ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Basın dünyasını şoka uğratan iddia! Emin Çölaşan'ın görevine son verildi
Hürriyet Gazetesi'nde iktidarı hedef alan yazılarıyla tanınan Emin Çölşan'ın yazılarına son verildi.
Emin Çölaşan, Hürriyet'ten kovulduğu haberini Kanal Türk Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Özkan'ı cep telefonundan arayarak açıkladı.
adam iktidarı eleştirdi diye mi atılmıl yuh yaa yuhhhhhhhh
iktidar bunu çekmek zorunda eleştiriye açık olmak zorunda....
14 Ağustos 2007 21:45
anisakis
ee aydın doğan iktidarın köpeği olmuş zaten..
514 Ağustos 2007 21:51
witchontheroof
tam da aynı linkle aynı haberi ben açıyordum çok hızlısın. en azından benden hızlı :)
çölaşanın kovulma nedeninin bugünkü yazısı olduğu söyleniyor. islamcı bir dergi diye lanse ettiği dergi İBDA-C nin çıkmış.
bunu bile bile bu şekilde mi yazdı çöleşan :S
bende de şüphe uyandırdı garipsedim doğrusu :S
14 Ağustos 2007 21:52
sultana
ben sebebin bununla sınırlı kalabileceğine inanmmıyorum, zira yerine yılmaz özdil geldi. e o da hükümeti eleştiren bir kalem değil mi?
adam iktidarı eleştirdi diye, gerçekleri söyledi diye kovuldu sanırsam. ama onun gibi biri her zaman her yerde yer bulabilir kendisine.
14 Ağustos 2007 21:52
_volkan_
ehehe :) iktidar'in dogan medya grubuna yaptigi vergi indiriminin rakamindan haberin var mi?
ayrica hurriyetten bahsediyoruz, satilmis iktidar yalakasindan
ve iktidardan bahsediyoruz, demokrasi sloganlari cigliklari atarken, bir yandan da kendisini elestiren herkese tazminat davalari acarak susturan iktidardan
demokrasiyi kullanarak demokrasiyi yavas yavas yokeden iktidardan bahsediyoruz
yavruş :)dişikartal demis ki:
adam iktidarı eleştirdi diye mi atılmıl yuh yaa yuhhhhhhhh
iktidar bunu çekmek zorunda eleştiriye açık olmak zorunda....
214 Ağustos 2007 21:53
lithium
suikast sonucu ölecek biri olduğunu düşünüorum nieyse..
14 Ağustos 2007 21:54
ç@gl@я;
İktidar yandaşlığı heryerimizi sarmış durumda elde kala bi kanalturk kaldı wala oda oraya geçer artık.
14 Ağustos 2007 21:54
lithium
tuncay özkan alır onu kanatları altınaaa:) aynı kafa ikiside ne de olsa..
14 Ağustos 2007 21:55
sultana
witchontheroof demis ki:
tam da aynı linkle aynı haberi ben açıyordum çok hızlısın. en azından benden hızlı :)
çölaşanın kovulma nedeninin bugünkü yazısı olduğu söyleniyor. islamcı bir dergi diye lanse ettiği dergi İBDA-C nin çıkmış.
bunu bile bile bu şekilde mi yazdı çöleşan :S
bende de şüphe uyandırdı garipsedim doğrusu :S
islamcı bir dergi dediği dergi ibda-c nin çıkmış olması, açılımı islami birlik dogu akincilari cephesi olan bir örgütün kendini islamcı olarak tanıtmasından da ileri gelebilir.
14 Ağustos 2007 21:55
petite
yazıktı ki emin çölaşan gibi bi yazar aydın doğan gibi birine kalem tutuyordu..emin çölaşan kendi kalemini heryerde konuşturur...kovulmak demek buda komik:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13526
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.