| |
psikolojik manyak
|
kadıköy'de yedim, sordum aynı cevap. taksim'de sordum aynı cevap. deneyi sonuca baglamak icin edremit'e gittim sordum aynı cevap... bodrum'da bile aynı cevap :S kafayı yiyeceğim, bunları 1000 er kişilik gruplar haline mardin'de organize edip yurdun dört bir yanına salan bir şebeke mi var yoksa?!?!?
midye yerken midyecilere ''mardinli misin'' die sormayın, ''mardin'in neresindensin'' diye sorun!!! neden bütün midyeciler mardinli ya :-? tamam nereli oldukları önemli degil yurdumun insanı herkes de, neden özellikle mardin ?
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
mardinin midyesi meşhur aaa ayıp sana...
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
aaa yuhh mardin midyesiii iyiymiş... ben midyenin en çok da izmirin sanırdımm
ahh izmir yine kandırdın benii:)))))))
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
zeynep üzüleceksin hatta hayata bile kahredebilirsin ama izmirdeki midye bile izmirin değil...
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
psikolojik manyak
|
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
dohtur bey
|
evt ya geçen bodrum bitez de bi kerede 48 tane yedim satıcı mardinliydi adıda diyar dı sordum soruşturudm onların aileden 6 kişi bu işi yapıyomuş diğerleri kesin akrabadır herhalde olsun ya bol limonlu güzel gidiyo :)
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
anisakis
|
evet izmirdeki midye de mardinden geliyo arkadaşlar..
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
mafyası mı var acaba bu işin :l
ben de duymuştum mardin-midye ilişkisini
bir de her yerde yememek lazım aslında
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
cizıs
|
bursada tanidigim 2-3 tane midyeci war hepsi mardinli, ayrica antalyada da cok fazla karsilastim mardinli midyeciyle
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
konuyla alakası yok ama midye deyince hep yaptığım gaf gelir aklıma :D
arkadaşlarla içtiğimiz birgün , midyecide midye yemeğe gideriz. yedikten sonra benden midyeciye bomba gibi bi soru gelir:
Abi bu midyeler içinden pilavla mı çıkıyo? :D
bu arada sorduğum midyeci de mardinliydi. ele geçirmişler demek ki bu sektörü.
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
lithium
|
sevio olsam sadece lezeeti ile ilgilenirdim heralde..
banane nereli olduğundan:)
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
|
sağlık olsun be yawrum:D
dreamworks® demis ki:
zeynep üzüleceksin hatta hayata bile kahredebilirsin ama izmirdeki midye bile izmirin değil...
|
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
psikolojik manyak
|
bence sadece lezzetiyle degil, nerede cıktıgıyla nasıl yapıldıgıyla da ilgilenirdin ;-) anlatamıyorum, yaşanır
|
|
~ 376 gün
|
|
| |
|
didimdeki öleydi desenee:) ama amca açıp açıp limonumu özenle sıkıp verdii eliyle besledi beni:P
|
|
~ 376 gün
|
|
| |