ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Bahçesehir Universitesinden Ilginc bir Anket
gunah mayo bahcesehir akp anket
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

_volkan_
_volkan_
Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yılmaz Esmer, 22 Temmuz seçimleri sonrasında seçmen davranışı ve tercihlerini bir araştırmayla ortaya koydu

~ 384 gün   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Anketi dogru farzedersek eder..
Gotum tutustu :) Millet Dinci oldugundan falan degil, ekonomik istikrar, mazlum rolu vs.. icin AKP ye oy verdi diyoz, ama %83u mayoyaya gunah diyebilecek zihniyette..

Yanliz cok ilginc bisi var ankette, Mayo'ya gunah diyen zihniyetin %40i, din isleri ile dunya gorusleri birbirinden ayrilmali demis.. bu nasil bir celiskidir

Anlamadigim bir baska sey, Mayoya gunah, Laiklige hayir diyebilen %15lik bir CHP secmeni, niye CHP ye oy vermis. sembolunu sevdigi icin mi?

Bi baska sey, Oruc tutmuyo diye milleti doven MHP zihniyeti, lokantalar ramazanda acik kalmis demis.. ciddi bi evrimlesme var gibi..ama yine bu kesim mayoya gunah demis.. bunlar mehter takimindan da beter. 1 adim ileri, 2 adim geri :)

Yok yok bence bu anketi kim yaptiysa kesinlikle sicmis ya da sallamis, ozellikle AKP secmeninde ciddi bi celiski var
Yok sallamadiysa.. Ulan plajlarda mayosuz hatun yoksa neyine gidek ki denize..
 1   ~ 384 gün   mesajın adresini al  

eligible bachelor
eligible bachelor
araştırmayı yaptıı yere göre deişir bence bu anketin sonuçları,mesela ankarada balgat keçiören ve gecekondu semtlerine git bundan daha sert sonuçlar bile alırsın ama çayyolu, oran gibi semtlere git o oranların hepsi tersine döner, anketin nerelerde yapıldıı belirtilmemiş o nedenle ben çok sağlıklı bulmuyorum

aynen_kanka
aynen_kanka
tamam anket pek sağlıklı değil ama akp ye oy veren yine heryerde aynı
burda ayırmışlar akp chp mhp diye
sonucta yıne onları baz alarak anket sağlanacak...

seraphic
seraphic

insanların oturduğu yere göre sınıflandırılmasını,düşünce tarzlarının oturdukları yere göre şekil aldığı düşüncesine katılmıyorum her ne kadar sağlıksız deseniz de bu daha da sağlıksız bi saptama...

saygılar...

eligible bachelor demis ki:

araştırmayı yaptıı yere göre deişir bence bu anketin sonuçları,mesela ankarada balgat keçiören ve gecekondu semtlerine git bundan daha sert sonuçlar bile alırsın ama çayyolu, oran gibi semtlere git o oranların hepsi tersine döner, anketin nerelerde yapıldıı belirtilmemiş o nedenle ben çok sağlıklı bulmuyorum

3   ~ 384 gün   mesajın adresini al  

eligible bachelor
eligible bachelor
insanların oturduğu yere göre sınıflandırılmasını,düşünce tarzlarının oturdukları yere göre şekil aldığı düşüncesine katılmıyorum her ne kadar sağlıksız deseniz de bu daha da sağlıksız bi saptama...

saygılar...

kusura bakma ama bu böyle, benim yapabileceğim bişey yok, sınıflandıran ben deilim o sınıflar kendi kendine oluşuyo zaten belli bi süre zarfında

kapsül
kapsül
anlıyamadığım nokta cumhurbaşkanının dindar olması önemli mi sorusuna %60 evet yanıtı gelmiş.....bize ne ki adamın/kadının dininden?din devleti mi ki burası yöneticilerin dini tartışma konusu oluyo?

lithium
lithium
volkan senin motor artık bunları düşünmekten su kaynatacak.. sen bi süre tatile çık:)

sphinx®
sphinx®
bu anket ortalığı çok karıştıracak :D

gregory house
gregory house
once milliyet ayrımcılııgı sonra ırk sonra din şimdi de sıonıf ayrımcılıgı normal karşılanıyo canım ulkemde..

bahçeşehir universitesinde okuyan herkes janjanlı evlerde luks mahallelerde mi oturur?

yada dine bakışla oturulan yerin cebindeki paranın alakası mı vardır? ben bi suru bmw suren karaçarşaflı goruyorum mesela..

verilen sonucların yapılan araştırmanın butun sonucları olup olmadıgını bilmeden zaten net bi yorum yapılamaz o konuda soleyecek bişey yok..

ama hiç deilse eleştrilerimizi yaparken insanların eşit olduguna saygı gosterelim.. ayrımcılık unsurları içeren sınıflandırıcı ifadelerden kaçınalım..

kafamagöre
kafamagöre
bunun dınle alakası yokkı mayoyla gırmek gunah tabı helalın olmayan bırı vucudunu goruyoo gunah ama bu engellenmez bu yanlıs bır zıhnıyette degil

insanınn dındar veyaa ateıst olması ne kadar onemlı sıızın ıcın yaa vatanı satmasın ınsanları huzur ıcınde tutsun yetmesmı*???

*lokum*
*lokum*
ehuehuehue, sallamasyon bişi işte... komik olmuş saol.. ;)

thuringwethil
thuringwethil
Mayo günahmış, çıkarın çıplak giriyoruz

kafamagöre
kafamagöre

thuringwethil demis ki:

Mayo günahmış, çıkarın çıplak giriyoruz

ne kadar komıksın yaa banada sacma gelıyoo ama dınımıze göre mahrem yerını gostermek günah arkadsım ...

psikolojik manyak
psikolojik manyak
o degilde halen böyle din üstüne yapılan anketler kadar aptalca birşey olamaz

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008