tamam benim yazdıklarımı kastediyorum zaten.daha Önce bir çok kez tartışıldı bu konular.hani okumaya üşenip geçmişsin anlaşılan yada işine gelmediği için kafanı çevirmişssin :)) zaten sen bu yaşına kadar öğrenemediysen gereğide yok aslında..
yazılanları dikte ettiğim yok AZİZİM:))
116 Ağustos 2007 20:26
başrahip ve şürekası
şeytan uçurtması demis ki:
tamam benim yazdıklarımı kastediyorum zaten.daha Önce bir çok kez tartışıldı bu konular.hani okumaya üşenip geçmişsin anlaşılan yada işine gelmediği için kafanı çevirmişssin :)) zaten sen bu yaşına kadar öğrenemediysen gereğide yok aslında..
yazılanları dikte ettiğim yok AZİZİM:))
:)beni yargılama azizim....madem yaşımı biliyorsun o senin oku dediklerini okuma olasılığımı da anlamışsındır.....neden farklı bir bakış açısına kapalısınız....fikriniz varsa buyrun belge sunun diyorum...yazın diyorum....fakat aldığım yanıt 'sen nasılsa anlamayacaksın ne yazayım'....tipik sosyalist cümlesi....neyi anlatabildiniz de anlamadık azizim....
bi sav attım ortaya...çürütün de ikna edin beni ikna olmayan biri değilim azizim...
16 Ağustos 2007 20:31
aslan67
fason ne kadar terbiyesiz adamsın ya harbi..
bir insan fikrini söyler..ama yanlış ama doğru..o ne biçim üsluptur arkadaş..
ne demek bu sitenin en gerizekalı üye anketi falan olsa?
demek ki en ahlaksız üyesi anketinde de sen başı çekeceksin fason öyle mi?
16 Ağustos 2007 20:34
aslan67
bu yaşa gelmişsin diyorsunuz adama..bu mu saygınız bu yaştaki adama?
vah gençliğe bak..yazık..
16 Ağustos 2007 20:34
aslan67
adam gibi bir gün de tartışın..tartışabilin..karşınızdakine saçma sapan şeyler yazmadan..
16 Ağustos 2007 20:36
seytan ucurtmasi
eğer atılan sav saçmaysa bu bana göre saçma olarak algılama genel bir saçmadan bahsediyorum .
attığın sav zaten içinde kendini çürütüyo benim çürütmeme gerek yok.sosyalizm insana emeğinin karşılığını vermeyi,emek eşitliğini temel olarak alır..onu kullanmaz.sömürmez.açık mı yeterince ...
116 Ağustos 2007 20:37
seytan ucurtmasi
oldu mu aslan:)) abi bn sinirlerime hakim olamıyorum bazen .pardon.ama yinede saygısızlık etmedim şuana kadar bu sitede kimseye...
216 Ağustos 2007 20:40
aslan67
oldu baba ya süpersin:)benim asıl söylediğim kişiye verdim mesajı:)
oldu mu aslan:)) abi bn sinirlerime hakim olamıyorum bazen .pardon.ama yinede saygısızlık etmedim şuana kadar bu sitede kimseye...
16 Ağustos 2007 20:41
başrahip ve şürekası
eğer atılan sav saçmaysa bu bana göre saçma olarak algılama genel bir saçmadan bahsediyorum .
attığın sav zaten içinde kendini çürütüyo benim çürütmeme gerek yok.sosyalizm insana emeğinin karşılığını vermeyi,emek eşitliğini temel olarak alır..onu kullanmaz.sömürmez.açık mı yeterince ...
sosyalizmin temel dayanak noktası emeğin sömürüsüdür derken zaten senin yazdığını kasdetmiştim......hah tamam anladım yanlış tonlama olmuş azizim....beyhude yazıyormuşuz....
gelelim diğerine....
16 Ağustos 2007 20:43
seytan ucurtmasi
iyide bu sömürü mü oluyo peki?
burda yanılıyosun işte..biraz düşünmeni tavsiye ederim bu noktada.
şimdi gitmem gerek..gelince devam ederiz...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13523
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.