

en büyük koc burcu
daisy insan altı gün önce dogar :)

22 Ağustos 2007 19:48   mesajın adresini al  

osge
osge
bi boa burcu insanı olarak kesinlikle katılıorm falla doru:)
22 Ağustos 2007 19:59   mesajın adresini al  

bitli kedi
bitli kedi
Akrep
Akrep burcunun ozel hayati cok onemlidir. Issiz, sessiz, sakin, kimsenin olmadigi bir ada, tatil yoresi ya da ozel bir tekne tam ona goredir.Akrep insaninin sahilde uzun yuruyuslere ve araba ile kucuk gezilere cikmaya ihtiyaci vardir. Kaldigi otelin guzel ve konforlu olmasini arzu eder.

gayette haklılar walla.
mis gibi kokan bir çamın altında hafif bir müzik eşliğinde kitap okumak herşeye bedel...
22 Ağustos 2007 20:43   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
bak dedim işte o kadar vahim durumdayaım inşallah ögrenirim artık :P :D

ufoozgur demis ki:

astronomi? sanırım o ipucu astroloji olacaktı. astronomi burçlarla ilgilenen bir bilim dalı değildir :P

22 Ağustos 2007 20:43   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
ne tatili amk çalışmaktan zışmaya bile vakit bulamıyorum
22 Ağustos 2007 21:31   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
Akrep burcunun ozel hayati cok onemlidir. Issiz, sessiz, sakin, kimsenin olmadigi bir ada, tatil yoresi ya da ozel bir tekne tam ona goredir. Yengec ve Balik gibi duygusal bir su burcu olan Akrep, su kenarinda kendini hic bir yerde olmadigi kadar iyi hisseder. Yogun duygulara ve tutkulara sahiptir, zaman zaman yalniz kalmaya ihtiyac duyar. Kaldigi yerde televizyon ve telefon olmasa da olur ama oda servisine ihtiyaci vardir, sampanya icebilmeli ve kendi muzigini dinleyebilmelidir. Onun icin tatil demek, dis dunyaya hazirlanmak ve yenilenmek demektir.

Gunluk hayatta enerjisini cok yogun ve konsantre bir bicimde kullanan Akrep, enerjisini cok cabuk tuketir. Issiz bir adaya veya tekneye butcesi yetmiyorsa deniz ya da gol kenarinda kitap okuyarak, balik tutarak ve hic bir sey yapmadan dinlenebilecegi sakin yerlerde tatil yapmalidir. Akrep insaninin sahilde uzun yuruyuslere ve araba ile kucuk gezilere cikmaya ihtiyaci vardir. Kaldigi otelin guzel ve konforlu olmasini arzu eder.

yalan ya ben gurultulu mekanlarda turıstlerle tanısıp tatıl yapmak ıstıyorummmmmmmmmmmm
22 Ağustos 2007 23:42   mesajın adresini al  

esra göksel
esra göksel
yalan bunlarin hepsi..gayette evimden uzakta tatil yapmayi sevrim mumkunse hep deniz kenari eglence ve gece hayati olsun :D tabi tarihi manali yerleride severim gimek gormek gerekte ...sen bana deniz havuz gunes kum plaj ver :D

bu arada terazinin son paragrafina yengec kacmis :D
23 Ağustos 2007 00:17   mesajın adresini al  

kutay_
kutay_
yalan bunlar ... alekesi yok benne
23 Ağustos 2007 00:31   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
tatil öncesi iyi geldi..
5 Haziran 2008 15:55   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
Kova
Siradan turistik bir tatil, maceraci ve bagimsiz ruhlu Kova burcunu sIkacaktir.
Dunya kulturlerine, toplumlarin sosyal yapilarina ilgi duyan, entelektuel Kova, buyuk sosyal degisimlerin oldugu Rusya, Cin, Hong Kong ya da Berlin gibi yerlere gitmelidir.

Kova burcu bilgisayari olmadan yasayamaz, tatilde iken akli bilgisayarindadir. Diz ustu bilgisayari varsa her yere tasir, yoksa mutlaka birisi onun icin e-mail'ini kontrol ediyordur. Bagimsiz ruhlu Kova insaninin acik alanlara ihtiyaci vardir. Doga harikasi issiz yerlerde ozgurluk ve kesif duygusunu yasayacaktir.
Her dakikasi planlanmis turlar ona gore degildir. Kendi programini kendi yapacagi bir tatili tercih eder. Esintili bir karakteri oldugu icin hic bir gezinin kati kurallari ya da gunluk programi olmamalidir. Surprizlere ve degisIkliklere acik bir tatil dusunmelisiniz.

valla doğru ehueheu :D
5 Haziran 2008 16:04   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009