o çocuklardan bazıları çakal olur ve karşısındaki büyüğü g.t eder...işte o anda büyüğün suratındaki yenilgiyi simgeleyen gülümseme beni benden alır...kahkaha krizlerine sokar...
lerneth demis ki:
bir de şey vardır,koca koca adamlar kadınlar böyle 3-5 yaşlarındaki çocuklarla konuşurken seslerini inceltirler,mıy mıy bi ses tonu..ufacık çocuk bakar mal mal suratlarına,yakıştı mı şimdi şu senin yaptığın tadında
15 Ağustos 2007 00:44
aslan67
bir de eğer çalıştığı okulun bahçesine girdiğinizde canavara dönüşen hademeler var..aq küçükken kabusuma giriyordu orhan cemal fersoy lisesi'nin hademesi..herif kel,2 metreydi..ne zaman girip maç yapsak,bir anda kulübesinden fırlardı..sanki kuşatma altındaymışız gibi kaçmaya başlardık..eve kadar takip ediyordu bazen:Dpuşt ya:D
15 Ağustos 2007 00:46
aslan67
okulda haylazlık yaptığımızda direk aileyi arayan müdürler ayrıca..bence en garip insanlar onlar..el kadar çocuğun yaptığı nedir arkadaş..nedir bu ispiyoncu ruh..kendi aranızda halledersiniz yahu:)
15 Ağustos 2007 00:47
chi sj
hahhahaha evet ayh canıımm oyy minicik pisicik bidi bidi falan diye severler aptal bir sırıtmayla..
çocuk yüz vermez mal gibi kalırlar:D
zaten çocuklarda küfür etmeye meyil bu gibi olaylardan oluşuyodur:)
15 Ağustos 2007 00:47
ruin
yine otobüslerde gözlemlediğim bir şey..
ortayaşlı kokoş teyzeler(ki bunlar muhtemelen kabul gününden dönmektedir ya da henüz gideceklerdir..) otobüste gözünün içine bakarlar inatla,resmen taciz ederler kalk da ben oturayım diye. sen oralı olmazsın,bu sefer başlarlar söylenmeye..saygısız gençlik filan..kaldı ki bizim otobüslerimiz ayakta yolcu almıyor,ee diğerine bin madem ayakta duramayacaksın.hem zorla kendilerini otobüse atıyorlar hem de ayakta kalınca söyleniyorlar.
15 Ağustos 2007 00:48
çılgın bi nick
uheh ben bu forumu çok sevdim ayriceeeeee eminim ki yüz ifadeleri çok güzel oluodur bunları okuyanların :)))
15 Ağustos 2007 00:48
sphinx®
sizinkiler iyiymiş abi..bizimkiler önce dövüp sonra arıyodu..sonra evde bide babam dalıyodu...
aslan67 demis ki:
okulda haylazlık yaptığımızda direk aileyi arayan müdürler ayrıca..bence en garip insanlar onlar..el kadar çocuğun yaptığı nedir arkadaş..nedir bu ispiyoncu ruh..kendi aranızda halledersiniz yahu:)
yaptığım en garip olay
mesela ağlıyorum diyelim,o sırada dünyada benimle beraber dünya üstünde kaç kişinin ağladığını düşünüyorum..
ya o da değil hakkaten çok ezik bir hareket,enteresan gerçekten:S:D
15 Ağustos 2007 00:51
ruin
hahahah tam da konuya uygun bir mesaj oldu bu :)
tıpkı benim şu an sırıttığım gibi:D
ben kimim¿ demis ki:
uheh ben bu forumu çok sevdim ayriceeeeee eminim ki yüz ifadeleri çok güzel oluodur bunları okuyanların :)))
15 Ağustos 2007 00:51
rus ruleti
ben küçükken böyle kız kovalayan diye yakıcı bir sey vardı belki hala vardır bilmiyorum mahallede durmuş diye bir çocuk vardı hep kavga ederdik nezaman çok tartışsak yakardı kız kovalayanı bende hep kaçardım onun olduğu yerden allahım ne aptalmışım ya şimdi yapsa gösterirdim gününü...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13532
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.