çok güzel bı haber werdin tatıl olsun şu okul bıraz rahatlıyalm,hergün hergün dagın tepesıne cıkıyoruz olmaz kı yaaa:)
11 Aralık 2006 00:48
tiksinç
kar gelene kadar sömestır tatili geldi:)
4 Ocak 2007 18:25
thecoolhacker
arkadaşlar boşuna kanmayın benim okuduğum yere kar yağmadıyasa sizin otarafa imkansız (( fatih ünüversitesi \büyükçekmece))
21 Ocak 2007 20:01
kısa pantolon
bahar gelio haala kar yok :p
3 Mart 2007 23:41
tiksinç
Okul bitti kar yok:):)
24 Temmuz 2007 13:15
termini
Koç, Sabancı, Bilkent ve Boğaziçi mezunu asistan ve öğretim görevlilerinden üniversite dersleri verilir.
Calculus
Linear Algebra
Differential Equations
Probability
Physics
Chemistry
ve diğer dersler...
0505 325 1486
14 Mart 2008 01:29
petitanthemis
merhaba arkadaşlar ben yenıyım..cok mu kar oluyor yazılanları ve buna benzer bırkac sey duyunca korktum:)
1 Eylül 2008 23:47
papatyagirl
kantinin üstü kapalı burada güvendesin ;)
1 Eylül 2008 23:48
m.a.h.i.r
zaten bir şeylerin degiştigi yok herşey aynı..kar neyi degiştirecek ki daha mı beyaz yagacak mesala daha mı çok kardam adam yapacak çocuklar varsın yagsın o zaman yeni kardan adam yapan ellerinde kömür ve havuçla bekleyen çocuklar da fazla bekletmeyelim...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1346
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.