sadece bir kişi atladı. ona göre istatistik yapılmaz :D
bakalım başka sazan cıkacakmı
aslan67 demis ki:
işte kantin üyelerini analiz etme fırsatı..
demek ki birisi bir başlığa sadece yorum yazmaya giriyor..başta verilen bilgilerin hiç gereği yok:)
14 Ağustos 2007 12:17
elisabeth vogler
ipuçları da kafaları karıştırıcı hani;)
aslan67 demis ki:
bari ipuçlarına bakın:D
14 Ağustos 2007 12:17
cinmax
kendimi suclu hissediyorum icimde bastırdıgım duygular acıga cıktı bu başlıkla :)
demekki ben bu başlıgın acılmasını bekliyormuşum :p
şimdi işteyim cok iş var elimde ondan bi okumadan yazdım yoksa okurdum kesin, tanımıyormusunuz beni canım :) yaparmıyım böyle yorum :p
14 Ağustos 2007 12:21
aslan67
ipuçları da kafaları karıştırıcı hani;)
bir tanesi de olaya renk getirsin dedim:)
14 Ağustos 2007 12:24
aslan67
yok tamam bu masum bir örnek oldu;ama ben bu sitede açılan başlıklarda ilk mesajların sonuna kadar okunduğunu düşünmüyorum..Adam başlığa bakıyor oo tamam yaz babam yaz,konuya vakıf olmadan ben yorum yapmayı sağlıklı bulmuyorum..seninle alakası yok bunun he:)mizahi açıdan ele aldım bu konuyu da açtım zaten,böyle sonuç vereceğine şüphem yok zaten,daha da çok kişi öyle yazar:)
cinsmax demis ki:
kendimi suclu hissediyorum icimde bastırdıgım duygular acıga cıktı bu başlıkla :)
demekki ben bu başlıgın acılmasını bekliyormuşum :p
şimdi işteyim cok iş var elimde ondan bi okumadan yazdım yoksa okurdum kesin, tanımıyormusunuz beni canım :) yaparmıyım böyle yorum :p
14 Ağustos 2007 12:26
serd@l
bende sarısınları sevemedim gitti ..esmerler daha samimi geliyor bana ...diyecem sazan olucam dimi :))) yemezleeeerrr okudum bi kere :))
14 Ağustos 2007 12:28
off the record
Tahılları bilmem ama Hatunların sarı olanı makbuldür
14 Ağustos 2007 12:30
republic army
hadi kızlar esmere.
14 Ağustos 2007 12:39
ßµ®ãk
bırak esmeri şarışına gel ((:
14 Ağustos 2007 13:05
aslan67
arkadaşım şimdi bana samimi ol:)ilk mesajı okudun mu okumadın mı?:)
ßµ®ãk demis ki:
bırak esmeri şarışına gel ((:
14 Ağustos 2007 13:09
ßµ®ãk
bırak olm arkadasım ayağını resme bak hizaya gel :p okuduk olm bız olaya farklı acıdan bakıyoruz :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13500
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.