| |
purepoison(can):):)
|
yuh ama ya noluo bize yaa nası sğporki bu oldu yakında seyirciler öldrrler artık futbolcuları ne yapılırsa yapılsın bu kötü ya alın işte gs aldı ceza akıllnılmıo mu ben bi galatasaraylı ve aynı zmana sivaslılığımdan dolayı sivassporlu olarak çok üzüldüm bu duruma
|
|
1 ~ 383 gün
|
|
| |
aynen_kanka
|
nerde eski centilmen sportmen trabzon nerde simdiki trabzon
verdiler gerici fasist adamlarin eline trabzonu iste durum ortada
|
|
~ 383 gün
|
|
| |
elmalı pasta
|
evet ben de sivaslıyım ve sivassporluyum.
esefle kınıyorum...
|
|
~ 383 gün
|
|
| |
purepoison(can):):)
|
oooo hemsrim:) yaf içim acıdı memet yıldıza vurduklarında yuh ama
|
|
~ 383 gün
|
|
| |
serd@l
|
mac bir israil-arap cekismesinin kurbanı oldu..bizimkilerde toz konduramadılar daldılar birbirlerine..nefret ediyorum bu tiplerden nerde sporcunun ahlaklısı nerde profesyonellik..kovun gitsin bunları yaaa.
|
|
~ 383 gün
|
|
| |
ekmek_$arap
|
aslında bende sporcunun zeki çeki ve ahlaklısını severim..bı futbol kulubunu sadece futbolcularıyla,parasıyla,stadıyda ölçülemez taraftar grubunun bulunduğu sosyal çeverede göz önünde bulundurulmalı..örneğin sivasta hasat zamanı bitti insanalr gene işsiz ve bu insanalrın tek uğraşları duygularını en zararsızca dışa vurma biçimi sadece kulup sevgisinden ibater gelmiyor,birazda böyle düşünmek gerek diye düşünüyorum bilmiyorum yalnışmı düşünüyorum..
|
|
~ 383 gün
|
|
| |
comandante
|
Dün bu konuda açılan başlıkta şu yorumu yapmıştım.
Açıkcası Trabzonda bu tür olaylar beni pek şaşırtmıyor. Sonuçta her sene Avni Aker'de Fenerbahçe taraftarı olarak kafamıza inanılmaz boyutlarda taşlar atıılıyor. Bu gerek tribünlerden gerekse etraftaki binalardan atılıyor. Taşların boyutları ve o kadar mesafeden nasıl atıldıkları akıl mantık dışı. Takım otobüsü Trabzon ilinde saldırılara uğruyor. taraftarlar maça 1 saat kalaya kadar şehre sokulmuyopr. Maçtan 1 saat önce şehre ve derhal stada alınıyor. Maç çıkışı bir çok yaralı olduğu için hastaneye gidileceğini bilen trabzonspor taraftarları hastane önünde toplanarak Fenerbahçe taraftarını bekliyor ve bir saldırıda hastane önünde gerçekleşiyor. Yani TS maçı her zaman bir mahşer gibi geçiyor. Peki bunca olaydan sonra TS ne ceza alıyor? Hiçbir şey. Çünkü arkalarında Trabzonlu bir Haluk Ulusoy var. Bunca olay yaşandıktan sonra televizyonlara çıkıp bir FB - TS maçı sonrası ''Olayları neden bu kadar abartıyorsunuz? Magnum mu patladı stadda sanki'' şeklinde açıklamalar yapmıştır. Geçen seneyi hatırlar taraftarlar sahaya bir kaç taraftar girmiş ve hakeme saldırmıştı. Sonuç ne oldu? Trabzon yönetimi sahaya girenlerin akıl sağlının yerinde olmadığını iddia etmiş ve hiçbir ceza almamıştı. Açıkcası ben alıştım artık Trabzondaki tribün terörüne. Zira orada yapılanlar yapanın yanına kar kalıyor.
