ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Milletvekilleri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

atalay
atalay
geçenlerde okuldan sonra TV de zaplıyorum. TBMM TV yi izliyeyim dedim. izlemez olaydım. milletin evkiileri o kadar boşlarki.... konuşmayı, dinlemeyi, oturmayı, kalkmayı bilmiyorlar... biz geniş yetkileri o vekillere nasıl verdik? biz bu kadar mı ileriyi göremeyn, bu kadar mı cahil bir toplumuz??
meclisin o haliyle bir yerlere varmamız zor görünüyor... tabi her milletvekilini katmıyorum bu dediklerime. milletvekili tanıdğı olan varsa alınmasın yani :)
15 Ekim 2005 12:03   mesajın adresini al  

poetaster
poetaster
gariptir ki sadece son dönem milletvekillerinden değil,son on onbeş yıl içinde, çok azını tenzih ederek söylüyorum, iki kelimeyi bir araya getiremeyen kişilerce yönetiliyoruz.levent kırca'ya kızıyorduk çiğköfteli meclis skeçleri yapıyor diye ama meğer o kadar boş insanlar bulunuyormuş temsil edildiğimiz yerde...bilmem gerek var mı o çok ünlü sağlık bakanının yaptığı gafları hatırlatmaya?ya da geçenlerde yine bir bakanın bir kütüphane müdürünü kendisine yakışmayacak bir biçimde azarladığına tanık olmamış mıydık?bir şeyler yapmanın zamanı gerçekten gelmiş de haberimiz yok anlaşılan.
15 Ekim 2005 12:17   mesajın adresini al  

poetaster
poetaster
haklısın da yerlerini bırakıkları kişilerde de pek farklı olmayınca insanın çıldırası geliyor...attila ilhan çok doğru söylüyordu aslında "batı falan yok" derken...eğer bilincimizi düzeltip neyi nasıl yapmamız gerektiğine karar versek bir daha böyle sorunlar yaşamayız sanıyorum,sizce?
15 Ekim 2005 16:03   mesajın adresini al  

atalay
atalay
zaten suçlu biziz. dediğim gibi onları neden seçiyourz anlamıyorum. maddi güç yeterli mi? bu bizim cehaletimiz.
15 Ekim 2005 17:15   mesajın adresini al  

poetaster
poetaster
bir de grup vitamin'in güzel bir şarkısı vardır bu başlığın anlam ve önemiyle ilgili. şaşkın demokrat diye...şimdi durum az da olsa yön değiştirmiş ama durumun vehametinde pek de bir şey yok değişen. sözlerini de yazayım tam olsun:
ozgurluk, hak hukuk gak guk
du$mez agzindan.
muhabbetin esir eder,
haberin var mi?

sol elinde kisa camel,
sag elde vodka...
dilin damagin kari$mi$,
anlayan var mi?

aaaah, $a$kin demokrat
ya$i kirki a$kin demokrat

gozu bozuk degil, gozluk-
takiyor oysa.
ben de trenim,
3'ten fazla kitap okuduysa.

dunyayi degi$tirecekmi$,
kotuymu$ gidi$at.
corabin' degi$tirmekten,
aciz demokrat.

aaaah, $a$kin demokrat

uzaktan goren seni,
adam saniyor.
senle sohbet, zaman kaybi
herkes anliyor.

hicbir lafin altinda kalmaz,
bulur bir yorum.
eskiden kizardim, $imdi
cok guluyorum..

aaaah, $a$kin demokrat

kizma sakin, dinleyince
bizim bu $arki.
ba$ka $arkilardan anam,
yoktur bir farki.

senin icin ne soylesek,
lafta kalirdi.
oduna anlatsak inan,
adam olurdu.
15 Ekim 2005 18:04   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Şahsımca güvenilmeyen insanlar.
8 Şubat 2006 00:52   mesajın adresini al  

güven
güven
aptal topluma demokrasi gerekmez dimi ama türk milleti zekidir.
8 Şubat 2006 00:59   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
tdk kurumundan gectigimiz sene meclisteki milletvekilleri icin bir teklif sundular. TRT ile ortak yuruyen bir calisma olacakti, diksiyon-guzel konusma ve iletisim dersi. hem de en uzman kisilerden hem de ucretsizdi.

ne oldu biliyor musunuz?
reddettiler:))

bogurmeyi tercih ediyorlar, bogurerek anlasmak da bir sanat gerci. ayri bir yetenek o.

allah in ayilari... (hepsi degil birkaci muhtesemdir hastasinim 2-3unun, geri kalanlarin tumu allhin ayisi sifatina cuk oturmaktadir)
16 Mart 2007 14:13   mesajın adresini al  

manas
manas
Milletvekili adaylarının
suç dosyası kabarık

Yüksek Seçim Kurulu'nun, 3 Kasım seçimlerinde yarışacak adayların kesin listesini Resmi Gazete'de ilan etmesiyle birlikte, ortaya çarpıcı bir tablo çıktı. Seçimlere katılacak adayların dörtte birinin sabıkalı olduğu anlaşıldı. Hem de hırsızlık, adam dövme, dolandırıcılık ve tecavüz gibi suçlardan.

