şimdi kaç kişi çıkıo vatandaşlıktan?
ülkenin başbakanı herkesin dşüncesine saygılıyım demek değil de çözüm yolunu bulamayan salaklar gibi'beni istemiyosan git!'mantığyla hareket edebiliosa,her konuşan kişiye'örn:ananı al git!''gbi tepkiler verecekse acaba daha kaçımız çıkırılacak vatandaşlıktan?..
gül'ü istemiorum,recep tayyip erdoğan'ı da istemiodum da...
22 Ağustos 2007 12:05
tkakv
nufusun yüzde 90 nın müsluman oldugu bir ulkede cumhurbaskanın davranısları elbette etkılı olacak namaz kılması,oruc tutmasına bakalıcak ama bunları yapmaması onun kotu bir cumhurbaskanı oldugunu gostermez.Dendigi gibi A.N.Sezer ii bir cumhurbaskanıydı.basbakana gelince kesinllikle yanlış bir uslup sergiledi emin ona oy verenlerde yavas yavas pişman olmaya baslıyacaklar umarım duzgun ir acıklama hatasını telafi etmesi gerekir yoksa gidisat kötü bir basbakan nasıl boyle konusuyor anlamakta zorluk cekıyorum dogrusu....
22 Ağustos 2007 12:18
pfelconte
valla ben hiç anlamakta zorluk çekmiyorum. genelde başbakana oy verenler anlamakta zorluk çekiyor, sözüm meclisten dışarı.
tkakv demis ki:
nufusun yüzde 90 nın müsluman oldugu bir ulkede cumhurbaskanın davranısları elbette etkılı olacak namaz kılması,oruc tutmasına bakalıcak ama bunları yapmaması onun kotu bir cumhurbaskanı oldugunu gostermez.Dendigi gibi A.N.Sezer ii bir cumhurbaskanıydı.basbakana gelince kesinllikle yanlış bir uslup sergiledi emin ona oy verenlerde yavas yavas pişman olmaya baslıyacaklar umarım duzgun ir acıklama hatasını telafi etmesi gerekir yoksa gidisat kötü bir basbakan nasıl boyle konusuyor anlamakta zorluk cekıyorum dogrusu....
122 Ağustos 2007 12:23
aslan67
nese okuduğun okul sana bunları vermez tabi..düzen okulu
yanlış bir ifade..
22 Ağustos 2007 12:29
aslan67
insanların siyasi görüşleri kendi araştırdıklarından çıkardıkları ölçüsünde şekillenir,bunun okulla bir ilgisi yoktur..önyargıdır..
22 Ağustos 2007 12:30
barracuda
Bu millete herşey müstahak.. Aziz Nesin'i rahmetle anıyoruz.. %60 gelişiyor azizim, durmak yok yola devam..
322 Ağustos 2007 12:56
pfelconte
yılmaz özdil'in bugünkü yazısını okumanızı tavsiye ederim
reinforced concrete demis ki:
suikast zincirine yeni halkalar ekliyorum :D
yada kökten parlamentoyu mu patlatsak lan??
22 Ağustos 2007 13:42
gıro ®
manda boku ve köpek idrarından 500 megaton gücünde patlayıcı elde edebilirim (H)
22 Ağustos 2007 13:45
hightower
aslan67 demis ki:
insanların siyasi görüşleri kendi araştırdıklarından çıkardıkları ölçüsünde şekillenir,bunun okulla bir ilgisi yoktur..önyargıdır..
özel üniversiteye karşıyım..her türlüsüne karşıyım..akademik eğitim para ile olmaz..bunu da başka bi konu açıp tartışabiliriz istersen..konuyu dağıtmamak adına..
22 Ağustos 2007 14:48
babyjane
olay rte den özel üniversiteye kadar dayanmış :D yapmayın arkadaşlar evet haklısınız bence de yanlış bir olay var ortada kimse kimseye bu ülkeden git diyebilme hakkına sahip değildir kim olursa olsun buna kimse bir tek söz söyleyemez
ve
evet rte bence de başbakanlık sıfatına sahip olabilecek bilgi ve görgüye sahip değildir milletvekili bile olması mümkün olmamalı halkın seçtiği adam halktan ananı da al git diye bu kadar nefret ederken
ama maalesef bu şahsiyetleri birileri seçti başa getirdi demek ki ya bizim insanımız krizlerden hiç ders almıyor ya da mazoşist
ama aziz nesin yüzdeyi tam da tutturmuş bu da bir gerçek...
bu arada rte cumhur başkanı olacağına abdullah gül olsun bari öyle ya da böyle seçecekler en azından adam hakaret yağdırmıyor halka...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13714
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.