| |
kapsül
|
akp abdullah gül'ü tekrar aday gösterdi.....önümüzdeki günlerde sevinç gösterileri birbirini izliycek medyamızda....hadi hayırlı olsun!!

|
|
4 ~ 390 gün
|
|
| |
elmalı pasta
|
güzel ne güzel
bir önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde ülke direkten döndü derken yine Abdullah GÜL...
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
kapsül
|
evet
fuck of gogle ask me demis ki:
resmi acıklama oldumu
|
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
t.j
|
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
serd@l
|
gecikmeli de olsa istediklerini yapmaya baslıyorlar ellerini kollarını sallaya sallaya...bu ise dur diyecek birileri yok mu ya...memleket elden gidiyor..
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
kapsül
|
cumhuriyet döneminin sonu geldi diyip de içindeki görev aşkından dolayı tekrar aday oldu sanırım!!
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
arethusa
|
alla cezanızı versin (nazire şenlendiri usulü okunmalıdır)
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
t.j
|
farklı bir aday bekleyen var mıydıki? akp başkasını aday göstermezdi zaten..sonucta sırf abdullah gül e haksızlık yapıldı die oy verenler var ülkede..bu oyları kaybetmek istemezdi akp.. beklenen bi karardı..hayırlısı olsun
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
darbeeeee geliyooo
2. 28 subattt
o şilttttttttttttttt
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
kapsül
|
birileri çıkıp da tayyip olmasın dediniz bakın abdullah gül aday oldu işte daha ne olsun diycektir eminim....böyle bi msj gelmeden ben cvp veriyim....

|
|
~ 390 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
apo zaten maşa yaa
mahserın 3 atlısının en buyuk başı ARINÇ o ne derse o olur
|
|
~ 390 gün
|
|
| |
_volkan_
|
Sozde, Gerilim istemeyen, Uzlasmaci yanasacagiz diyen zihniyetin zerre kadar akillanmadiginin, halkin %46 oyunu, saltanatin kendilerine gecmesi sanmalarinin kanididir.
ISTEMIYORUM.. Abdullah Gul gibi gecmisi karanliklarla, ulkeye hainlik ve bolucu gibi konusmalarla dolu, modern gorunuslu bir yobazi ISTEMIYORUM
Cumhurbaskanligina aslinda, bi arkadasinda dedigi gibi, Karisi HAC isaretleriyle dolu bir hristiyani getireceksin... Bak o zaman bunlar laiklige nasil sarilacaklar.
Ulke yine gerilecek, MHP yuksek ihtimalle secim oncesi tum vaatlerini yutarak ya da bir yerine sokarak, AKP ye destek cikacak ve Abdullah Gul secilecek
Ahmet Necdet Sezerden donen tum yasalari cok hizli bir sekilde gecirecekler, Ardindan kendilerine 2.engel olan yargiyi ele gecirmek icin hakim ve savcilari kendileri atayacaklar, YOK u ve rektorleri kendileri sececekler.. Ve yavas yavas ulkeyi karanliga gomecekler
Insalah Haksiz cikarim ama Hakli cikacak olursam, bu karanliga, cuntayi tercih ederim..
|
|
5 ~ 390 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
bu kişinin başa geçmesini istemiyorum..
bu yönde bu kişinin partisinin dışında bir partiye oy verdim..
seçim, sonuç.. onlar kazandı..
bana sadece hala hayır demek düşer..
son çare?
bursa nutku..
|
|
4 ~ 390 gün
|
|
| |
_volkan_
|
dert etme ya, eger birseyleri gercekten degistirmeye baslarlarsa kiçlarinda patlayacak bir %80 var.
%80 nasil oluyo deme, AKP ye oy verenlerden %26 yi cikar, bu yumurta kiça dayaninca neyin ne oldugunu anlayanlari....
Ya Halk vurur kafasina ya asker, ya da ikisi birden vurur
s£®d@l demis ki:
gecikmeli de olsa istediklerini yapmaya baslıyorlar ellerini kollarını sallaya sallaya...bu ise dur diyecek birileri yok mu ya...memleket elden gidiyor..
|
|
|
~ 390 gün
|
|
| |