ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Bekir Coskun'un cevabinin tumu
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

babyjane
babyjane
varsa bir çaremiz söyleyin oy vermedik sen vermedin ben vermedim de bu adamlara bu kadar oyu kim verdi ??? kendileri yazıp atmadılar ya 100 er 100 er her 2 kişiden 1 i oy vermiş...

acaba boşuna mı birbirimizi üzüyoruz ??
22 Ağustos 2007 20:45   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
halkın seçtiği hükümet halk için hangi yasa tasarısını cumhurbaşkanlığına çıkardı da,cumhurbaşkanı reddetti sölesene bna?böle boş konuşmak kolaydır.Bana bir tane yasa örneği var,halkın milletin menfaatine olup da,sezer tarafından reddedilen.

alisto demis ki:

milyonlar yollara dokuldu de ne oldu ?? hepsi kolpaymış gördük işte.. 68 ilde birinci çıkan bi partinin dediği olmayacak ta kimin dediği cumhurbaşkanı olacak ?

yüzde 20 oyla meclise girmeye korkan ana muhalefet mi :) (ki kısmı gerçekten acı ama komik) aday bile çıkaramıyorlar.. MHP bile çıktı erkek gibi iyi kötü bi isim koydu ortaya.

Sezer halkın cumhurbaşkanı idiydi öyle mi ? o zaman neden halkın seçtiği meclisin her kararını veto etti ???

Ben mübarek ramazan gününde milyonların önünde canlı yayında sırf oruç tutmadığını göstermek için su içen cumhurbaşkanı istemiyorum, cuma namazından kaçıp, cenaze namazına gelen cumhurbaşkanı istemiyorum . Bunlarda beni temsil etmiyo ne yapaydım ülkeden mi gideydim ??

Demokrasi birazda katlanma sanatıdır. Katlanma sırası şimdi kimde acaba..

Amerikan köpeği şimdimi aklına geldi, öncekilerde amerikayla çalıştı sende biliyorsun..

hazımsızlığın sebebi de belliya neyse..

22 Ağustos 2007 20:58   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
adamın lafa bak ya,bn ramazanda su içen cumhurbaşkanı istemiorm dio,tabi sna soracaktı insanlar ramazanda ne içeceğini.Sen orda burda,ramazanda oruç tutmayanları sıkıştıran tiplerdensin herhalde.Kendini peygamber de sanıosundur sen.kim tutar sni.
22 Ağustos 2007 21:03   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
gerçi gerizekalı olan biziz,ramazanda tutacan orucunu,halka dindar gözükecen,herşeyin gösteriş olacak,arka plandan götürecen malı.Sizin gibi adamlara bu müstahak.
 2   22 Ağustos 2007 21:05   mesajın adresini al  

teşekkürler
teşekkürler
*Sezer 2000 yılının Mayıs ayında Cumhurbaşkanı seçilmişti. O tarihten 2002'ye kadar eşi türbanlı olan milletvekilleri Köşk'teki resepsiyonlara karılarıyla birlikte katılmışlardı.
Ama Kasım 2002'de seçimleri AKP kazanınca tavrını değiştirdi. 'Kamusal alan' kavramını ortaya attı.

Madem böyle bir uygulama var neden 2002 den sonra geldi.

*Türbanlıya vermeyeceğiz dini ve vicdani tercihler, özel alana aittir diyerek az önceki maddede belirttiğim davranışı yapan sezer kendi evinide kamusal kurum saydı galiba.

*Sezer 7 yılda kaç kez dışarı çıktı?
Koltuk sevdalısı gibi oturduğu yerinden kalkmadı. Arada bir görmesem öldümü kaldı mı diye düşünecektim nerdeyse...

*Türkiye hangi sıkıntılı dönemden geçerken, ekonomik kriz yaşarken cumhurbaşkanı ortaya çıktı ve ulusa güven veren bir konuşma yaptı?
Ben görmedim.

*Sezer bir hafta önce kendisine hükümeti kurma yetkisi veren RTE ye benim görev sürem doldu diyerek listeyi iade etti
hem kurma görevi ver hemde benim görev sürem doldu de.Güselmiş.Ayrıca görev süresi dolan bir insan olarak neden canının istediği mevkilere atama yapmaya devam etti.

Ve daha sayamadığım bir sürü şey....

-glycerine- demis ki:

halkın seçtiği hükümet halk için hangi yasa tasarısını cumhurbaşkanlığına çıkardı da,cumhurbaşkanı reddetti sölesene bna?böle boş konuşmak kolaydır.Bana bir tane yasa örneği var,halkın milletin menfaatine olup da,sezer tarafından reddedilen.

