ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
garip anlar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 41 - 60

9a 6
9a 6

haha,bi kere bi arkadaşım o tripte domuz gibi ses çıkarmaya kadar götürdü olayı..garipsemekten çok korkmuştum ben:D

ruin demis ki:

bazı insanların gözü dalınca suratları çok komik duruyor,dudaklar öne uzamış,gözler faltaşı gibi açık,kafa 1 karış önde..:D
sonra kendilerine gelince silkinmeleri de enteresan duruyor,bambaşka bir insan haline geliveriyorlar :)

~ 373 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
mesela otobüslerde yine..araç ekspres..anlayacağınız gibi nefes alacak yer yok..şimdi önüne bir bayan geliyor..ee napacaksın arkadaş gidecek yer yok..hiç aklında taciz yoksa bile bir yerin değiyor kadına..böyle kafasını döndürüp ters ters bakmaz mı bir de:)

rus ruleti
rus ruleti

aslında bilse tehlikenın varlığını:)
aslan67 demis ki:

mesela otobüslerde yine..araç ekspres..anlayacağınız gibi nefes alacak yer yok..şimdi önüne bir bayan geliyor..ee napacaksın arkadaş gidecek yer yok..hiç aklında taciz yoksa bile bir yerin değiyor kadına..böyle kafasını döndürüp ters ters bakmaz mı bir de:)

güveeen
güveeen

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=belkis+seval
güveeen demis ki:

üniversitede bi finans hocası vardı (belkıs seval) dersimin içine sıçmaya hakkınız yok derdi. Bi hafta derse gelmedi; almışlar onu bizim gruptan başka hoca gelmiş; öğrenci çocuğun tekiyle kavga etmiş rospu çocuğu demiş.

sphinx®
sphinx®
olm kadınlar insanın içini okurmuş ömer...bana da oluyo ama hiç dönüp ters bakmıyo bayanlar...anlıyolar zorunluluk olduğunu

aslan67 demis ki:

ruin
ruin
haha,bi kere bi arkadaşım o tripte domuz gibi ses çıkarmaya kadar götürdü olayı..garipsemekten çok korkmuştum ben:D

oha cidden korkutucu:D

9a 6
9a 6
bir de şey vardır,koca koca adamlar kadınlar böyle 3-5 yaşlarındaki çocuklarla konuşurken seslerini inceltirler,mıy mıy bi ses tonu..ufacık çocuk bakar mal mal suratlarına,yakıştı mı şimdi şu senin yaptığın tadında

ruin
ruin
hahhahaha evet ayh canıımm oyy minicik pisicik bidi bidi falan diye severler aptal bir sırıtmayla..
çocuk yüz vermez mal gibi kalırlar:D

lerneth demis ki:

bir de şey vardır,koca koca adamlar kadınlar böyle 3-5 yaşlarındaki çocuklarla konuşurken seslerini inceltirler,mıy mıy bi ses tonu..ufacık çocuk bakar mal mal suratlarına,yakıştı mı şimdi şu senin yaptığın tadında

aslan67
aslan67
aslında bilse tehlikenın varlığını:)

şşt çaktırma:D

sphinx®
sphinx®
o çocuklardan bazıları çakal olur ve karşısındaki büyüğü g.t eder...işte o anda büyüğün suratındaki yenilgiyi simgeleyen gülümseme beni benden alır...kahkaha krizlerine sokar...

yusufun yeğeni

lerneth demis ki:

aslan67
aslan67
bir de eğer çalıştığı okulun bahçesine girdiğinizde canavara dönüşen hademeler var..aq küçükken kabusuma giriyordu orhan cemal fersoy lisesi'nin hademesi..herif kel,2 metreydi..ne zaman girip maç yapsak,bir anda kulübesinden fırlardı..sanki kuşatma altındaymışız gibi kaçmaya başlardık..eve kadar takip ediyordu bazen:Dpuşt ya:D

aslan67
aslan67
okulda haylazlık yaptığımızda direk aileyi arayan müdürler ayrıca..bence en garip insanlar onlar..el kadar çocuğun yaptığı nedir arkadaş..nedir bu ispiyoncu ruh..kendi aranızda halledersiniz yahu:)

9a 6
9a 6
hahhahaha evet ayh canıımm oyy minicik pisicik bidi bidi falan diye severler aptal bir sırıtmayla..
çocuk yüz vermez mal gibi kalırlar:D

zaten çocuklarda küfür etmeye meyil bu gibi olaylardan oluşuyodur:)

ruin
ruin
yine otobüslerde gözlemlediğim bir şey..

ortayaşlı kokoş teyzeler(ki bunlar muhtemelen kabul gününden dönmektedir ya da henüz gideceklerdir..) otobüste gözünün içine bakarlar inatla,resmen taciz ederler kalk da ben oturayım diye. sen oralı olmazsın,bu sefer başlarlar söylenmeye..saygısız gençlik filan..kaldı ki bizim otobüslerimiz ayakta yolcu almıyor,ee diğerine bin madem ayakta duramayacaksın.hem zorla kendilerini otobüse atıyorlar hem de ayakta kalınca söyleniyorlar.

çılgın bi nick
çılgın bi nick
uheh ben bu forumu çok sevdim ayriceeeeee eminim ki yüz ifadeleri çok güzel oluodur bunları okuyanların :)))

sphinx®
sphinx®
sizinkiler iyiymiş abi..bizimkiler önce dövüp sonra arıyodu..sonra evde bide babam dalıyodu...

patrice quarteron gibi dalmak

aslan67 demis ki:

okulda haylazlık yaptığımızda direk aileyi arayan müdürler ayrıca..bence en garip insanlar onlar..el kadar çocuğun yaptığı nedir arkadaş..nedir bu ispiyoncu ruh..kendi aranızda halledersiniz yahu:)

güveeen
güveeen

9a 6
9a 6
yaptığım en garip olay
mesela ağlıyorum diyelim,o sırada dünyada benimle beraber dünya üstünde kaç kişinin ağladığını düşünüyorum..

ya o da değil hakkaten çok ezik bir hareket,enteresan gerçekten:S:D

ruin
ruin
hahahah tam da konuya uygun bir mesaj oldu bu :)
tıpkı benim şu an sırıttığım gibi:D

ben kimim¿ demis ki:

uheh ben bu forumu çok sevdim ayriceeeeee eminim ki yüz ifadeleri çok güzel oluodur bunları okuyanların :)))

rus ruleti
rus ruleti
ben küçükken böyle kız kovalayan diye yakıcı bir sey vardı belki hala vardır bilmiyorum mahallede durmuş diye bir çocuk vardı hep kavga ederdik nezaman çok tartışsak yakardı kız kovalayanı bende hep kaçardım onun olduğu yerden allahım ne aptalmışım ya şimdi yapsa gösterirdim gününü...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 41 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008