Türkiye tartışmaların gölgesinde seçime gidiyor. Seçmen eğer bir aksilik olmazsa 3 Kasım'da sandık başına gidecek. Seçmenin oy vereceği adaylar da kesinleşti. Ve kesinleşen isimler dikkat çekici bir tabloyu ortaya koydu; Adayların dörtte biri sabıkalı.

Sabıkalı adayların işledikleri suçlar ise şunlar. Adam öldürmek, darp, adam dövme, tecavüz, karşılıksız çek, sahtecilik, dolandırıcılık, hırsızlık, trafik suçları ve gasp.

Kaç milletvekili adayı, hangi suçtan sabıkalı sorusunun yanıtı ise henüz yok. Çünkü YSK bu yönde çalışma yapmadı. Ama aday olmalarına izin verilenlerin dörtte birinin sabıkalı olduğu tespit edildi.

Yüksek Seçim Kurulu yaptığı incelemede 60 adayın sabıkası nedeniyle seçimlere katılmasına vize vermedi. İzin verilenlerse suçları ya affa uğradığı ya tecil edildiği ya da memnu hakları iade edildiği için seçime girmeye hak kazandılar ve seçilirlerse milletvekili olarak Meclis'te yerlerini alacaklar.

bana bir forward mail gelmişti onu da akşam koyarım rakamlarla vekillerimizin suç dosyası:((yazık hakkaten yazık bu ülkeye..
16 Mart 2007 14:27   mesajın adresini al  

manas
manas
MECLİSİN ÜÇTE BİRİ

Dokunulmazlıkları nedeniyle hakim karşısına çıkarılamayan ve aralarında Susurluk sanıkları Mehmet Ağar ve Sedat Bucak'ın da bulunduğu bu milletvekilleri, yeniden seçilemezlerse yargılanacak.

Meclis'te hakkında fezleke düzenlenen milletvekillerinin sayısı 146. Fezleke, yani dosya sayısı ise 239. Meclis 4 yıl içerisinde sadece Van milletvekili Mustafa Bayram'ın dokunulmazlığnı kaldırdı, diğer milletkilerine ise dokundurtmadı.
16 Mart 2007 14:31   mesajın adresini al  

evinénşikesti
evinénşikesti
benim param olsa....birazda kafamı sallasam ...tabi tabi..emredersin başkanım desem...benim bu kadar oyum var desem.(sanki koyunlarım var gibi) hemen vekil adayı yaparlar...dikkat etiniz mi? hiç bir nitelik yok..bilgi ,birikim ,bilimsel kariyerde yok...tabi bazıları hariç ...onlarda vitrinlik...
ah ah nerde o insani temeller baz alınarak belirleme yapılacak günler....
17 Mart 2007 17:46   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Senin bu mesajın tam 301. maddeye giren su. içeren mesaj...

İşte eleştiri ile hakaret arasındaki fark forumunda bunları kastettik. Sen bir milletvekili görsen böyle ayı mayı diyebilir misin bilemiycem? Derim diyosan beraber gidelim meclise de bakalım ne diyceksen?

2-3 değil daha fazlası iyidir belki bi kısmı da kötüdür sana göre ama üslubuna dikkat etmen gerek bence:S

passi demis ki:

tdk kurumundan gectigimiz sene meclisteki milletvekilleri icin bir teklif sundular. TRT ile ortak yuruyen bir calisma olacakti, diksiyon-guzel konusma ve iletisim dersi. hem de en uzman kisilerden hem de ucretsizdi.

ne oldu biliyor musunuz?
reddettiler:))

bogurmeyi tercih ediyorlar, bogurerek anlasmak da bir sanat gerci. ayri bir yetenek o.

allah in ayilari... (hepsi degil birkaci muhtesemdir hastasinim 2-3unun, geri kalanlarin tumu allhin ayisi sifatina cuk oturmaktadir)

17 Mart 2007 21:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009