ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
Avrupa kentlerindeki yaşam kalitesi araştırıldı
kent avrupa yasam kalitesi
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

e = m . c²
e = m . c²
AB Komisyonu İletişim Genel Direktörlüğü’nün “Gallup Macaristan”a yaptırdığı “75 Avrupa Kenti Arasında Yaşam Kalitesi Algılamaları” başlıklı anketin “Kentte yaşamaktan duyulan tatmin” bölümünde, Ankara 59’uncu, İstanbul ise sondan üçüncü oldu.

haberin devamı için tıklayınız: http://www.ntvmsnbc.com/news/417346.asp
 1   ~ 369 gün   mesajın adresini al  

avicenna
avicenna
ankara şu ara istanbuldan da beter bi durumda
~ 369 gün   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
aboooo
hanı dunya kentı ıstanbul nerdesın ??????????
~ 368 gün   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
Paran varsa İstanbul tam bir cennettir...ama paran yoksa cennet içinde cehennemi yaşarsın istanbul'da...

birde paranın çare olmadığı yer vardır...insanları bir damla suya muhtaç bırakılmıştır..başkent Ankara'dır orası...
 2   ~ 368 gün   mesajın adresini al  

tohunç
tohunç
oof of :) diyarbakırda evler ucuzmuş lan :D

diela
diela
istanbul melek yüzlü şeytan bence...

hayali
hayali
istanbul içinde de bir tatminlik araştırması yapılırsa hisarüstü sonuncu olur..

eligible bachelor
eligible bachelor
ankaranın bazı semtlerindeki yaşam kalitesi bence avrupadaki çoğu şehri sollar, örneğin çayyolunda oturuyosanız gecenin 12sinde rahat rahat kız-erkek arkadaş grubunuzla dışarda dolanabilirsiniz sizi rahatsız edecek tek şey sokak köpekleri ki bu aralar o da azalmış baya dikkat ettim, ama benim gibi balgat-öveçlerde oturuyosanız saat 11den itibaren bırakın dışarda dolaşmayı evinizde cam kenarlarında durmanız bile ölümünüze sebep olabilir bi yerlerden seken serseri kurşunlar nedeniyle ... avrupada da amerikada da bu böyle bazı semtlerde huzurla gezersin istediin saatte bazısında yerinden kımıldayamazsın bence bu tip araştırmalar çok sağlıklı deil

sphinx®
sphinx®
her gece yatmadan önce hisarüstüne sövüyorum

hayali demis ki:

istanbul içinde de bir tatminlik araştırması yapılırsa hisarüstü sonuncu olur..

aslan67
aslan67
rusların yazdığı bazı maddelerin doğruluğunu görmüş olduk bu vesileyle..

elkordobes
elkordobes
yaşam da değil belki ama ölüm tehlikesi olarak ilk sıralarda olduğumuz olası hangimiz tiyatro yada opera ya baleye gidebiliyoruz bütün bunlar çook önemli hadi bizler gidiyoruz belki ama diğer inasanlar bi haber daha adını bile duynmamaış olanlar mevcut.tüm bunlar insani kalite ve gelişim için önemli şeyler.

baş rahip
baş rahip

eligible bachelor demis ki:

ankaranın bazı semtlerindeki yaşam kalitesi bence avrupadaki çoğu şehri sollar, örneğin çayyolunda oturuyosanız gecenin 12sinde rahat rahat kız-erkek arkadaş grubunuzla dışarda dolanabilirsiniz sizi rahatsız edecek tek şey sokak köpekleri ki bu aralar o da azalmış baya dikkat ettim, ama benim gibi balgat-öveçlerde oturuyosanız saat 11den itibaren bırakın dışarda dolaşmayı evinizde cam kenarlarında durmanız bile ölümünüze sebep olabilir bi yerlerden seken serseri kurşunlar nedeniyle ... avrupada da amerikada da bu böyle bazı semtlerde huzurla gezersin istediin saatte bazısında yerinden kımıldayamazsın bence bu tip araştırmalar çok sağlıklı deil

katılıyorum....9 yıl cebeci de oturdum ben...olağanüstü hiçbir olay -gece için-
olmadı......gündüz hırsızlık olaylarını saymıyorum onlar her semtte var.....ankara nın fena bir yer değil.....hatta güzel de diyebilirim......fakat atraksiyon insanlardan kaynaklanır biraz da.....insanlar çalışmaya odaklı oldukları içinde mekanları da kendini buna ayarlamışlar.....

elkordobes
elkordobes
yaşam değil de ölüm kalitesizliğinde birinciyiz hangi ülkede ölüm bu denli kol geziyor anlaşılr gibi değil maça git silahlar konuşur git yolda yürü düğün alayı kurşunlar bayrma olur syran olur silahlar konuşur hep birileri ölür ama ahlanır yine bişey olmaz bence türk halıkı katilleri tutuyor silah sıkan tiplaeri seviyor.
~ 367 gün   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik manyak

e = m . c² demis ki:

Paran varsa İstanbul tam bir cennettir...ama paran yoksa cennet içinde cehennemi yaşarsın istanbul'da...

birde paranın çare olmadığı yer vardır...insanları bir damla suya muhtaç bırakılmıştır..başkent Ankara'dır orası...

elemanın dedigi gibi. P.V=n.R.T ( pezevenk nurettin olanından degil :-)
 1   ~ 367 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008