ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
yıllardan 84.
günlerden ağustos'un 15'i...
saat 21.30 suları...
kavurucu sıcaklık, ayaza dönmüş... gecenin karanlığı örtmeye başlamış ortalığı, usul usul...
tok vuruşlar yırtıyor geceyi aniden, peş peşe...
kalleş kaleş sesi duyuyor memleket, tarihinde ilk kez.
eruh basılıyor...
Bugün 15 Ağustos. Bebek katili, 30.000 insanımızı katleden hain PKK'nın ilk silahlı saldırısı olan Şemdinli ve Eruh baskınlarının yıldönümü. Bu topraklardaki en kanlı isyanın da başlangıç tarihi. O zamanlarda 3.5 eşkıya, mekap giyen gençler olarak anılan Apo'cular bugün tüm dünya devletleri tarafından beslenen , yeryüzündeki en kanlı terör örgütlerinden birisi. Aynı zamanda eruh'taki baskın, karakol nöbetçisi süleyman aydın'la ilk şehidimizi verdiğimiz baskındır.
Bu günü terör örgütü yandaşı olan hainler kuruluş günü olarak kabulş ederler ve kutlarlar. Her yıl bu tarihte PKK'nın da silahlı saldırıları hız kazanır.
(2) 15 Ağustos 2007 00:55
tohunç€yll
dtp yide yazmış oraya hemen :) genelkurmayım benim
(1) 15 Ağustos 2007 01:01
çau bella
bunlar şerefsiz oğlu şerefsiz topunu yakıcaksın a.q bunlara ne acıması yaaa!!!
15 Ağustos 2007 09:31
no control
oraya dtp nin koyulmasındaki amaç nedir acaba?????
hangi akla hizmet yazıldı?
(1) 15 Ağustos 2007 14:00
seytan ucurtmasi
abi adam dtp yi terör örgütü olarak gördüğü için yazmıştır.gayet açık salında..
(2) 15 Ağustos 2007 14:03
no control
genelkurmay kafası oluyo sanırım bu....malum halkın tepkisini koyması istenmısti...ve koymuslardı....
sonra çıkıpta kımse demokrasıden bahsetmesinj...
(1) 15 Ağustos 2007 14:22
çau bella
abi pkk ya ne demokrasisi allah aşkına yapmayın boş işler bunlar adamlar meclise girdi die onları nie ayrı tutyosunuz dtp de bir pkk kuruluşudur bu okadar açık ki bakınız sebahat tuncel bu mu demokrasi apo içerden emir yağdırsın sizde demokrasi diyin!!!
15 Ağustos 2007 14:42
tohunç€yll
bu yaklaşımızla sadece terörü daha da azdırırsın, elinizde altın gibi bir fırsat var, kürt kesiminin uzlaşmacı trafı ile uzlaşma şansı, ama siniz gibi kafatasçılar olduğu sürece şu başlığı açan çakal kasa comandante aslen genelkurmaylar olduğu sürece daha çok baskınlar olur şehitler gelir.
(1) 15 Ağustos 2007 14:48
no control
zaten suanki pkk ile yapılacak bişey yokur...şuanki pkk amerikan güdümündeki bir partidir...yani verilecek bazı şeylerle tamamen bitecektir...artık yapacak politikaları kalmamıstır...ancak bundan sonrada yeni oluşumlar ortaya çıkacaktır...pkk'de bu sekilde çıkmıstır...sen bu soruna çözüm bulamazsan asla bitiremezsin
(1) 15 Ağustos 2007 14:52
çau bella
ya kafa tasçı nedemek yaaa sen ne saçmalıosun arkadaşım dikkat et sözlerine!! ben birebir içinde bulunduğum şeyler hakkında konuşyorum duyduğum izlediğim gibi deil annadın mı??? bazen herşey gördüğün duyduğun gibi deildir...biraz içinde bulunup yaşamak lazım!!!
(1) 15 Ağustos 2007 15:12
tohunç€yll
ah ah bizim ne yaşadığımızı nerden biliyorsun şu 1
2. si sen nasıl bir yorum yaparsan öylesin denir bunda alınıcak bişey yok ki...
(1) 15 Ağustos 2007 15:16
çau bella
ya arkadaşım oturduğun yerden yorum yapmakla olmuo bu işler yaşaman lazım diorum da bunu istanbul da izmir de oturarak öğrenemezsin gidip oralarda birebir yaşaman lazım kasıt buydu msj yerine gider umarım!!!
15 Ağustos 2007 16:48
çau bella
yaşadım zaten arkadaşım yasadım bukadar mı kafan basmıo anlamak için!!!!
yaşamasam saten böle konuşmam!!
senin de anlaman için gitmen gerekyo diorum da nafile!!!
15 Ağustos 2007 17:09
$ahßaz mari.... =))
+1
istanblue/bosphorus demis ki:
yaşadım zaten arkadaşım yasadım bukadar mı kafan basmıo anlamak için!!!!
yaşamasam saten böle konuşmam!!
senin de anlaman için gitmen gerekyo diorum da nafile!!!
15 Ağustos 2007 17:14
çau bella
yok biz şehit mertebesine ulaşamadık maalesef!! şehit olanlarında ruhu şad olsun...yaşadığım yeride sölyim belki daha inandırıcı olur gerçi tohunc a söledim msj atıp ama sanada sölyim fark yok hakkari yüksekova hayatında gitmek istemezsin heralde!!!
(1) 15 Ağustos 2007 17:15
çau bella
problem deil wala korkum da yok he şehit olmaktan korkcak olsam zaten şu topraklarda 2 dk durma saygısızlığını yapmam şehit olanlara;)
(2) 15 Ağustos 2007 17:22
$ahßaz mari.... =))
adam zaten hakkaride yasıyorum dedi daa nereye gtsin?
15 Ağustos 2007 17:26
çau bella
yok yaşadım artık yaşamıorum:)git diosunda herşeyin wakti zamanı war önce bi yaşamayanları gönderelim bizede gelir sıra tekrardan...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13534
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!