gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Geyik - garip anlar
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
9a 6
9a 6
İnsanoğlu gerçekten garip olabiliyo bazen,müthiş bir performans,çok enteresan hareketler..

Mesela kulağında müzik çalar,klip çekiyormuşçasına sokakta süzülen insanlar,
yürürken ahenkle dans eden el kol,garip bakışlar,gayet çılgın

Sonra otobüste giderken,birbirine bakan koltuklara oturmuşsanız insanların birbirinden göz kaçırmak için verdiği uğraş,yok yok sana bakmıyorum gibilerinden tavana ışınlanan göz bebekleri falan..

Çok güldüğüm başka bir şey mesela..bu otobüste ayaktaki kişilerin yosun gibi salınım hareketi yapmaları..ani fren yapınca birbirlerine geçirmeleri,geçirdikten sonraki birbirlerine attıkları ilk asabi bakış,sonra bi öf pöf,kafalar tekrar camdan dışarıya döner

Bi de bütün bu olanların arasında gariptir ben,bunlara dikkat ediyorum(:

Başka neler var aklınıza gelen garip?

1 defa alkışlanmış (1)  15 Ağustos 2007 00:11  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
bir düğüne gittiğinizde bir an olsun etrafınıza bakın ve aynı zamanda müziği beyninizden silin...
ne oluyor lan burda...naapıyor bukadar insan demezseniz eğer ben de en garip insan olayım...:)

1 defa alkışlanmış (1)  15 Ağustos 2007 00:13  mesajın adresini al  
çılgın bi nick
çılgın bi nick
uheueh süper bi tespit :) bide birisi başka birine çok sinirlenir ama sonradan öğrenir ki sinirlenecek bişe yok işte o anda yüz ifadeleri çok komik oluo tam dumur :)

15 Ağustos 2007 00:14  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
bazen sırf kan bağımız var diye hayatta muhattap olmak istemediğin kişilerle ilgilenmek zorunda kalırsın ya...bu durum çok garibime gidiyor benim..:))

15 Ağustos 2007 00:17  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
telefonda mesela..ben bunu özellikle yapıyorum..sinirlenmişim mesela,elim belimde falan konuşuyorum,odadaki aynaya takıldı geçen gözüm..

ne andaval bi görüntüydü ya,el neden belde durur?bir de telefondasın,kafan mı güzel..
bunun için kendime söylenmem de garip telefondaki arkadaşı dinlemek yerine mesela

15 Ağustos 2007 00:17  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç

15 Ağustos 2007 00:18  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
telefon konuşması bittikten sonraki ilk 1-2 saniyede insanın suratında kalan o tebessüm de çok garibime gidiyor...:)....
komik lan...:)

1 defa alkışlanmış (1)  15 Ağustos 2007 00:19  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
bu sahnede ebeveynler garip,özellikle anneler..ya sen elin adamına neden her hakkı salık verirsin..

_yok yok çıkarma ayakkabıları,geç valla,yerler kirlendi zaten

yalan ya,misafir gelicek diye yalayıp yuttu hatun evi

reinforced concrete demis ki:

eve gelen misafirin herşeyi yapma hakkına sahip olması

15 Ağustos 2007 00:20  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ya ben de mesela telefonda mühim biriyle konuşacaksam hazırola geçiyorum:D

1 defa alkışlanmış (1)  15 Ağustos 2007 00:22  mesajın adresini al  
rus ruleti
rus ruleti
derste hocayı dınlerken ozellıkle yakısıklıysa bu adamı evde hayal etmeye baslarım acaba ev halı nasıldır romantıkmıdır dıye hemen hemen butun hocaları genc yaslı hepsını...

3 defa alkışlanmış (3)  15 Ağustos 2007 00:23  mesajın adresini al  
e = m . c²
e = m . c²
hıçkırıkta çok enteresan bir olay...

15 Ağustos 2007 00:23  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ha bi de msnde falan yazışırken ekrana bakıp gülmek:)böyle davrananların yüz hatlarını inceliyorum çoğu zaman:)

15 Ağustos 2007 00:23  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
mesela atmlerde para çekenin arkasında bekleyenler illa ki abuk subuk yerlere bakar:)önce gökyüzü sonra sağ sonra sol falan,sonra önündekinin kafası:)

15 Ağustos 2007 00:27  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ehuaheuahe:D hazır ola geçmek..
hkskfshkhdfs
:)

valla bak..geçen gün staj görüşmesi için randevu alacağım insan kaynaklarından baktım ayaktayım:)peder arayınca da öyle:)ama annem aradığında hiç istifimi bozmam:)

15 Ağustos 2007 00:28  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
icq kullanırken,ne alakaysa yazdığım şeyi bi yandan söylüyodum mesela..ama ondan daha da garip kişisel iletisiyle laf sokanlar var..

eski sevgili falan da değil,hadi eğer msnindeyse o kişi bi yere kadar mantıklı,okuyacak
maç zamanlarında klüp başkanlarına falan saydıranlar var
adam o kadar gazlanmış ki ileti sığmamış,sonu okunmuyo..

15 Ağustos 2007 00:28 ~ 15 Ağustos 2007 00:30  mesajın adresini al  
rus ruleti
rus ruleti
birde yolda yururken kulagımdakı muzık hızlıysa hızlı yuruyorum aslında gerek yokken eger slovsa olabıldıgınce yavas utanmasam sokakta dans edecegım oyuzden yolda yururken vaktıme uygun muzık secıyorum

15 Ağustos 2007 00:30  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
bazıları da tavla oynayalım diye götümden ayrılmaz..yenince de ya zar tutuyorsun,ya çok ballısın gibisinden cümleler kurar:)bana çok garip geliyor:)

bilek bu arkadaşım:)

1 defa alkışlanmış (1)  15 Ağustos 2007 00:31  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
cık cık cık,biraz kadıncağızı ciddiye al ömer, arkadaşın mı o senin!:D

arkadaşım dıtdırııdııt canyoldaşımmm dıtdıııtt dıııtt
ben nerdeee yanlış yaptııımmm
alllaaahııımm:)

kayahan

15 Ağustos 2007 00:32  mesajın adresini al  
güveeen
güveeen
bana emanuel'i hatırlattı :))))
show tv

rus ruleti demis ki:

derste hocayı dınlerken ozellıkle yakısıklıysa bu adamı evde hayal etmeye baslarım acaba ev halı nasıldır romantıkmıdır dıye hemen hemen butun hocaları genc yaslı hepsını...

15 Ağustos 2007 00:32  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
ingilizce hocam vardı ilkokulda..oturduğumuz yerde ayağa kalk derdi..soruyu sorardı..cevaplardık..yanlış mı oldu..suratında gayet mülayim bir gülümseme mevcutken,bir anda canavara dönüşürdü..elindeki tebeşiri fırlatırdı kafamıza kafamıza..sonra sopayla kovalamaya başlardı..bok suratlı falan derdi sınıfta:)bir kere bütün sınıfı koşturmuştum:)

1 defa alkışlanmış (1)  15 Ağustos 2007 00:33  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008