ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Bekir Coskun'un cevabinin tumu
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

**mephisto** ®
**mephisto** ®

hightower demis ki:

rte'nin bu ülkeye ettiklerinden soora vatandaşlıktan deil dünya sınırlarından çıkması gerekli sanırım..anasını da alsın avradını da alsın gitsin..

ilke yaw dediklerine katiliorum ama uslubun hic sewmediim bi milli goruscu donmesi takiyecininkisi gibi olmus ama olsun,basbakan bunu yaparsa vatandas nie yapmasin..
22 Ağustos 2007 10:14   mesajın adresini al  

hightower
hightower
bilmem kaç partili hükümet bu seçtiği cumhurbaşkanını seçerken bilmem kaç partinin görüşünü alarak, ortak bir isimde birleşerek aldı bu kararı..ve bu isim ortaya çıktığında toplumun hiç bir kesiminden bi olumsuz yorum çıkmadı..
ama snn takkiyeci gülün daha ismi duyulduğu anda milyonlar yollara döküldü..snn gülünü anayasa mahkemesi bile cumhurbaşkanı yapmak istemedi..snn gülün iktidarın cumhurbaşkanı iken Sezer halkın cumhurbaşkanı idi..türkiyede askerden sonra en güvenilir kurumdu sezer zamanında bu makam..ama şmdi sadece iktidarın kuklası bi makam olacak..hatta iktidarın ve dolayısıyla amerikanın köpeği bi makam olacak..
Sezer ile gülün isimlerini yanyana bile telaffuz etmek bni utandırıor..yazıklar olsun bunlara oy verenlere..
 2   22 Ağustos 2007 10:18   mesajın adresini al  

hightower
hightower
ilke yaw dediklerine katiliorum ama uslubun hic sewmediim bi milli goruscu donmesi takiyecininkisi gibi olmus ama olsun,basbakan bunu yaparsa vatandas nie yapmasin..

kardeş amacım da oydu..hatta sonuna yazıcaktım..tayyip üslubu die..ama sanırım anlaşılır dedim..
22 Ağustos 2007 10:19   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®

alisto demis ki:

Bir yanda bilmem kaç partili hükümetin seçtiği ve oyların ne kadarını aldığı ortada olan Ahmet Necdet Sezer.

Diğer yanda oyların yarısını almış hükümetin neredeyse tamamının getirtmek istediği Abdullah Gül. ödlek sosyal demoktrakları saymıyorum meclise girmekten korkan :)

görüces bakalım seve seve olucakmıııııı olamayacak mı :)

hehe iste baska bir rte uslubundaki sahsiyet daa diesim geldi...
savunulan sey sandik demokrasisi he,vay be ne kadar demokratk bi yaklasm.
benm ve bizim Türk degerlermz,Cumhuriyet degerlermz,Kemalist ilkelerimz,temel degerlermz sandk demokrasisinden daa kutsaldir...
Cumhurbaskanligi Türkiye Devleti'ni temsil eder,uygulamalari,gecmisi ve su anki takiyecilii ile bu makama sadece sndk demokrasisi ile getrelecek olan kisi seve seve indirlmeyi de goze alacak...
 3   22 Ağustos 2007 10:20   mesajın adresini al  

freak
freak
ciddimisin?

alisto demis ki:

ee sen Türkiye Cumhuriyeti'nin müstakbel cumhurbaşkanını görmezden gelirsen olacağı bu.

Ahmet Necdet Sezer ne kadar Türk toplumunu temsil ediyosa, emin olun Abdallah Gül daha çok edecek.

22 Ağustos 2007 10:24   mesajın adresini al  

onurr
onurr
alisto sen gülü savunmaya devam et ... çnkü o senin cumhurbaşkanı olablir çnkü sen ilk okul birde sınıf başkanı seçer gibi halka cumhurbaşkanı seçildiği zaman bunun yanlış bişey olduğunu göremiyecek kadar .... rte tam kendine oy verenlerin ağzından konuşuyo ucuz siyaset hatta be buna kıro siyaset diyorum gülü benyenmiyosun o zman çek git ülkenlden ... herhalde ingiltre de falan böle bi açıklama olsa ne olur bilemiyorum .... başbakana bak kendi vadantaşını ülkesinden kovuyo neden cumhurbaşkanı benimsemediği için işte benim ülkem işte benim başbakanım !!!
 2   22 Ağustos 2007 10:28   mesajın adresini al  

alisto
alisto
milyonlar yollara dokuldu de ne oldu ?? hepsi kolpaymış gördük işte.. 68 ilde birinci çıkan bi partinin dediği olmayacak ta kimin dediği cumhurbaşkanı olacak ?

yüzde 20 oyla meclise girmeye korkan ana muhalefet mi :) (ki kısmı gerçekten acı ama komik) aday bile çıkaramıyorlar.. MHP bile çıktı erkek gibi iyi kötü bi isim koydu ortaya.

