ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  paraşütü açılmayan bir kişi, 1200 metreden yere ça
kurtulmak ucmak olmek parasut
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

fresya
fresya
1200 metreden düştü ölmedi

İlk kez paraşütle atladı ancak paraşüt açılmadı. 1200 metreden yere çakıldı.
Slovakya'nın orta kesimlerindeki Lucernec yakınlarında, paraşütü açılmayan bir kişi, 1200 metreden yere çakılmasına karşın ölmedi.

Pravda'nın internetteki sitesindeki (www.pravda.sk.) haberde, 33 yaşındaki adamın, kalçası dahil vücudunda çok sayıda kırıklar olduğu, ancak hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Haberde, ilk kez atladığı ve deneyimsizlikten yedek paraşütünü de açamadığı sanılan adamın, şans eseri spiraller çizerek düştüğü ve bunun da düşme hızını azaldığı, bu yüzdende hayatta kalabildiği kaydedildi.

Helikopterle en yakın hastaneye kaldırılan acemi paraşütçünün, eşinin gözleri önünde yere çakıldığı ve şokta olduğu, bununla birlikte başına neler geldiğinin bilincinde olduğu belirtiliyor.
kaynak: www.gazeteoku.com
~ 384 gün   mesajın adresini al  

aynen_kanka
aynen_kanka
öldürmeyen allah öldürmüyo :))

darth varyok©
darth varyok©
paraşütü açılmayan bir kişi, 1200 metreden yere ça... ? sırf devamını öğrenmek için bile açılıp okunur başlık.

[[*ceren*]]
[[*ceren*]]
wah wahh..

eligible bachelor
eligible bachelor
paraşütü daha önce toplayana adamın mallıığı yüüznden gidiyomuş valla herif, paraşüt işine merakı olan bi arkadaşım demişti paraşü açılmamasının en önemli nedenlerinden biri daha önce açıldıında doğru şekilde toplamamaktır diye

sphinx®
sphinx®

jacobien
jacobien
enterasan cidden haati teklikesi bulunmaması
kader kısmet dedikleri bu işte adamın ayagı kaysa düşse ölüyo bişi oluyo bu serefsizde 1200metreden düşmüş alah allah

kafamagöre
kafamagöre
takdiri ilahi

ulan ben 2 metreden düşsem ölürüm mıllet 1200 metreden ölmüyo amk ya

*lokum*
*lokum*
tedbir olarak şemsiye almış yanına belki de... :P

baş rahip
baş rahip
-ipi çeksene len

-.......

-duymuyorum

-(paldır küldür)abi paraşüt açılmadı

-haaa....

p@ş@
p@ş@
vay mal bir şansı vardı onuda bunamı harcamış

skydiver
skydiver

eligible bachelor demis ki:

paraşütü daha önce toplayana adamın mallıığı yüüznden gidiyomuş valla herif, paraşüt işine merakı olan bi arkadaşım demişti paraşü açılmamasının en önemli nedenlerinden biri daha önce açıldıında doğru şekilde toplamamaktır diye

hocam ben 6 yıllık paraşütçüyüm ve paraşütünü çok kötü katlayan insanlar gördüm ve bizamanlar bende uçağa yetişebilmek için resmen tepe tepe katlıyodum ama paraşüt hep açılıyodu.bu olaydada paraşütçünün acemi olmasından kaynaklanıyor çünkü paraşütü düzgün pozisyonda açmıyor ve paraşüt açılırken paraşütçüye dolanıyor.yani katlayanın hatası değil.katlayanın hatası bile olsa yine kendi hatası olmuş oluyo çünkü herkez kendi katladığı parşütle atlıyor....
~ 344 gün   mesajın adresini al  

erk@n
erk@n
inşallah sakat kalıp keşke ölseydim demez..
~ 343 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008