ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İnsanoğlu gerçekten garip olabiliyo bazen,müthiş bir performans,çok enteresan hareketler..
Mesela kulağında müzik çalar,klip çekiyormuşçasına sokakta süzülen insanlar,
yürürken ahenkle dans eden el kol,garip bakışlar,gayet çılgın
Sonra otobüste giderken,birbirine bakan koltuklara oturmuşsanız insanların birbirinden göz kaçırmak için verdiği uğraş,yok yok sana bakmıyorum gibilerinden tavana ışınlanan göz bebekleri falan..
Çok güldüğüm başka bir şey mesela..bu otobüste ayaktaki kişilerin yosun gibi salınım hareketi yapmaları..ani fren yapınca birbirlerine geçirmeleri,geçirdikten sonraki birbirlerine attıkları ilk asabi bakış,sonra bi öf pöf,kafalar tekrar camdan dışarıya döner
Bi de bütün bu olanların arasında gariptir ben,bunlara dikkat ediyorum(:
Başka neler var aklınıza gelen garip?
115 Ağustos 2007 00:11
sphinx®
kedilerin pist deyince bakmaları bana hep komik gelir..önce bakıp sonra kaçarlar
15 Ağustos 2007 00:12
sphinx®
bide yolda giderken çocuk yere düşer ve ağlar...sonra annesi yada babası çocuğun kafasına vurur 2 tane sussun diye...ama çocuk hep daha çok ağlar
15 Ağustos 2007 00:13
e = m . c²
bir düğüne gittiğinizde bir an olsun etrafınıza bakın ve aynı zamanda müziği beyninizden silin...
ne oluyor lan burda...naapıyor bukadar insan demezseniz eğer ben de en garip insan olayım...:)
115 Ağustos 2007 00:13
çılgın bi nick
uheueh süper bi tespit :) bide birisi başka birine çok sinirlenir ama sonradan öğrenir ki sinirlenecek bişe yok işte o anda yüz ifadeleri çok komik oluo tam dumur :)
15 Ağustos 2007 00:14
my eraser pişişik
geç geç amcalar var mesela
yayasındır,elini hadi gec gec bari diye sallarlar..bide arkandan bakrlar öle..töbe yaa..gene uyuz oldum durduk yere
15 Ağustos 2007 00:15
ruin
her şey garip,herkes farklı..
ehuahe bir keresinde otobüste kızın teki bangır bangır müzik dinliyordu ve görünmez bir bateri çalıyordu kafayı sallayıp gözleri kapatarak:D
ama çok komikti ya herkes ona bakıyordu yaşlılar cık cık yapıp dudak bükerken,gençler sırıta sırıta dalga geçiyordu:)
otobüs hikayeleri çok yaa hayatım otobüslerde geçtiği için..
bir de yolda yürürken karşıdan gelen insanla karşı karşıya gelirsin ya,sen sağa o da sağa,sen sola o da sola..en sonunda pardon mu dersin,ööff bee diyip karşıdakini öldüren gözlerle süzer misin belli olmaz..
15 Ağustos 2007 00:15
e = m . c²
bazen sırf kan bağımız var diye hayatta muhattap olmak istemediğin kişilerle ilgilenmek zorunda kalırsın ya...bu durum çok garibime gidiyor benim..:))
15 Ağustos 2007 00:17
chi sj
telefonda mesela..ben bunu özellikle yapıyorum..sinirlenmişim mesela,elim belimde falan konuşuyorum,odadaki aynaya takıldı geçen gözüm..
ne andaval bi görüntüydü ya,el neden belde durur?bir de telefondasın,kafan mı güzel..
bunun için kendime söylenmem de garip telefondaki arkadaşı dinlemek yerine mesela
15 Ağustos 2007 00:17
sphinx®
eve gelen misafirin herşeyi yapma hakkına sahip olması
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13532
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.