Ancak dün gece olayların tamamını izleyince bu yorumlara ek olarak bir kaç şey daha fark ettim. sadece Trabzonsporun ipe çekileceği olaylar yok orada. Sivassporlu oyuncularında olayların bu denli büyümesinde katkısı büyük. İlk olarak ele almamız gereken isim Balili. Sivassporun birinci lige çıktığından bu yana yanılmıyorsam kadrosunda bulunan bir oyuncu. Ve bu oyuncu rakiplerini her maç çileden çıkarıyor. Adam inanılmaz bir provakatör ve rakiplerinin sinirleriyle oynayarak zaten büyük efor sarfetmiş ve sinir sistemi o an pek sağlıklı olmayan rakibini zıvanadan çıkartıyor. Bunu her maç yapmasının ardından rakipleri tepki verince de ''Ben yahudiyim diye böyle yapıyorlar'' kılıfının arkasına sığınıyor. bunu bir tek dün için söyelmiyorum. Son 2 sezondur Balili hep aynı şeyleri yapıyor. Evet dün sahada Ayman adında bir kasapta vardı ve olayların çıkmasında başrolü oynadı ama Balili de sütten çıkma ak kaşık değil. Ayrıca Trabzonspor taraftarları dün de bir çok sefer yaptıkları gibi sahaya girdiler. Bunun yapılmasını hiçbir olay yada hiçbir hareket meşru gösteremez. Ancak dünyanın her yerinde bu tip olaylar oluyor ve gerek oyuncular gerekse güvenlik kuvvetleri bu taraftarları etkisiz hale getiriyor. ben bu yaşıma kadar sahaya giren taraftara bu denli şiddetle saldıran ayağındaki o çili kramponlarla öldüresiye vuran araya aldıkları bir kişiyi yumruklarla döven, yada sahaya giren 16 yaşındaki çocuğun yarı çıplak olan belden yukarı kısmına kramponlarıyla tekme atan onu kovalayan futbolcu görmedim. Dün sivassporluların yaptığı kendilerini müdafaa etmek falan değil apaçık saldırıya saldırıyla karşılık vermekti. Olaylara tek taraflı bakmamak gerekiyor.
Bu maç sonrası Trabzonspora hükmen mağlubiyet ve en az 5 maç(Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşananlardan daha vahim olaylar yaşandı çünkü dün Avni aker'de) saha kapatma cezası verilecektir. Ancak olaylara karışan sivassporlu futbolculara da en ağır cezalar verilmelidir. çünkü onların yaptığı da affedilir, sporcu ahlakına sığan hareketler değildi.
|
|
~ 382 gün
|
|
| |
comandante
|
Ve TFF skandal kararlarına bir yenisini daha ekledi ve çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamayan Trabzonspor - Sivasspor maçının tekrar oynanmasına karar verdi. ''Ne olmuş yani stadda Magnum mu atıldı?'' zihniyeti yeniden hortladı ve Trabzonspora verilen 5 maçlık ceza ardından bu kararla biraz olsun yüreklerine su serpildi!! Şimdi sıra Tahkim'de o da 5 maçlık cezada indirime gider. Sonra adalet adalet diye bağırır dururuz artık.
|
|
~ 368 gün
|
|
| |
comandante
|
Bundan sonra maçı kaybeden taraf son dakikada sahaya dalar hoop maç tekrar oynanır kazanana kadar yaparız artık.
|
|
~ 368 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
federasyonun kararı saçmalığın daniskası...minimum 7 maç olması gereken ceza 5, üstüne bir de maç tekrar edilecek..şimdi son maçlarda gelin curcunaya?hangi maç biter bu karardan sonra?yenilen taraftar girmez mi sahaya?
allah belanızı versin ya..hakkaten versin
|
|
~ 366 gün
|
|
| |
dogujan
|
ulusoya bak korkak herif şerefsiz
|
|