ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > eğitim-iş den açıklama
msj is egitim
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

freak
freak
nokta.
 1   22 Ağustos 2007 12:47   mesajın adresini al  

freak
freak
Gündem

22 Ağustos 2007
Eğitim-İş: Gül'ü biz de içimize sindiremiyoruz

ANKA

Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Yüksel Adıbelli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül’ü eleştiren gazeteci yazar Bekir Coşkun’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Adıbelli, “Cumhuriyetin temel değerlerini hedef alan, hiç de özü-sözü bir olmayan Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı olmasını içimize sindiremiyoruz” dedi.

Eğitim-İş Genel Başkanı Adıbelli, yaptığı yazılı açıklamada, Laik Türkiye Cumhuriyeti, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanetidir. Bu memleket bizimdir, hiçbir yere gitmiyoruz dedi.

Adıbelli, açıklamasında “Bu ülkede yaşayan herkes bu ülkenin vatandaşıdır ve kimin vatandaş olup olmayacağına da kanunlar karar verir. Sayın Erdoğan, Başbakan olmak ile padişah olmayı karıştırmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin ve bu toprakların sahibi Başbakan Erdoğan değildir. Bu üslup başkanın ne kadar demokrat olduğunu da ortaya koymaktadır” görüşüne yer verdi.

1   22 Ağustos 2007 12:47   mesajın adresini al  

c^n^s
c^n^s
tayyip ve oyunları devam edıyor!!!!!!!!babasının malı gıbı topraklarımızı satan adamdan hersey beklenır.
22 Ağustos 2007 13:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008