ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Kadrosunda Salma Hayek(Frida), Alfred Molina(Diego Rivera) ve kısmen Antonio Banderas Geoffrey Rush(Leon Trotzky) ve Edward Norton(Nelson Rockefeller) gibi ünlülerin bulunduğu 2002 yapım müthiş bir film.
Oldukça aykırı ve sofistike bir sanat bakışı olan frida kahlo 'nun hayatını anlatan film, özellikle kocası diego rivera ile olan ilişkilerine, hayatına ve sanat anlayışlarındaki benzer ve farklı yönlere itinayla değiniyor..
Yönetmenliğini julie taymor'un yaptığı filmin ost leri de inanılmaz başarılı. Müzikler Elliot Goldenthal'e ait.118 dakika süren filmin her karesi zerafeti, sanatı, ve hayatın acı tatlı yanlarının izlerini taşıyor.
İzlerken inanılmaz haz alınan filmlerden.
13 Ağustos 2007 15:16 ~ 13 Ağustos 2007 15:53
aslan67
kadro şahane..
13 Ağustos 2007 15:22
su-yeon
bende oha muhteşem filmdi diycektim benden çok yaşıycan ceren
13 Ağustos 2007 15:25
su-yeon
ahanda gerçek frida
13 Ağustos 2007 15:26
su-yeon
13 Ağustos 2007 15:28
cizıs
gerçekten çok güzel bir filmdi.. izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir..
13 Ağustos 2007 15:38
lord of drinks
nefis bir tango sahnesi. şarkı:Alcoba Azul
13 Ağustos 2007 15:39
henüzdüşünmedim
çok deli sevişme sahneleri var bu filmde.. hele bisahnede iki bayan dans ediyordu galiba falan gibi..
çok güzel bir filmdi, bence de mutlaka seyredilmesi gereken bi yapıt
13 Ağustos 2007 16:26
yukoo
oldukca ılgınc bı fılm cok begendımmm:)
13 Ağustos 2007 18:34
c.mary jane
ya kadınlar için yapılan ve ses getiren az çalışmalardan bir tanesi (biraz feminzm koktu sanrm:)))hatta kocasnn arkasında duran kadınlardan olmayp kocayı da geri bırakn kadınlardan olması dahada dikkat çekici:))
18 Ağustos 2007 18:55
denizhan
salma hayek'in bu film için kaşını bırakıp tek kaş hale dönmesi de ayrıca enteresan (filmdeki kaşları doğal) :)
18 Ağustos 2007 19:17
kupa kızı
salma hayek bu rol için cuk oturmuştur... film çok güzel... biçok kez izlemişliğim vardır ve frida'nın acı dolu hayatından etkilenmemek mümkün değil...
19 Ağustos 2007 16:40
yosamite
oldukça sıradışı, sanatının felsefesine paralel yaşayan, tutkulu, güçlü bir kadın olan Frida bu kadar mı güzel canlandırılabilir.Salma Hayek'in mükemmel oyunculuğuna bayıldım ve çok etkilendim.Tablolardan görüntüler filmin içinde farklı şekillerde akıyordu, çok iyiydi...
Frida, onca iğrençliğinden sonra hala büyük bir aşkla bağlı kalabiliyor Diego ya :S
müziklerini de çok beğendim. bir ressamın hayatı
29 Aralık 2007 21:17
kucuk bir kiz cocugu
salma hayek'in gözümde dev gibi bir oyuncu olduğu filmdir..
nihayet seyrettim hep rotarli oluyor benim bu kendimce onemli saydigim filmleri seyretmem yogunlugumdan ama neyse:)) gelelim sadede;surrealizmin kiyisindan kosesinden gecen her turlu akima,stile artik nasil turevlerini alirsaniz alin hayranligi olan biri olarak eklemeliyim ki pablo picasso nun bile biz onun gibi insan yuzundeki aciyi ifade edemeyiz dedigi bir ressamin yani magdelena carmen frida kahlo nun hayatini en guzel sekilde aktardigi kanisindayim.onun disinda ben bu yonetmenle pek hasir nesir degildim acikcasi ta ki bu filme kadar lakin su an ki dusuncem ozellikle belirli sahnelerde isik kontrastini cok iyi kullandigi ve animeleri iyi goze goze batirdigidir mesela hastaneye kazadan sonra geldigi sahne,kuvette ayagini ve suyun altindakilerini cizdigi ile son yani olup yatagini yaktirdigi sahneler
not:filmden cok boyle bir ressamin hayatini seyretmek keyif verdigi sanirim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/13478
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!