ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Uğur Dündar’ın sunduğu, Arena Özel programında, gündemle ilgili son gelişmeler ve cumhurbaşkanlığı seçimi hakkındaki soruları yanıtlayan Başbakan Erdoğan, Hürriyet yazarı Bekir Coşkun’un köşesindeki ‘O benim 'cumhurbaşkanım' olmayacak...’ yazısı için sert konuştu.
Erdoğan, isim vermeden ‘Geçen gün bir gazeteci arkadaş Abdullah Gül’ün seçilmesi durumunda ‘Benim Cumhurbaşkanım olmayacak şeklinde yazı yazdı. O arkadaşa diyorum ki, o halde bu ülkenin vatandaşlığından çık. Bu memleketten git. Gittiğin yerdeki cumhurbaşkanına ‘cumhurbaşkanım’ de. Hizmet alırken bir ayrımcılığa uğruyor musun? Uğramıyor musun. O zaman bunu demeye hakkın yok. Sen bu kurumların başın reddedemezsin. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı senin cumhurbaşkanın, Başbakan da senin Başbakanındır’ yanıtını verdi..
21 Ağustos 2007 00:57
witchontheroof
allam ya adam bak ülkeden de kovmuş anasının çiftliği zannediyor herhalde. ama ona burda kovboyluk yaptıranlar utansın.
ben unutmuşum ya tayyibin arenada olacağını hemen açtım tvyi bitmedi inş. :S
21 Ağustos 2007 01:04
gregory house
zaten soluyorduk bunu..
bugun ona buna çeşitli şekillerde ananı da al git işini bırak git gibi yaptırımlar uygulanabiliyo sozler soylenebiliyosa;
hizmette ayrıcılıga ugradıgım halde cumhurbaskanım değil dedigim için;
bana da s....r ol git derler..
121 Ağustos 2007 01:10
cizıs
witchontheroof demis ki:
allam ya adam bak ülkeden de kovmuş anasının çiftliği zannediyor herhalde. ama ona burda kovboyluk yaptıranlar utansın.
tabi cnm annesinin ciftligi buralar, butun hersey bunun.. o yusden satiolarya herseylerini..
21 Ağustos 2007 01:14
witchontheroof
ya kanal d de değil miydi ?
bitmiş be ofss..
21 Ağustos 2007 01:15
**mephisto** ®
yaw bisi dicem,bu adam (rte) MHP ye mi gecti?
aklima ya sev ya terket lafi geldi..
gerci MHP onu partiye almayacak kadar sereflidir die tahmin ediorum...
Türküm,Kemalistim,Türkiye Cumhuriyeti vatandasiyim ve ABDullah benm de Cumhurbaskanim olmayacak,benim vatandasliktan cikmami isteyecek sahsiyet hele bi kez bile Türküm diyemeyen,Laikim diemeyen bi sahsiyetin bunu benden istemeye yuzu olmaz.(var mi ya onu da bilemeiorum...)
21 Ağustos 2007 01:23
kafamagöre
witchontheroof demis ki:
ben unutmuşum ya tayyibin arenada olacağını hemen açtım tvyi bitmedi inş. :S
anasının mı bılmem ama kendı malı gıbı satıp durmasından bellı :)))
21 Ağustos 2007 01:27
souvereign jr.
anca bağırıp çağırırlar git derler... sen gitsen de kurtulsak be tayyip...
21 Ağustos 2007 01:28
boo
konuşturmayın rte yi iyice geriyor insanları hakkakten bi gitseler de kurtulsak şunlardan sıktılar iyice...yok secimdi yok cumhurbaşkanıydı yok abdullah güll yok arınçın çıkıp sağa sola laf atması...seçim sonuçları belli olduğu gece hani herkese sağduyu çağrısı yapıordun hani uzlaşma diordunn ne oldu dayattın yine kendi adamını cumhurbaşkanı diyee...o akp nin cumhurbaşkanı türkiyecumhuriyetinin değil...mecliste bile akp den başka kimse destek vermedi gül e eeeeee bu nasıl türkiyenin cumhurbaşkanı anlamadım ben bunu biri izah etsin bana bakimmm ...
21 Ağustos 2007 01:38
hayali
ey abdullah gül'ü abd adamı olmakla suçlayan zihin yapısı şöyle yazdırıyorsun hatta sana sahip olanlara ABDullah,
gül'ün bu ikinci cumhurbaşkanlığı adaylık sürecinde abd'nin resmi tavrı nasıl olmuştur bize ondan bahsetsene..
21 Ağustos 2007 01:39
boo
Başbakan Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi konusunda tam anlamıyla bir uzlaşma gerekmediğini, Anayasa'nın 276 oy şartının yeterli olduğunu söyledi...güler misin ağlar mısn...niye o zaman uzlaşı arayacağız diyorsunuz onu anlamıyorum
ne yaman çelişkii
21 Ağustos 2007 01:55
fresya
Bu rte denen başbakan seçimlerde Oy vermeyenler sizleride anlıyorum ferah olun demişti......ama demekki Bekir Coşkunun sözlerini anlayacak olgunlkta değil.....gerçi çoğunluk ampülcü fakat herkez Gülü sevmek zorunda değil....
demekki RTE de o olgunlukta değil......
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13683
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.