ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > bilgi üniversitesi > Kuştepe'de Sardunya Terörü!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

the divine comedian
the divine comedian
Selamlar arkadaşlar,
Aslen gayet yanlı ve saldırgan bir başlık açtım ama kişisel kanaatım o yöndedir ki Sardunya Catering Hizmetleri A.Ş. gerek verdikleri öğle yemekleri, gerekse de "fast food" kısmındaki yiyecekler ile Kuştepe Kampüsü'nde terör estirmektedir!

5 senedir Bilgi'deyim, 4 senem de Kuştepe'de geçti ama bir kere bir öğle yemeğinden sonra "ah be abi ne güzel yemek yapmış adamlar!" dediğimi, bir kere patates kızartmasını sıcak yediğimi, aldığım herhangi bir sandviçi bitirebildiğimi hatırlamıyorum. Üstüne üstlük bu kıytırık yemeklere her öğün en az 5 ytl para ödüyorum!

Sadece ben mi şikayetçiyim onu merak ettim?
17 Aralık 2005 20:41   mesajın adresini al  

resatcalislar
resatcalislar
arkandayız alkan baba
17 Aralık 2005 21:26   mesajın adresini al  

the divine comedian
the divine comedian
ya can'cım derdim para değil [görevli öğrencyiz kartımız var:)], derdim "lezzet".. direkt "kötü" yemekler, hazır köfteden izmir köfte, hazır dönerden de iskernder(!) yapıyor adamlar! daha ne diyeyim..

bir de işin boykot kısmı var, bu hafta yapmışlar etmişler ben göremedim, öğrenci menüsünden çorbayı çıkarıp 3 ytl'ye indirmişler.. ne diyeyim?

senin dediğn gibi "çok" pahalı değil ama "lezzetsiz".
30 Aralık 2005 00:39   mesajın adresini al  

thecoolhacker
thecoolhacker
o nedmek ya nalamadımmmm.....:)
15 Şubat 2007 13:31   mesajın adresini al  

k-e-m-a-l
k-e-m-a-l
katiliyorum ben de. dolabdereye nazaran cok kotu yemakler filan. bi tost yapiyolar abi kupkuru:)::)insan yag sürer en azindan yaffff.
20 Mayıs 2007 02:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008