ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > garip anlar
anormal normal insan muthis enteresan garip
Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

chi sj
chi sj
İnsanoğlu gerçekten garip olabiliyo bazen,müthiş bir performans,çok enteresan hareketler..

Mesela kulağında müzik çalar,klip çekiyormuşçasına sokakta süzülen insanlar,
yürürken ahenkle dans eden el kol,garip bakışlar,gayet çılgın

Sonra otobüste giderken,birbirine bakan koltuklara oturmuşsanız insanların birbirinden göz kaçırmak için verdiği uğraş,yok yok sana bakmıyorum gibilerinden tavana ışınlanan göz bebekleri falan..

Çok güldüğüm başka bir şey mesela..bu otobüste ayaktaki kişilerin yosun gibi salınım hareketi yapmaları..ani fren yapınca birbirlerine geçirmeleri,geçirdikten sonraki birbirlerine attıkları ilk asabi bakış,sonra bi öf pöf,kafalar tekrar camdan dışarıya döner

Bi de bütün bu olanların arasında gariptir ben,bunlara dikkat ediyorum(:

Başka neler var aklınıza gelen garip?
 1   15 Ağustos 2007 00:11   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
kedilerin pist deyince bakmaları bana hep komik gelir..önce bakıp sonra kaçarlar
15 Ağustos 2007 00:12   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
bide yolda giderken çocuk yere düşer ve ağlar...sonra annesi yada babası çocuğun kafasına vurur 2 tane sussun diye...ama çocuk hep daha çok ağlar
15 Ağustos 2007 00:13   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
bir düğüne gittiğinizde bir an olsun etrafınıza bakın ve aynı zamanda müziği beyninizden silin...
ne oluyor lan burda...naapıyor bukadar insan demezseniz eğer ben de en garip insan olayım...:)
 1   15 Ağustos 2007 00:13   mesajın adresini al  

çılgın bi nick
çılgın bi nick
uheueh süper bi tespit :) bide birisi başka birine çok sinirlenir ama sonradan öğrenir ki sinirlenecek bişe yok işte o anda yüz ifadeleri çok komik oluo tam dumur :)
15 Ağustos 2007 00:14   mesajın adresini al  

my eraser pişişik
my eraser pişişik
geç geç amcalar var mesela

yayasındır,elini hadi gec gec bari diye sallarlar..bide arkandan bakrlar öle..töbe yaa..gene uyuz oldum durduk yere
15 Ağustos 2007 00:15   mesajın adresini al  

ruin
ruin
her şey garip,herkes farklı..
ehuahe bir keresinde otobüste kızın teki bangır bangır müzik dinliyordu ve görünmez bir bateri çalıyordu kafayı sallayıp gözleri kapatarak:D
ama çok komikti ya herkes ona bakıyordu yaşlılar cık cık yapıp dudak bükerken,gençler sırıta sırıta dalga geçiyordu:)
otobüs hikayeleri çok yaa hayatım otobüslerde geçtiği için..

bir de yolda yürürken karşıdan gelen insanla karşı karşıya gelirsin ya,sen sağa o da sağa,sen sola o da sola..en sonunda pardon mu dersin,ööff bee diyip karşıdakini öldüren gözlerle süzer misin belli olmaz..
15 Ağustos 2007 00:15   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
bazen sırf kan bağımız var diye hayatta muhattap olmak istemediğin kişilerle ilgilenmek zorunda kalırsın ya...bu durum çok garibime gidiyor benim..:))
15 Ağustos 2007 00:17   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
telefonda mesela..ben bunu özellikle yapıyorum..sinirlenmişim mesela,elim belimde falan konuşuyorum,odadaki aynaya takıldı geçen gözüm..

ne andaval bi görüntüydü ya,el neden belde durur?bir de telefondasın,kafan mı güzel..
bunun için kendime söylenmem de garip telefondaki arkadaşı dinlemek yerine mesela

sphinx®
sphinx®
eve gelen misafirin herşeyi yapma hakkına sahip olması

tohunç
tohunç
15 Ağustos 2007 00:18   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
telefon konuşması bittikten sonraki ilk 1-2 saniyede insanın suratında kalan o tebessüm de çok garibime gidiyor...:)....
komik lan...:)
 1   15 Ağustos 2007 00:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008