Güle gelince mahkemesi hala yargıtayda devam ederken ben beraat ettim diyerek yalan söyleyen biri mi cumhurbaşkanı olacak. Ayrıca zorla cumhurbaşkanı olsa neye yarar.Saadet partisi zamanındaki kayıp paralar nerde.Üstündeki dokunulmazlık kalksın ben o zaman görürüm beraatı.Güle karsı çıkmam eşinin türbanlı olmasından dolayı değil Türkiye cumhuriyetine layık bir cumhurbaşkanı olmadıgındandır.
 1   22 Ağustos 2007 21:35   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Sezer hakkinda soylediklerini okudumda conquest arkadas.. simdi nasilsa sana teker teker kanitlasam dedigin herseyin yanlis oldugunu, bisi degismeyecek. en iyisi ben sezere bile koltuk sevdalisi diyen zihniyete, kisa ve oz bir cevap vereyim

YUH
 1   22 Ağustos 2007 21:40   mesajın adresini al  

teşekkürler
teşekkürler
Kanıtlaman benim için daha yararlı bir olaydır mantıklı gelirse sölediklerin sen haklısın derim yanlış bir düşünceden kurtulur yoluma daha doğru bir insan olarak devam ederim ama aksi olmadıgı sürece düşüncelerim bu. Ayrıca koltuğa yapışana bildiğim kadarıyla koltuk sevdalısı denir o kadar sevmişki bırakıp dışarı çıkamıyor. AB görüşmelerinde hiç bir devleti ziyaret etmiş mi? Sadece ülkeler arası ilişkileri geliştirmek için değil, Türk işadamlarının yabancı ülkelerdeki girişimlerine destek olmak için yabancı bir devlete iş adamlarıyla birlikte gitmiş mi?

_volkan_ demis ki:

Sezer hakkinda soylediklerini okudumda conquest arkadas.. simdi nasilsa sana teker teker kanitlasam dedigin herseyin yanlis oldugunu, bisi degismeyecek. en iyisi ben sezere bile koltuk sevdalisi diyen zihniyete, kisa ve oz bir cevap vereyim

YUH

22 Ağustos 2007 21:48   mesajın adresini al  

doğam
doğam
bu yabancı odaklı iş yürütme zihniyetini akp iyi yerleştirmiş doğrusu. zaten cumhurbaşkanımız Sezer de başka türlü eleştirilemez. koltuk sevdalısı ne kadar rte ce bir eleştiri olmuş. koltuğu dayatmalı cumhur adayı abdullah efendi ye terk etmek gerekirdi heralde.
 1   22 Ağustos 2007 22:51   mesajın adresini al  

teşekkürler
teşekkürler
ben rte ci oldugumu sölemedim ki dikkat ettiysen ben gülü de cumhurbaşkanlıgına layık görmüyorum. Ayrıca rte den önceki dönemlerde de bazı yöneticilerimize koltuk sevdalısı terimleri çok uyan bir kelime.
rte den önceki dönemlerde de yabancı odaklı iş yürütme zihniyeti bulunmaktaydı. Özal zamanında iş adamlarıyla orta asya Türk cumhuriyetlerine yaptıgı geziyi ve yapılan antlaşmaları göz ardı etmemek lazım.
22 Ağustos 2007 23:01   mesajın adresini al  

doğam
doğam
conquest e derim ki oyle olur olmaz boş boğaz diil akp nin yarattığı yalan krızlerde diil onemli we kilit olaylarda ben sayın sezer in sesini duyarak rahatladım. onun veto ettıği her pislik içime su serpti. tabi pek cok kanal bunu gostermek ıstemedı. ama doru yayın ve basın hep goze soktu. hatırlamayan acsın ınternetten hatırlasın. kim koltuk sewdalısı kim türkiye sewdalısı anlasın
 1   22 Ağustos 2007 23:03   mesajın adresini al  

doğam
doğam
ben rte ci olduunu soylemedım. ne kadar rte ce olmuş dedim. bu zihniyet hep war dı. toplumun siyasetin her kesiminde wardı ama olmamalı. ne kadar dış odaklı olunursa o kadar asalanır bır ulke. misal en guncel olarak almanya nın göç yasası. daha ne kadar yanlış polıtıkalar gorucez. ne kadar zavallı ve bılımden unıversıteden uzak
22 Ağustos 2007 23:07   mesajın adresini al  

teşekkürler
teşekkürler
cumhurbaşkanı konusacak ya da bir yasayı veto edecek kanallar yayınlamayacak. tamam haklı oldugunu kabul ediyorum ama olayları günlük internetten takip eden biri olarak tek bir haber sitesine bağlı kalmadan okurum haberlerimi.birinde yazmasa diğerinde yazar bu dediklerin.

Ayrıca yine üstüne basarak bahsediyorum GÜL BENİM CUMHURBASKANIM DEĞİL. Ben her iki tarafıda istemediğimi ısrarla söyledim
22 Ağustos 2007 23:09   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009