| |
damageerror~assesbrb
|
uzun zaman önce almış olduğum rock'n coke kamp biletlerini (2 tane) satıyorum. almak isteyenler mesaj atsınlar bana lütfen.
|
|
~ 384 gün
|
|
| |
aynen_kanka
|
nasi yane sadece kamp biletlerini mi satiyon
dalgami geciyon :))))
|
|
~ 384 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
kamp bileti demek, çadırınızla geldiğiniz takdirde konser alanında yatılı kalabilme imkanına sahip olmanız demektir. git gel yapmanıza, ya da araba köşelerinde uyuklamanıza gerek kalmaz. sabah kalkar festival alanında dolaşır, konserler başlayınca da müziğinizi dinlersiniz.
|
|
~ 384 gün
|
|
| |
damageerror~assesbrb
|
evet açıklamış herşeyi.
varyok© demis ki:
kamp bileti demek, çadırınızla geldiğiniz takdirde konser alanında yatılı kalabilme imkanına sahip olmanız demektir. git gel yapmanıza, ya da araba köşelerinde uyuklamanıza gerek kalmaz. sabah kalkar festival alanında dolaşır, konserler başlayınca da müziğinizi dinlersiniz.
|
|
|
~ 384 gün
|
|
| |
aynen_kanka
|
biliyorum ne oldugnu tabiki de sanimiyorum ki elindeki bilete birinin ihityaci olsun alan adam ikisini birlikte almistir buyuk ihtimalle
|
|
~ 384 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
birini satsa bile kardır... özellikle kapıda, 2-3 katına almaya razı kişiler oluyo, diğer biletin parasını bile çıkarabilir :D
|
|
~ 384 gün
|
|
| |
damageerror~assesbrb
|
ya o kadar eşyayla kapıda bilet bekleyen olur mu bilmiyorum açıkcası.
|
|
~ 384 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
oluyo :D yanlış hatırlamıyosam oluyo, hatta sırf içeri girebilmek için kamp bileti bile olur diyenler var, çadırı olmadığı halde.
|
|
~ 384 gün
|
|
| |
bad religion
|
|
|
~ 383 gün
|
|
| |
.pandora
|
rockn coke kamp bıletlerı 110 ytl
|
|
~ 382 gün
|
|
| |
damageerror~assesbrb
|
|
|
~ 382 gün
|
|
| |
sera
|
|
|
1 ~ 381 gün
|
|
| |
four leaf clover
|
|
|
~ 381 gün
|
|
| |
lazzy
|
110 cok kaca bırakırsın en son :))
|
|
~ 380 gün
|
|
| |
banshee
|
Hemen hemen herkes biletlerini satmaya başlamış. Msn listemde hele satan satana... Ne oluyor ?
|
|
~ 380 gün
|
|
| |