bazı insanların gözü dalınca suratları çok komik duruyor,dudaklar öne uzamış,gözler faltaşı gibi açık,kafa 1 karış önde..:D
sonra kendilerine gelince silkinmeleri de enteresan duruyor,bambaşka bir insan haline geliveriyorlar :)
15 Ağustos 2007 00:33
sphinx®
karda kayıp düşünce kalkıp orasını burasını silmeden yürümeye devam etmek...zannımca üstünü temizlememekteki amaç hiç düşmemiş izlenimi vermektir
15 Ağustos 2007 00:33
rus ruleti
mesela annemle tartısıyoruz hemde bayagı bır hıddetlı soru sorar cevap verırrım sus cevap verme dil pabuç kadar susarım bak cıddıye bile almıyor beni yüzüne bakarım bana masum ayagına yatma...
15 Ağustos 2007 00:36
güveeen
üniversitede bi finans hocası vardı (belkıs seval) dersimin içine sıçmaya hakkınız yok derdi. Bi hafta derse gelmedi; almışlar onu bizim gruptan başka hoca gelmiş; öğrenci çocuğun tekiyle kavga etmiş rospu çocuğu demiş.
15 Ağustos 2007 00:36
chi sj
haha,bi kere bi arkadaşım o tripte domuz gibi ses çıkarmaya kadar götürdü olayı..garipsemekten çok korkmuştum ben:D
ruin demis ki:
bazı insanların gözü dalınca suratları çok komik duruyor,dudaklar öne uzamış,gözler faltaşı gibi açık,kafa 1 karış önde..:D
sonra kendilerine gelince silkinmeleri de enteresan duruyor,bambaşka bir insan haline geliveriyorlar :)
15 Ağustos 2007 00:37
aslan67
mesela otobüslerde yine..araç ekspres..anlayacağınız gibi nefes alacak yer yok..şimdi önüne bir bayan geliyor..ee napacaksın arkadaş gidecek yer yok..hiç aklında taciz yoksa bile bir yerin değiyor kadına..böyle kafasını döndürüp ters ters bakmaz mı bir de:)
15 Ağustos 2007 00:37
rus ruleti
aslında bilse tehlikenın varlığını:)
aslan67 demis ki:
mesela otobüslerde yine..araç ekspres..anlayacağınız gibi nefes alacak yer yok..şimdi önüne bir bayan geliyor..ee napacaksın arkadaş gidecek yer yok..hiç aklında taciz yoksa bile bir yerin değiyor kadına..böyle kafasını döndürüp ters ters bakmaz mı bir de:)
güveeen demis ki:
üniversitede bi finans hocası vardı (belkıs seval) dersimin içine sıçmaya hakkınız yok derdi. Bi hafta derse gelmedi; almışlar onu bizim gruptan başka hoca gelmiş; öğrenci çocuğun tekiyle kavga etmiş rospu çocuğu demiş.
15 Ağustos 2007 00:40
sphinx®
olm kadınlar insanın içini okurmuş ömer...bana da oluyo ama hiç dönüp ters bakmıyo bayanlar...anlıyolar zorunluluk olduğunu
aslan67 demis ki:
15 Ağustos 2007 00:40
ruin
haha,bi kere bi arkadaşım o tripte domuz gibi ses çıkarmaya kadar götürdü olayı..garipsemekten çok korkmuştum ben:D
oha cidden korkutucu:D
15 Ağustos 2007 00:41
chi sj
bir de şey vardır,koca koca adamlar kadınlar böyle 3-5 yaşlarındaki çocuklarla konuşurken seslerini inceltirler,mıy mıy bi ses tonu..ufacık çocuk bakar mal mal suratlarına,yakıştı mı şimdi şu senin yaptığın tadında
15 Ağustos 2007 00:42
ruin
hahhahaha evet ayh canıımm oyy minicik pisicik bidi bidi falan diye severler aptal bir sırıtmayla..
çocuk yüz vermez mal gibi kalırlar:D
lerneth demis ki:
bir de şey vardır,koca koca adamlar kadınlar böyle 3-5 yaşlarındaki çocuklarla konuşurken seslerini inceltirler,mıy mıy bi ses tonu..ufacık çocuk bakar mal mal suratlarına,yakıştı mı şimdi şu senin yaptığın tadında
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13532
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.