Sezer halkın cumhurbaşkanı idiydi öyle mi ? o zaman neden halkın seçtiği meclisin her kararını veto etti ???

Ben mübarek ramazan gününde milyonların önünde canlı yayında sırf oruç tutmadığını göstermek için su içen cumhurbaşkanı istemiyorum, cuma namazından kaçıp, cenaze namazına gelen cumhurbaşkanı istemiyorum . Bunlarda beni temsil etmiyo ne yapaydım ülkeden mi gideydim ??

Demokrasi birazda katlanma sanatıdır. Katlanma sırası şimdi kimde acaba..

Amerikan köpeği şimdimi aklına geldi, öncekilerde amerikayla çalıştı sende biliyorsun..

hazımsızlığın sebebi de belliya neyse..

1   22 Ağustos 2007 10:28   mesajın adresini al  

alisto
alisto

arkadaşım bekir coşkuna tabiki dicek bunu, adam her yazısında laf sokuyodu rte ye.. sen olsan emin ol aynı şeyi yapardın.. Emin çölaşan pes etti..ettirildi.. bekir de yakındır heralde.. Gerçekleri konuşuyorum malesef..

onurr demis ki:

alisto sen gülü savunmaya devam et ... çnkü o senin cumhurbaşkanı olablir çnkü sen ilk okul birde sınıf başkanı seçer gibi halka cumhurbaşkanı seçildiği zaman bunun yanlış bişey olduğunu göremiyecek kadar .... rte tam kendine oy verenlerin ağzından konuşuyo ucuz siyaset hatta be buna kıro siyaset diyorum gülü benyenmiyosun o zman çek git ülkenlden ... herhalde ingiltre de falan böle bi açıklama olsa ne olur bilemiyorum .... başbakana bak kendi vadantaşını ülkesinden kovuyo neden cumhurbaşkanı benimsemediği için işte benim ülkem işte benim başbakanım !!!

1   22 Ağustos 2007 10:31   mesajın adresini al  

freak
freak
milyonlar yollara dokuldu de ne oldu ??

hepsi sizin için..bukadar basit düşünen halkımız için..
bu ülkeye oruç tutan,namaza giden cumhurbaşkanı deil..iş yapan tavrı olan cumhurbaşkanı lazım bunu anlatabilmek için..kafası karışmış insanlara nerelerden ne şekilde geldiklerini anlatabilmek için..
aslında fazla bile yazdım..
ne yazıkki sadece gülüp geçiyorum... :s
 3   22 Ağustos 2007 10:37   mesajın adresini al  

freak
freak
seçtiniz olanları izleyin şimdi..10 yıl sora vah anam biz ne ettikde şimdi krizlere boğulduk diyecek olanlara şimdiden gülüyorum..o zmanlar gelince epey ağlıycaz çünkü..
 2   22 Ağustos 2007 10:39   mesajın adresini al  

hightower
hightower
keşke sezer gibi olsa da hrıstiyan olsa ateist olsa dinsiz olsa...bnm cumhurbaşkanımın cuma namazına gitmesine gerek yok, bnm cumhurbaşkanımın oruç tutmasına gerek yok..burası snn ve snn gibilerin hayalini kurduğu arabistan deil..burası Atatürk'ün kurduğu laik, demokratik TÜRKİYE CUMHURİYETİ...burası islam cumhuriyeti deil..burda cumhurbaşkanı olmanın kuralı hukuka bağlı olmak, laik olmaktır, halkına bağlı olmaktır..Türkiye Cumhuriyet'inin dini yoktur..çoğunluk müslümandır..bnde müslümanım..
snn gibiler anca oy verir ztn bunlara..yazık yazık..
 1   22 Ağustos 2007 10:46   mesajın adresini al  

hightower
hightower
keşke snde bişiler okumuş bişiler yazabilecek kdr bilgili olsan da gerçekten tartışsak snnle..ama bulamıorum..gerçekten tayyibi tartışcak birini bulamıorum..cahille tartışılmıo..
 1   22 Ağustos 2007 10:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009