ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
CHP ve MHP, İzmir oylarını inceletecek. AK Parti hakkında ilginç iddiaları var...
MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu dün düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarında kabul edilmesi mümkün olmayan olumsuzluklar yaşandığını söyledi.
Seçim sonuçlarına gölge düşüren siyasi bir çetenin varlığından söz eden Dervişoğlu şöyle konuştu: “Karşıyaka’da 21 sandıkta AK Parti’ye 941 oy fazla yazıldığını tesbit ettik. Sandık tutanakları ile ilçe seçim kurulu sonuçlarını karşılaştırdığımızda birbirlerini tutmadığını gördük. Örnek olarak Karşıyaka’da 2297 nolu sandık tutanağında AK Parti’nin oyu 33, ilçe kurulu tutanağında 70 gözüküyor. Torbalı, Çiğli, Konak, Balçova, Karşıyaka, Güzelbahçe, Bornova, Buca ilçelerindeki 41 sandıkta AK Parti’ye 1367 oy fazla, MHP’ye 290, CHP’ye 847 eksik yazılmış. Kısaca MHP ve CHP’nin oyları çalınmıştır. İzmir’de bunlar yapılıyorsa, Güneydoğu’da kimbilir neler yapılıyor. Oy hırsızları adalet önüne çıkmalıdır.”
PİS KOKULAR GELİYOR
CHP İzmir İl Başkanı Kemal Karataş da dün şu açıklamayı yaptı: “İlk önce AK Parti’ye oyların kaydırıldığı iddia edilen 7 ilçede sonuçları kapsamlı şekilde inceleyip rapor hazırlayacağız. En yakın zamanda da İzmir’deki tüm sandık sonuçlarını inceleyeceğiz. Bunun için avukatlardan oluşan 10 kişilik hukuk komisyonu oluşturduk. Burnumuza pis kokular gelmeye başladı.
122 Ağustos 2007 12:18
zncn
valla artik üzülüp sinirlenmiyorum,
yok beledeiye takimina para geciyomus, yok su yokmus , yok is yokmus, serefsizim umrumda deegil,oyu ben mi verdim kardesim? otur agla ..
melih gökcek denilen adamida sen yüzde 60 la getirdin rteyi de sen 50 le getirdin..
4s kurali varya adamlar hakli..
s.n sevilir , seven s.lir
122 Ağustos 2007 12:21
maktulren
Hocam adamlar Türkiye nüfusunun yarısından destek aldı....ucursan ucursan ne kadar ucurubalrsn...karalamaya calısmayın bari...
22 Ağustos 2007 12:22
çingene
bi ünlü düşünür demiş ama kim olduunu bilmiom:)sonucu oyları verenler değil,sayanlar belirler.burası da türkiye olduuna göre,herşey olabilir...
22 Ağustos 2007 12:26
teşekkürler
genelde her seçimlerden sonra böyle yaygaralar çıkartılır.
22 Ağustos 2007 12:27
daisy=) **solminör**
izmir olmasa tamam dicem de kesnlkle izmr de böyle bir işlem yapılmalı...ben bile kendi oyumdan tereddüt ettim ya..hepimiz hatta...
izmir yapmaz böyle bir hata..
22 Ağustos 2007 12:31
daisy=) **solminör**
Bunun için avukatlardan oluşan 10 kişilik hukuk komisyonu oluşturduk. Burnumuza pis kokular gelmeye başladı.
bizim de=)
22 Ağustos 2007 12:32
zweig
bir düşünür de demişki: demokrasinin işlemesi için,oy veren kişilerin siyasal bilincinin tam ve arı olması gerekir.(bu başlıktaki amacın biraz dışına çıkarak) .akp ye oy verenler çok garip örnekler veriyo mesela elektriğe zam olmamış yada gaz çok geç zamlanmış gibi gündelik, ama basit olmayan bi kaç şey.demekki siyaset anlayışı sadece kendinden önceki partinin yapmadığı bir kaç küçük icraatla izah ediliyo..bu da doğrudan içinde yaşanılan sistemin külliyen değişebileceği gerçeğinin bilinmediği, hatta bu düzenin doğal kabül edildiği anlamına gelir..yani sınıflı toplumun çelişkileri,mülkiyet biçimi,sermaye, emek hiç sorgulanmıyo..dolayısıyla insanlar içinde yaşadıkları hayatın toptan kendilerine ait ve eşitçe kurgulanacağını bilmiyo..demokrasi cehaletin içinde can çekişiyo da denebilir...ya din devreye sokuluyo yada ırkçılık ..kimin karnı aç ve kim parasızlıktan ölüyo pek önemli değil.
22 Ağustos 2007 12:41
pfelconte
akp sanırım bu şekilde 1 milletvekili fazladan çıkarmış ya da 2.
çok büyük bir suç tabi de neyi değiştirir ki
bu takiyecilerin izmire bile sızdığı gerçeğini değiştirmiyor maalesef
22 Ağustos 2007 12:46
banshee
Ben yavaş yavaş iyiki de Erdoğan başa geldi diyorum.
Eğer ki bu parti olmasaydı, gelecek başka parti çok zor durumlarda kalacaktı. Ak parti eli mahkum şimdi bir çok şeye zam yapacak, bir çok şeyden mahrum edecek, etmek zorunda. Kemerleri sıkmalı. Yediler 5 sene boyunca, al ,şte yine onlara patladı. DAha sonra şu su kesintileri, illaki yeni hükümet bunu yapmak zorundaydı, ve Ak parti olmasaydı Erdoğan kesin iktidardaki partiyi suçlardır. Al bak dolar da yükselmeye başladı, dövüz almış başını gidiyor. Eeee bunu elbet başka hükümet de yapmak zorunda kalacaktı. Aman aman s.çsınlar az bir şey ülkenin ağzına sorun değil. Daha önce de ağzımıza s.çıldı. Konum itibariyle alışığız biz bu gibi şeylere, koymaz bize. Yeter ki bu dürzüler oy kaybetsin ki kaybedecek. Ha gayret bir sıkalım dişleri daha 5 sene...
22 Ağustos 2007 13:06
daisy=) **solminör**
kendi başlarına patlıcak bu sefer yandık dicekler=)haklısın..
banshee demis ki:
Ben yavaş yavaş iyiki de Erdoğan başa geldi diyorum.
Eğer ki bu parti olmasaydı, gelecek başka parti çok zor durumlarda kalacaktı. Ak parti eli mahkum şimdi bir çok şeye zam yapacak, bir çok şeyden mahrum edecek, etmek zorunda. Kemerleri sıkmalı. Yediler 5 sene boyunca, al ,şte yine onlara patladı. DAha sonra şu su kesintileri, illaki yeni hükümet bunu yapmak zorundaydı, ve Ak parti olmasaydı Erdoğan kesin iktidardaki partiyi suçlardır. Al bak dolar da yükselmeye başladı, dövüz almış başını gidiyor. Eeee bunu elbet başka hükümet de yapmak zorunda kalacaktı. Aman aman s.çsınlar az bir şey ülkenin ağzına sorun değil. Daha önce de ağzımıza s.çıldı. Konum itibariyle alışığız biz bu gibi şeylere, koymaz bize. Yeter ki bu dürzüler oy kaybetsin ki kaybedecek. Ha gayret bir sıkalım dişleri daha 5 sene...
22 Ağustos 2007 13:09
gıro ®
onlara hiç bişey olmaz...müthiş bir sadakatle akp ye bağlıyız görünüşe göre...bi dahaki seçime %65 falan alırlar heralde...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13716
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.