ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Vallahi arkadaslar bana kalirsa evet..
Neden diye soracak olursaniz..
Tezimi söyle örneklendireyim.
1.si tamam abazadan tanim etrafi kesmek erkegin gözünün icine yiyecek gibi bakmaksa bu konuda cok hassaslar o ayri bir mesele..
Fakat gel gelelim kizlarimizin bir cogu cok secici davrandiklarindan (nasi olsa erkek cok ve hepsi abaza hesabi) aylarca hatta yillarca yalniz takilan kizlar var bu kizlara sirasiyla aile baskisindan dolayi erkek arkadasi olamayan vekendine laik bir erkek begenemeyen kizlarimizi da eklersek ortaya kizlarin yarisindan fazlasinin da ciktigi olmadigi ortaya cikiyor ( eger istenirse kantinde arastirma yapilabilir)..
nese efendim konumuza dönecek olursak, uzun süre kimseyle cikmamis olan kizlarimiz solugu kendilerine gelen hazir mesajlar ve cok güzelsin sexysin , msnin varmi gibi mesajlarla kendilerini tatmin edebilecekleri arkadaslik sitelerinde ( ki 10 kizdan 8 inin yonja daki üyeliginin sebebi budur ) aliyor, yadaolurda bi sevgili bulursa bütün marifetlerini zavalli cocugun üzerinde sergiliyor.
engin deneyimlerim ve tecrubelerimle türk kizlarini , diger irklarin kizlariyla karsilastiracak olursak ben acik bir fark göremiyorum,ayrica avrupali kizlarin yedigi her halti yiyo bir cogu ( sevgilisinin evinde yatip kalkma , beraber tatile gitmeler vs vs..) he ben bunlarin yanlis mi dogru mu oldugunu tartismiyorum,ama ortaya cikan sonuc bize abaza diyen türk kizlari abazanin ta kendisidir =)
not:ortakantini bu tür muabbetleri rahatca edebildigimiz icin seviyorum..
he fazla rahat olmus diyen varsa konuyu kaldiririz;)
2217 Ağustos 2007 03:19
kretzsche
ya ne yazdığını okumadım ama ozancanın böyle başlık açtığına bakmayın aslında süper bir arkadaşımızdır kral çocuktur =)
117 Ağustos 2007 03:22
tohunç
abaza tabiki, önde gideni hemde, çirkinler ya o yüzden abazalar bence. alkışlıyorum bu ara başlığı :)
17 Ağustos 2007 03:22
aslan67
bu muhabbetin sonu karakolda biter:)
117 Ağustos 2007 03:23
kretzsche
hayır yani başlığı görüp haymnkym yine kim açtı böyle dingo bi başlık diye bakayım dedim bi baktım zncn kardşeim açmış =)
217 Ağustos 2007 03:23
tebessümüklü-t & t
hepimiz abazayız hepimiz kızız :) hadi al benden de bi alkış :)
217 Ağustos 2007 03:23
zncn
sagolun yalniz gaza gelmeyelim :D
yarin yine kedi uzanamadigi ete mindar der lafiyla gelmesinler zaten baska laflari da olamaz :D
17 Ağustos 2007 03:24
tohunç
abi türk kızlarıda yiyo o bahsettiğin naneleri tek fark bizimkilere sor hiçbiri ben yiyom demez, hepsi namus abidesi.
daha kızlar yazmadı biraz gülüp eğlenelim bari onlar gelmeden:D
17 Ağustos 2007 03:24
t.j
ben hepinizden daha abazaym
çünkü ben bir inşaat müh öğrencisiyim :Pp
317 Ağustos 2007 03:24
tebessümüklü-t & t
başlıkta bi hakaret göremedim sadece mizah kısmıyla ilgilenirsen eylenceli bile olur hoş geyikte açılmış bence güzel he sadece abaza terimi gitmemiş ama içeriği anlamak lazım ..
17 Ağustos 2007 03:25
tohunç
ulaşılmıcak neleri var yahu mesajlar tuşu var bak sağ üstte al ulaştın :)
zncn demis ki:
sagolun yalniz gaza gelmeyelim :D
yarin yine kedi uzanamadigi ete mindar der lafiyla gelmesinler zaten baska laflari da olamaz :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13573
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.